Mano mazyliui siek tiek daugiau nei metukai... Jei salta buna iki 2 valandu isbunam laukelyje, jei silciau iki 3-4 val. maniskis skaniai miega lauke per ta laika

dukriukui pusantrų metukų..kadangi maniškė nemėgėja sėdėt vežime,nebent miegotų
,tai lauke būnam valandą pusnatros ir kelis kart dienoj..o jei miega tai pravežioju iki dwiejų val
bet vežimas vistiek praverčia dar,nes važiuojam iki objekto,tarkim parkelio,ten vaikštom,poto įvilioju į vežimą ir atgal
..o prekybos centre sodinu į tam skirtus vežimus

bet vežimas vistiek praverčia dar,nes važiuojam iki objekto,tarkim parkelio,ten vaikštom,poto įvilioju į vežimą ir atgal

musiškiui sau
si bus 3metukai, bet praeitą vasarą dar puikiausiai važinėjom su skėtuku Šventojoj, vežimėlis buvo ir mums ir vaikui gerai. Iš parduotuvės ar į pliažą vežė daug daiktų, negalėjom juo atsidžiaugt.
Iš visų skaitytų komentarų supratau, kad vežimėliai ilgesniam naudojimui yra patogesni tėveliams, bet ne jų vaikučiams(kaip ir man)

Iš visų skaitytų komentarų supratau, kad vežimėliai ilgesniam naudojimui yra patogesni tėveliams, bet ne jų vaikučiams(kaip ir man)

maniskiui 2metai pietu jis miega tik va kad labai velai nueina keliasi 9h o pietu jei lauke nebunam tai siandien 6h,jau 8h o jis dar miega

Mano merginai dabar du ir beveik trys mėnesiai. Šiaip jau lyg buvom padėję vežimuką į šoną, nebent kur toliau važiuodavom
. Kai pradėjo lankyt darželį, tai rytais tingi eit pati ir turiu vežti, o vakare pareina pati
. Tai vežu vežimą ir dar ją turiu gaudyt
.

na mano vyrukas,3,5m,grįždamas iš darželio pamatė stovintį vežimėlį,ir nesigėdindamas priėjo prie tos mamytė ir paprašė,kad jį pavežtų,bet netilpo įlipt

QUOTE(fiona35 @ 2007 11 19, 00:14)
na mano vyrukas,3,5m,grįždamas iš darželio pamatė stovintį vežimėlį,ir nesigėdindamas priėjo prie tos mamytė ir paprašė,kad jį pavežtų,bet netilpo įlipt 

Nu čia prijuokinot

Faktas kad neverta dar atsisakyti vežimo

QUOTE(daluzenik @ 2007 11 17, 16:26)
vežimėliai ilgesniam naudojimui yra patogesni tėveliams, bet ne jų vaikučiams(kaip ir man) 

Mes dar vis vazinejames su vezimuku labai gerai kai lauke dar gali pamiegoti geriau issimiega manau

Manajam tuoj 1,2 mėn. vežime nelabai sėdi, o ir šaltoka, jame, tai jau laukan einame be vežimo,
eina pats kur jam reikia, nors visada važiuojant kur mašina turiu paimti vežimą, nes joje užmiega, perkeliu į vežimą ir miegame tada lauke, nors jame jam ankštoka, guli kaip silkiukas bačkoje
net gaila vaiko

Mes vasarą nusipirkom skėtuką, labai pravertė
bet, nulūžo rankena ir naujo jau nebepirksim, nes praktikškai jis mums nebereikalingas
vaikšto mano panelė lauke, o jei kur toliau reikia, važiuojam mašina

Mums 2 metai ir 3 mėnesiai, skėtuku vis dar naudojamės labai patinka, nes daugumoj pestute po savo kiemą, o jeigu kur išvažiuojam tai iš vežimo neiškrapštysi
. Pavasarį planuojam atostogas Turkijoj skėtuką vešimės, kaip ir praeitais metais , vaikui pailsėti, pamiegoti ir mums daiktams susikrauti gastroliuojant