Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

Viliokle, kaip suprantu, dar labai trumpai tą dezodorantą naudoji? 4u.gif Gali dar parašyti po kokios savaitės? wink.gif
Atsakyti
merginos, berods čia siuntimas prieinamas ir kainos normalios My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 08 gegužės 2009 - 16:43
QUOTE(Vilioklė @ 2009 05 08, 16:26)
Na tas pats dezodorantas kiekvieną individualiai veikia, bet man jis super. O dėl siuntimosi, tai žinoma, jei užsisakai keletą prekių tai tikrai siuntimosi kaštai didžiuliai, bet jei užsisakytume kokia 10 prekių, tai papildomos išlaidos būtų apie 40 proc. prekių vertės. Reikės drauges pasikalbinti šitai avantiūrai smile.gif

na taip, reik paciai bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 08, 17:28)
Viliokle, kaip suprantu, dar labai trumpai tą dezodorantą naudoji?  4u.gif Gali dar parašyti po kokios savaitės? wink.gif

Sveikutės,
Na dezodorantu naudojuosi ir džiaugiuosi. Va vakar išbėgau su mergaite į polikliniką, nepasipurškusi, tai tikrai pajutau skirtumą ką reiškia be ax.gif Jau ir vyrui tokį su pušų aromatu nupirkau. Vienas iš minusų, vartojant šiuos dezikus - prieš vartojant reikia suplakti.

QUOTE(Monica @ 2009 05 08, 17:42)
merginos, berods čia siuntimas prieinamas ir kainos normalios My Webpage

Ačiū už nuorodą. Pasinaudosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas esat bande prausikli normaliai odai? Ar nesausina odos? ax.gif
Atsakyti
Net nepagalvojau kad yra tokia tema bigsmile.gif Kaip tik sudomino ar kas naudoja ax.gif Nes pirkau šiandien prausiklį ir veido toniką sausai odai.Kaip jau minėjau kitoje temoje,juose yra natural grain alcohol , bet odos visai nesausina.bandžiau tik vieną kartą.Bet net kvapas spirito blink.gif
Papildyta:
Dabar matau kad beveik visuose gaminiuose tas alkoholis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 30, 17:24)
Net nepagalvojau kad yra tokia tema bigsmile.gif Kaip tik sudomino ar kas naudoja ax.gif Nes pirkau šiandien prausiklį ir veido toniką sausai odai.Kaip jau minėjau kitoje temoje,juose yra natural grain alcohol , bet odos visai nesausina.bandžiau tik vieną kartą.Bet net kvapas spirito blink.gif
Papildyta:

gal galima butu nuoroda kur ta kita tema, kurioje kalbejot apie siuos gaminius? smile.gif

Cia tikrai kiekvienam individualiai, nes as jokio spirito neuzuodziu, atvirksciai labai maloniai kvepia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 30 gegužės 2009 - 18:55
Tai aš čia natūralios kosmetikos temoje porą žodžių brūkštelėjau mirksiukas.gif O pas tave irgi sausos odos linija?Žiūriu,kad tik jautiai odai primonės be alkoholio.O kitos tai jau antras pagal sudėtį alkoholis,tai pradžioj net išsigandau blush2.gif Kaip aš jo nemačiau iki to, nors kelis kart skaitinėjau.Gal man tik pradarius toks aitrus kvapas,bet tikrai jaučiasi spiritas lotuliukas.gif Dabar pauosčiau tai prausiklio kvpas ne taip spiritu atsiduoda,bet toniką labiau įkvėpus,tai oi wacko.gif Man tai mintis neramina ar nėra labai blogai tas alkoholis?Nu bet jei deda į natūralią kosmetika,tai gal nieko g.gif O šiaip tai priprasiu manau,kad tik ir toliau tiktų ir patiktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 30, 20:09)
Tai aš čia natūralios kosmetikos temoje porą žodžių brūkštelėjau mirksiukas.gif O pas tave irgi sausos odos linija?Žiūriu,kad tik jautiai odai primonės be alkoholio.O kitos tai jau antras pagal sudėtį alkoholis,tai pradžioj net išsigandau blush2.gif Kaip aš jo nemačiau iki to, nors kelis kart skaitinėjau.Gal man tik pradarius toks aitrus kvapas,bet tikrai jaučiasi spiritas lotuliukas.gif Dabar pauosčiau tai prausiklio kvpas ne taip spiritu atsiduoda,bet toniką labiau įkvėpus,tai oi wacko.gif Man tai mintis neramina ar nėra labai blogai tas alkoholis?Nu bet jei deda į natūralią kosmetika,tai gal nieko g.gif O šiaip tai priprasiu manau,kad tik ir toliau tiktų ir patiktų thumbup.gif

as turiu tik normaliai odai krema ir esu bandzius jautriai odai kremuka smile.gif Net nezinau del to alkoholio. Anksciau irgi labai nerimavau, bet paskui kazkas paaiskino ir nuramino. Negaliu prisiminti tik ka sake blush2.gif
Atsakyti
begike Paskelbta Šiandien, 21:39
  QUOTE(Manija69 @ 2009 05 30, 20:09)
Tai aš čia natūralios kosmetikos temoje porą žodžių brūkštelėjau  O pas tave irgi sausos odos linija?Žiūriu,kad tik jautiai odai primonės be alkoholio.O kitos tai jau antras pagal sudėtį alkoholis,tai pradžioj net išsigandau  Kaip aš jo nemačiau iki to, nors kelis kart skaitinėjau.Gal man tik pradarius toks aitrus kvapas,bet tikrai jaučiasi spiritas  Dabar pauosčiau tai prausiklio kvpas ne taip spiritu atsiduoda,bet toniką labiau įkvėpus,tai oi  Man tai mintis neramina ar nėra labai blogai tas alkoholis?Nu bet jei deda į natūralią kosmetika,tai gal nieko  O šiaip tai priprasiu manau,kad tik ir toliau tiktų ir patiktų

as turiu tik normaliai odai krema ir esu bandzius jautriai odai kremuka  Net nezinau del to alkoholio. Anksciau irgi labai nerimavau, bet paskui kazkas paaiskino ir nuramino. Negaliu prisiminti tik ka sake 

Prisimink pls 4u.gif Nes man irgi būtų ramiau,bet jau ir dabar kažkiek ramiau,kad kažkas kažką sakė teigiamo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 30, 21:01)
Prisimink pls 4u.gif Nes man irgi būtų ramiau,bet jau ir dabar kažkiek ramiau,kad kažkas kažką sakė teigiamo.. rolleyes.gif

labai noreciau prisiminti, lauzau galva doh.gif
bijau sumeluot, gal nesamoningai nuskambes, bet tas alkoholis tarsi nugesintas ar kazkoks neaktyvus, kitaip veikia 4u.gif Naturalioj kiek ziurejau, visur jo deda, tai matyt kad nekenksmingas mirksiukas.gif Kad nerimaut stipriai, nereikia tikrai 4u.gif Gal naturalios ksometikos gamintojuose vertetu dar karteli uzklaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 30, 18:24)
Papildyta:

O cia tie su 'rose' pavadinime gaminiai? As bent juose ir keliuose kituose alkoholio neuzuodziu.

Siaip vis pati bijodavau alkoholio kosmetikoj, o ypac keista budavo, kad deda i organiskus produktus, bet pasirodo jis nera taip blogai - daug kur jis veikia dezinfekuojanciai.
Atsakyti