QUOTE(*MŽ @ 2009 05 31, 15:19)
mano tai irgi toks pats kremas, bet spuogeliai tai tokie iskilimukai truputi rausvoki, ir ant skruosto paberta, bet nenyksta. Man irgi ta pati problema, niekada spuogu neturejau, net paauglystej ir dabar atsirado ir tik vienoj veido puseje :/
ant pacio smakro ir as pastebejau raudonu iskilimu

nu taip atrodo tarsi ruostusi kaltis spuogas

Naudosi toliau ar kolkas atidesi?
As jauciu cia nuo prausiklio, gal dar maistas prisidejo
QUOTE(shopingas @ 2009 05 31, 15:23)
Siaip manau jei turedama riebesne oda naudotumet sausai odai skirtus produktus (kurie drekina), tai tada kistusi poros, nes to dregnumo perdaug butu. O riebiai odai skirti produktai dazniausiai ja truputi pasausina.

Pabandykit kuri laika nenaudot nei vieno is siu produktu ir paziurekit kaip reaguoja oda....
Pati sunaudojau sausai odai skirto kremuko megini - kazkur apie savaite tepiau, tai nieko blogo nepastebejau. Dabar turiu tos pacios serijos kauke, tai labai patenkinta. Nuo kremo kolkas susilaikiau, nes neturi SPF, o esu nusipirkus kita su SPF. Aisku planuociau AB krmeuka naudot vakarais, bet kolkas uztenka visokiu miniuku ir likuciu....
na mano neriebi oda, ji misri - normali. Tiesiog man dauguma prausikliu issausina oda, tad pabandziau kremini normaliai- sausai-jautriai odai. Jis nesausina, bet galvoju gal netinka, jei misri oda

Tiesio negaliu nenaudot kurio nors, nes diena reikia spf, o vakare visa tai reikia nuplaut prausikliu

galvoju gal pirkt aubrey normaliai odai prausikli, tos pacios serijos kaip kremas
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 31, 16:25)
O kaip jums šis kremukas?Kokia konsistencija?Koks jausmas užetpus ant odos?
jis toks geltonai zalsvas, susigeria man labai gerai, nepalieka riebios odos, oda minksta, svelni
Ka daryt, kur rast ar prausiklis gali taip veikti oda