Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(Liuksus @ 2009 04 07, 16:05)
nei smagu, nei nesmagu, man jokio skirtumo  smile.gif , tiesiog nusistebėjau ir tiek, mano nuomone tobulos (jei tokių yra) nesėdi kažkokiam forume ir nerašinėja, nes tiesiog laiko tam neturi arba mažai turi, o jūsų postai dažniausiai labai ilgi, išsamūs, paremti literatūra, taigi tam reikia laiko, parašyt reikia, nebent šablonus kope laikot ir darot copy-paste.
labai visas mokinat ir tiek...

Gal zmogus neturi kur pasireiksti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes realybeje nieks neklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia toks nepilnavertiskumo kompleksas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 04 07, 16:05)
nei smagu, nei nesmagu, man jokio skirtumo  smile.gif , tiesiog nusistebėjau ir tiek, mano nuomone tobulos (jei tokių yra) nesėdi kažkokiam forume ir nerašinėja, nes tiesiog laiko tam neturi arba mažai turi, o jūsų postai dažniausiai labai ilgi, išsamūs, paremti literatūra, taigi tam reikia laiko, parašyt reikia, nebent šablonus kope laikot ir darot copy-paste.
labai visas mokinat ir tiek...

na va, pasirodo turiu ir silpnybiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 04 07, 16:07)
na va, pasirodo turiu ir silpnybiu  blush2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 16:06)
Gal zmogus neturi kur pasireiksti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes realybeje nieks neklauso  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia toks nepilnavertiskumo kompleksas  ax.gif

arba turi per daug laisvo laiko g.gif
arba megsta geles ir aplodismentus bis.gif:
arba neatsilaiko kompulsyviam potraukiui pamokyti aplinkinius box.gif
arba PMS'a prislege ir nera kur issilieti umn.gif:
aj, supratau, labiausiai tai kankina, kad neber kam papo duoti paciulpti blush2.gif (nu vyras komandiruotej, suprantant...)

ps., atsiprasau uz off top'a. manau, pats laikas butu palikti mano asmenybe ramybej ir gryzti prie (ne)zindymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 07 balandžio 2009 - 15:14
Stai ir baigiasi diskusija. Nebeturim argumentu - puolam i asmeniskumus ir niekinam oponente.
O butu idomu jei ponia psichologe isties papasakotu apie tuos priesingus ragnez pasisakymams tyrimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 07 balandžio 2009 - 15:15
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 16:02)
Na ka padarysi kai yra zmoniu, kurie save nori isaukstinti, reik gi pacituoti knygeles ir papasakoti savo gerasias puses  smile.gif nors ir ne i tema  lotuliukas.gif
Papildyta:

yra daug temu, kur pasisakytumete i tema  4u.gif

na man buvo įdomu padiskutuoti, kol nepradėdama vienas kitą žeminti

Aš neplanuoju nieko įkalbinėt maitinti, tiesiog dauguma jūsų išvardintų problemų neišnyksta nustojus arba atsisakant žindyt g.gif
Kaip pvz prie mamos prisirišusį kūdykėlį negalima palikti ilgam, net jeigu jis gauna valgyti iš buteliuko. Ne bent jeigu jis yra neprisirišęs prie mamos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 07 balandžio 2009 - 15:15
O galima 1na klausimą..? Visas priežastis nemaitinti pasistengus galėčiau suprasti.. tik vienos ne - NORIU KOKYBIŠKO sex'o? Nu niekaip nematau ryšio tarp sekso kokybės ir maitinimo/nemaitinimo doh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 04 07, 16:14)
Stai ir baigiasi diskusija. Nebeturim argumentu - puolam i asmeniskumus ir niekinam oponente.
O butu idomu jei ponia psichologe isties papasakotu apie tuos priesingus ragnez pasisakymams tyrimus  4u.gif

As jokia ne pone, tema ne ta, kad tai pasakociau 4u.gif Mes kalbam apie tai, kad nenorim zindyti 4u.gif

Ir neieskom argumentu, nes mums ju nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 04 07, 16:14)
na man buvo įdomu padiskutuoti, kol nepradėdama vienas kitą žeminti

Aš neplanuoju nieko įkalbinėt maitinti, tiesiog dauguma jūsų išvardintų problemų neišnyksta nustojus arba atsisakant žindyt g.gif
Kaip pvz prie mamos prisirišusį kūdykėlį negalima palikti ilgam, net jeigu jis gauna valgyti iš buteliuko. Ne bent jeigu jis yra neprisirišęs prie mamos g.gif

Mes tiesiog pavargom 4u.gif , nes tema konkreti, juk neiskeltas klausimas: ar gerai nemaitinti? O tiesiog nenorime maitinti 4u.gif Ir jau kai pradeda cituoti knygutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 07, 16:14)

čia kaip sakant -- jei kūdikėlio mama iš rankų nepaleisdavo, nesitraukė nė žingsnio, tai dviem savaitėm bac ir palikt, aišku kad trauma (ar jam keturi mėnesiai, ar keturi metai).
bet jei vaiką nuo pat pradžių ne tik mama čiūčiavo, bet ir tėtis, ir močiutės -- kažin ar taip baisu biggrin.gif
Atsakyti
Nieks cia nenori pyktis 4u.gif Sorry 4u.gif

Bet diskutuokime, o ne moralizuokime 4u.gif

Net nebuciau pasisakiusi, kad psichologe doh.gif , bet zmogus manes net nepazinodamas siulo psichologines knygas paskaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 07 balandžio 2009 - 15:33
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 16:30)
Nieks cia nenori pyktis  4u.gif Sorry  4u.gif

as irgi atsiprasau smile.gif

man idomu, ar tu nuosirdziai manai, kad kudiki reikia maitinti pagal griezta grafika. kuo tai argumentuoji?

o kitomis temomis - apie prisirisima, poreikiu tenkinima placiaja prasme, vaiko ir tevu santykiu formavima galetum pasireiksti auklejimo skyrelyje smile.gif gal rastume salycio tasku...
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 07, 16:29)
čia kaip sakant -- jei kūdikėlio mama iš rankų nepaleisdavo, nesitraukė nė žingsnio, tai dviem savaitėm bac ir palikt, aišku kad trauma (ar jam keturi mėnesiai, ar keturi metai).
bet jei vaiką nuo pat pradžių ne tik mama čiūčiavo, bet ir tėtis, ir močiutės  -- kažin ar taip baisu  biggrin.gif

Na vis tiek su kūdikiu turbūt ilgiausiai pasilieka vienas žmogus - ir prie to vieno žmogaus mažylis labiausiai prisirišo. g.gif
Atsakyti