Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Liniuka @ 2009 02 11, 13:36)
O jus lengvai prisijungiat prie tos parduotuves daiwa.lt? As jau kokia savaite niekaip negaliu, atsiunte partvirtinima, kad sukurta paskyra, o prisijungt niekaip neiseina ir issirinkus prekes niekaip nepasitvirtinu.

kai atsiunte patvirtinima, tai daryk taip - ieik is naujo i parduotuve, prisiregistruok (tik vardas ir slaptazodis) ir viskas, rinkis prekes. Kai issirinksi, atsidaryk krepseli ir toliau eik pagal nurodymus smile.gif vakar prisiregistravau ir uzsisakiau 4u.gif
Atsakyti
pastelinis neutralus komplektukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 11, 13:57)
pastelinis neutralus komplektukas

user posted image

as kaip sarka - man kas blizga, tas grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2009 02 11, 13:36)
O jus lengvai prisijungiat prie tos parduotuves daiwa.lt? As jau kokia savaite niekaip negaliu, atsiunte partvirtinima, kad sukurta paskyra, o prisijungt niekaip neiseina ir issirinkus prekes niekaip nepasitvirtinu.

tai paspauskit "slaptazodzio priminimas" ar kazkas tokio. Man taip buvo, negalejau prisijungt. kazka regitracijoje supainiojau, ir vietoj prisijungimo vardo uzrasiau pavarde. blush2.gif Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
MIKUOTUKE ACIUKS AS IRGI ANT BIZGUCIU KARTAIS PASINESU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 11, 14:33)
Smelio Audra, gal ne pastu uzsisakei, o pati eisi atsiimti? Jei taip, eitume abi?  rolleyes.gif

mikuotuke, tai kad aš ne kaunietė. rolleyes.gif Ir užsakymo nedariau, tik puslapio nuorodą į temą įkėliau visoms. blush2.gif Pažiūrėsiu pirma, ar būsit patenkintos tos, kurios užsisakėt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 02 09, 16:29)
Pasigirsiu naujienomis:
user posted image

user posted image

kaip skanu ziureti... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vikuti @ 2009 02 08, 17:31)
Pasirodysiu ir aš su savo naujaisiais auskariukais  ax.gif

Swarovskio kristalai, sidabriniai intarpai, sidabrinės detalės, sidabriniai kabliukai.
user posted image

Swarovskio kristalai, intarpai su Swarovskio kristalų akutėmis, sidabrinės detalės, sidabriniai kabliukai.
user posted image

super!! man labai patinka taip suverti swarovskiukai ar kokie kiti stikliukai wub.gif gal kas zinot kur schemute gauti kaip verti siuo apvaliu budu g.gif
Papildyta:
QUOTE(sonatuksss @ 2009 02 11, 16:54)
kaip skanu ziureti...  tongue.gif
Papildyta:
super!!  man labai patinka taip suverti swarovskiukai ar kokie kiti stikliukai  wub.gif  gal kas zinot kur schemute gauti kaip verti siuo apvaliu budu  g.gif

butu didelis aciu ax.gif
Atsakyti
Noriu jūsų paklausti ax.gif Ar galima verti rožinio kvarcą ir granatą kartu? Ar šių akmenų energija vienas kito atžvilgiu tinka?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2009 02 10, 09:55)

Aš neklausiau apie ciklantą ir nenorėjau jokio balagano čia užvesti. Tiesiog norėjau pasiteirauti pas tas kurios jau esate pirkusios. Ir lyg čia supermama o ne auksarankės forumas, tai aš nežinojau kur kas diskutavo
unsure.gif

Gražūs Tavo zebriukai.

Atsiprašau, jei mano postas skaitėsi piktai blush2.gif
Esu pirkusi ir savo atsakymą jau parašiau-sertifikatai, etc... O šiaip man jie ir žėri gražiai kaip swarovskiai, ir matosi viduj kad kampų daug išlaužta... sako, kad ir pagal svorį galima sužinoti-swarovskiai sunkesni už paprastą stiklą, nes yra su švinu.
zebriukai sako ačiū 4u.gif

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 10, 14:14)

Nežinau... Pažiūriu į kitų darbus ir man atrodo, kad dar tooooli iki to ax.gif

QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 02 10, 16:31)
Jau greitai SV. Valentino diena 

user posted image

gražios širdutės bigsmile.gif su kilputėm dar yra darbelio, ypač su tom mažom, apatinėm, bet pati idėja liuks thumbup.gif

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 10, 19:01)
Mergytės, gal ne kiekviena užsukat į informacinius puslapius. Viena mergina parašė apie naują el.parduotuvę. Gal ir nėra labai nauja, bet aš ją prieš kelias dienas atradau.
www.daiwa.lt

Pavarčiau puslapį. Kainos - patrauklios akiai.

Jo, aš jau seniau gavau reklamą, man tik nepatinka, kad nėra sidabrinių detalių, viskas-paprastas metalas. Bet va nustebino merginos, kad čia Kaune, man labai patinka, kai gali jau kitą dieną susitikti atsiimti. Akmenuku-vaivorykste irgi Kaune, tai man taip patogu-padarai užsakymą, o kitą dieną jau susitinki atsiimti wub.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 11, 13:03)
Nieko ypatingo tiesiog SW visada puosnu

pirmoj nuotraukoj nieko nesupratau, nes ant juodo fono biggrin.gif o šiaip man truputį perkrauta... blush2.gif aš ne tokia šarka dar turbūt ax.gif

QUOTE(sonatuksss @ 2009 02 11, 15:55)
kaip skanu ziureti...
Papildyta:
super!!  man labai patinka taip suverti swarovskiukai ar kokie kiti stikliukai  wub.gif   gal kas zinot kur schemute gauti kaip verti siuo apvaliu budu 
Papildyta:
butu didelis aciu  ax.gif

user posted image
user posted image user posted image
paėmiau iš auksarankės.com ax.gif

QUOTE(*Ita* @ 2009 02 11, 19:24)
Noriu jūsų paklausti ax.gif Ar galima verti rožinio kvarcą ir granatą kartu? Ar šių akmenų energija vienas kito atžvilgiu tinka?

googlas visagalis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 11 vasario 2009 - 18:56
QUOTE(freimule @ 2009 02 11, 19:54)
googlas visagalis  blush2.gif

Supratau tongue.gif 4u.gif
Jau skaičiau, kad abu šie akmenys suteikia energijos, tai gal nesusipyks. Labai noriu auskarų ir vėrinuko iš rož.kvarco ir granato.
Atsakyti
Rodaus dar su vienais ax.gif
user posted image
Angelina 2007 grazios tavo sirdeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 10, 18:01)

O įrankių kokios kainos. blink.gif Dar tokių niekur nemačiau. tongue.gif

Bijau ka sakyt, bet is isvaizdos tai vienas prie vieno tokiu irankius as susipirkau senukuose unsure.gif Tik kainu nepamenu, bet gal 6-8Lt svyruoja.
Atsakyti