QUOTE(juratela @ 2009 02 10, 09:55)
Aš neklausiau apie ciklantą ir nenorėjau jokio balagano čia užvesti. Tiesiog norėjau pasiteirauti pas tas kurios jau esate pirkusios. Ir lyg čia supermama o ne auksarankės forumas, tai aš nežinojau kur kas diskutavo
Gražūs Tavo zebriukai.
Atsiprašau, jei mano postas skaitėsi piktai
Esu pirkusi ir savo atsakymą jau parašiau-sertifikatai, etc... O šiaip man jie ir žėri gražiai kaip swarovskiai, ir matosi viduj kad kampų daug išlaužta... sako, kad ir pagal svorį galima sužinoti-swarovskiai sunkesni už paprastą stiklą, nes yra su švinu.
zebriukai sako ačiū
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 10, 14:14)
Nežinau... Pažiūriu į kitų darbus ir man atrodo, kad dar tooooli iki to
QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 02 10, 16:31)
Jau greitai SV. Valentino diena
gražios širdutės

su kilputėm dar yra darbelio, ypač su tom mažom, apatinėm, bet pati idėja liuks
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 10, 19:01)
Mergytės, gal ne kiekviena užsukat į informacinius puslapius. Viena mergina parašė apie naują el.parduotuvę. Gal ir nėra labai nauja, bet aš ją prieš kelias dienas atradau.
www.daiwa.lt
Pavarčiau puslapį. Kainos - patrauklios akiai.
Jo, aš jau seniau gavau reklamą, man tik nepatinka, kad nėra sidabrinių detalių, viskas-paprastas metalas. Bet va nustebino merginos, kad čia Kaune, man labai patinka, kai gali jau kitą dieną susitikti atsiimti. Akmenuku-vaivorykste irgi Kaune, tai man taip patogu-padarai užsakymą, o kitą dieną jau susitinki atsiimti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 11, 13:03)
Nieko ypatingo tiesiog SW visada puosnu
pirmoj nuotraukoj nieko nesupratau, nes ant juodo fono

o šiaip man truputį perkrauta...

aš ne tokia šarka dar turbūt
QUOTE(sonatuksss @ 2009 02 11, 15:55)
kaip skanu ziureti...
Papildyta:
super!! man labai patinka taip suverti swarovskiukai ar kokie kiti stikliukai

gal kas zinot kur schemute gauti kaip verti siuo apvaliu budu
Papildyta:
butu didelis aciu

paėmiau iš auksarankės.com
QUOTE(*Ita* @ 2009 02 11, 19:24)
Noriu jūsų paklausti

Ar galima verti rožinio kvarcą ir granatą kartu? Ar šių akmenų energija vienas kito atžvilgiu tinka?
googlas visagalis