Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(Saaule @ 2009 05 07, 12:22)
Ką tik išbandžiau šios firmos toniką ir kremuką sausai odai, likau sužavėta, tad ir nusipirkau  thumbup.gif Labai maloniai kvepia, puikiai susigeria, o ir oda minkštut minkštutėlė  bigsmile.gif Jau seniai ieškojau kažko panašaus, tikiuos ilgiau panaudojus nenusivilsiu  mirksiukas.gif

Cia butent sausai odai ar dar yra jautriai odai Vegecol vadinasil? g.gif Noreciau si pabandyti, bet bijau, kad riebus nebutu smile.gif
Isbandziau normaliai odai su zaliaja arbata ir ginkmedziu thumbup.gif is pradziu pasirode kvapas astrokas (bet toks visai skanus) ir kremas tokia kose zalia blush2.gif bet ant veido thumbup.gif tikrai minksta oda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 07 gegužės 2009 - 14:46
QUOTE(begike @ 2009 05 07, 15:45)
Cia butent sausai odai ar dar yra jautriai odai Vegecol vadinasil?  g.gif

Aš nusipirkau sausai odai "Rosa Mosqueta Rose Hip Moisturizing cream Dry Skin" 4u.gif Šitas tikrai lengvas ir greit susigeriantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 05 07, 15:01)
Aš nusipirkau sausai odai "Rosa Mosqueta Rose Hip Moisturizing cream Dry Skin"  4u.gif Šitas tikrai lengvas ir greit susigeriantis  thumbup.gif

Gal visi tada Aubrey lengvi? g.gif Nes kur bandziau normaliai odai, irgi lengvai susigere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 07, 16:06)
Gal visi tada Aubrey lengvi?  g.gif  Nes kur bandziau normaliai odai, irgi lengvai susigere  smile.gif

Negaliu pasakyti, nes bandziau tik sausai odai ax.gif
Atsakyti
as vakar isbandziau krema sausai odai, visai kitoks pojutis negu po normaliai, nusipirkau dar ir prausikli sausai odai, kol kas atrodo puikus.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 05 07, 15:16)
as vakar isbandziau  krema sausai odai, visai kitoks pojutis negu po normaliai, nusipirkau dar ir prausikli sausai odai, kol kas atrodo puikus.

O tai jus meginius gaunat ar visas pakuotes iskart perkat? blush2.gif
Koks odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 04, 23:03)
Pabandziau ant durniau uzsakyti, uzsakiau ant 43 doleru is viso suma man parase 96 dolerus, manau, kad siustis neapsimoka, info apie" jei daugiau siusti" neradau doh.gif
O gaila unsure.gif

Jo, siuntimas brangiau nei prekės blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 07 gegužės 2009 - 16:37
Sveikutės,

Vakar pagaliau nuvariau iki Akropolio ir nusipirkau Medetkų žiedų natūralų purškiamą dezodorantą (118 ml), Aubrey Organics. Na džiaugiuosi ir kvapas toks švelnus. Ir pažastukės sausos ax.gif

Kadangi norėčiau įsigyti dar keletą prekių iš www.aubrey-organics.com, tai kilo mintis gal galėtume kooperuotis, pateikiant didesnį užsakymą. Tada ir atsisiuntimo kaštai į Lietuvą sudarytų tik apie 40 proc. užsakytų produktų kainos ir būtų pigiau nei perkant čia smile.gif Aš pati kaunietė, tai jei atsirastų norinčių, parašykit. Labai jau knieti pabandyti dar keletą produktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioklė @ 2009 05 08, 14:39)
Sveikutės,

Vakar pagaliau nuvariau iki Akropolio ir nusipirkau Medetkų žiedų natūralų purškiamą dezodorantą (118 ml), Aubrey Organics. Na džiaugiuosi ir kvapas toks švelnus. Ir pažastukės sausos  ax.gif

Kadangi norėčiau įsigyti dar keletą prekių iš www.aubrey-organics.com, tai kilo mintis gal galėtume kooperuotis, pateikiant didesnį užsakymą. Tada ir atsisiuntimo kaštai į Lietuvą sudarytų tik apie 40 proc. užsakytų produktų kainos ir būtų pigiau nei perkant čia smile.gif Aš pati kaunietė, tai jei atsirastų norinčių, parašykit. Labai jau knieti pabandyti dar keletą produktų  bigsmile.gif

man rodos cia merginos skaiciavo siuntimasi, sake neasimoka visiskai unsure.gif

O anksciau paslapdavo pazastys? blush2.gif man aktualu, kad butu sausa ir kvapelio nebutu blush2.gif Su sintetiniais kvapelio nera, bet pazastys slapios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 08, 15:59)

O anksciau paslapdavo pazastys?  blush2.gif  man aktualu, kad butu sausa ir kvapelio nebutu  blush2.gif Su sintetiniais kvapelio nera, bet pazastys slapios  doh.gif

kam jau slampa tam ir slaps doh.gif man net sintetiniai prakaito nelaiko, o apie naturalius dezodorantus net negalvoju...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 08, 15:11)
kam jau slampa tam ir slaps  doh.gif  man net sintetiniai prakaito nelaiko, o apie naturalius dezodorantus net negalvoju...

na o jeigu man laiko, tik sausumo jausmo nevisada duoda, stresinem situacijom pvz slampa, ar per didelius karscius...
Atsakyti
Na tas pats dezodorantas kiekvieną individualiai veikia, bet man jis super. O dėl siuntimosi, tai žinoma, jei užsisakai keletą prekių tai tikrai siuntimosi kaštai didžiuliai, bet jei užsisakytume kokia 10 prekių, tai papildomos išlaidos būtų apie 40 proc. prekių vertės. Reikės drauges pasikalbinti šitai avantiūrai smile.gif
Atsakyti