Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

begike Paskelbta Šiandien, 20:32
  QUOTE(Manija69 @ 2009 05 31, 19:09)
Manau sunku įvertinti pagal pasakojimą.Bet ką gali žinoti,gal tau netiko koks ingridientas to prausiklio  Man yra du kart suregavusi oda,bet ten jau matėsi kad bėrimas,kartą veidą išbėrė nuo Dr.Scheller kremo,bet manau tik dėl to kad tuo metu laukiausi,o tada oda gali išdarinėti visokius stebuklus  ir gal prieš metus buvau pirkus Sally Hansen rankų kremą su deimanto dulkėm ar pan,tai riešus labai niežtėjo ir buvo keli spuogiukai....Bet nustojau naudoti ir viskas susitvarkė.Jei tau spuogiukai nuo prausilio,bandyk nenaudoti kurį laiką,pažiūrėsi koks rezultatas.Jei ne praeis,priežastis kakur kitur.Gal būt nuo maisto,peržiūrėk valgiaraštį,o gal šiaip...juk kam nepasitaiko  Manau praeis  Mano draugei buvo smakras pabertas ir ilgą laiką,ir pas gydytojus ėjo ir pagal bobučių receptus tepė antpiliukus,nepadėjo...Tik dabar nežinau kaip jai,bet man rodos kad viskas susitvarkė.

tik kad man supuole viskas i viena kaip visada  ir prausikli si pradejau dazniau naudoti ir visokie saldumynai, kepiniai... ir moteriskos bedos  Tai kazi dabar nuo ko  Gal palauksiu dar, kol praeis mm, nebevalgysiu sh..., ziuresim ar praeis... Kolkas panaudosiu prausikli, kol kito nepirkau, gal dar ne nuo jo.. 

Tai jau turbūt hormonai,pamatysi susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 31, 20:41)
Tai jau turbūt hormonai,pamatysi susitvarkys mirksiukas.gif

Tikiuosi unsure.gif stebesiu ivykius ir pranesiu verdikta, kai ka nors nuspresiu biggrin.gif
Atsakyti
Jau kelis kart naudojau sausos odos prausiklį,bandau kažką įžiūrėti ar atrasti g.gif , bet lyg nieko įpatingo,prausia ir tiek,odos netraukia,gal ir tinka,bet visgi noriu išbandyti taip išgirtąjį Dr.Hauschka CC wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 01, 09:48)
Jau kelis kart naudojau sausos odos prausiklį,bandau kažką įžiūrėti ar atrasti g.gif , bet lyg nieko įpatingo,prausia ir tiek,odos netraukia,gal ir tinka,bet visgi noriu išbandyti taip išgirtąjį Dr.Hauschka CC wub.gif

Tai tiek prausiklis ir turi atlikti biggrin.gif Svarbu odos netraukia ir gerai prausia smile.gif
Atsakyti
begike Paskelbta Šiandien, 18:50
  QUOTE(Manija69 @ 2009 06 01, 09:48)
Jau kelis kart naudojau sausos odos prausiklį,bandau kažką įžiūrėti ar atrasti  , bet lyg nieko įpatingo,prausia ir tiek,odos netraukia,gal ir tinka,bet visgi noriu išbandyti taip išgirtąjį Dr.Hauschka CC

Tai tiek prausiklis ir turi atlikti  Svarbu odos netraukia ir gerai prausia 

Tai taip,greičiausiai.. biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar dar aktualu tas, bet siandien buvau nuciupus pardavejams skirta Aubrey Organics knygele apie ju produktus, tai ten ir ingridientai buvo surasyti bei kaip jie veikia.

Ziurejau konkreciai alkoholi (natural grain alcohol) del kurio cia buvo diskutuojama - tai jis dedamas anticeptiniais tikslais. Jis isgaunamas is grudu fermentacijos budu ir nera tas pats, kaip tas pigesnis alkoholis naudojamas kosmetikoje. Sitas alkoholis nesausina odos.

Dar ziurejau, kad kaip koncervantai naudojama greipfrutu seklu ekstraktas, vitaminai A, C ir E. Kas pasirode idomu visai....

Va cia truputi info is interneto:
Natural grain alcohol is produced from the fermentation process of grains. It is much different from synthetic chemical alcohols! Unlike synthetic alcohols, Natural Grain Alcohol is non-abrasive, non-drying and actually helps to retain moisture in the skin and hair. Therefore, it doesn't leave the hair or skin looking or feeling dry. In our products that require alcohol, we use organic, gluten free grain alcohol, as we respect our consumers with allergy concerns.

Beje, dabar paziurejau ju puslapyje yra skiltis 'dictionary', tai ten visos sudetines dalys yra surasytos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 06 birželio 2009 - 20:13
naudinga info, aciu smile.gif
Beje internete galima parsisiusti nemokama kataloga, ten irgi visa info apie produktus, kokiai odai kokie produktai skirti, kaip koks odos tipas atrodo ir pan. Na man tai patinka, randu ten ko man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 06, 21:29)
naudinga info, aciu  smile.gif 
Beje internete galima parsisiusti nemokama kataloga, ten irgi visa info apie produktus, kokiai odai kokie produktai skirti, kaip koks odos tipas atrodo ir pan. Na man tai patinka, randu ten ko man reikia  smile.gif

As kazkaip nebuvau ziurejus ju puslapio, tai tokios info ir neuzmacius buvau. Bet dabar sudomino...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 06, 20:33)
As kazkaip nebuvau ziurejus ju puslapio, tai tokios info ir neuzmacius buvau. Bet dabar sudomino...

As tai dar laukiu kol ides ta testa apie oda, vis parasyta kad soon... bet taip ir neideda biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra išbandžiusių seriją riebiai odai? Kokie atsiliepimai? Gundausi išbandyti 4u.gif
Atsakyti
shpingas labai ydomu,dėkui 4u.gif
Beje, panaudojus ilgėliau,labai patenkinta toniku ir prausikliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 06, 21:07)
Beje, panaudojus ilgėliau,labai patenkinta toniku ir prausikliu thumbup.gif

cia sausai odai? 4u.gif
Atsakyti