Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(mama4XL @ 2009 04 07, 17:53)
Nu va teisingai.Aukso zodziai
Ne as jau galvoju, kad as jau visai  fool.gif Nu pasakykit man ta patoguma vis brukant ta papa burnon. Patogumas, nes tingiu bonkute isplaut, tai persasi mintis, kad tingi ir savo lekste issiplaut

čia vėl kaip sakant -- jei žindymas be problemų, tai tų bonkučių plovimas atrodo terliūzė. kitu atveju gal priešingai. jeigu skausmai, kančios, kraujai -- tai palaima tos bonkutės
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 04 07, 15:54)
kur pasirodo ragnez, ten tema kaista lotuliukas.gif
man tik vienas klausimas kyla, iš kur jūs laiko turit tokiem ilgiem rašymam, jei taip neatsitraukiate nuo vaikų, o temų kuriose rašote be galo daug  g.gif

ot liuks pastebeta!!!!
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2009 02 04, 21:51)
Sveikos mamytes,

Kreipiuosi i mamytes, kurios nenori maitinki savo mažiukų krūtimi (nepriklausomai nuo to ar maitinate ar ne) arba maitino, bet nebenori.
Įdomu būtų sužinoti, kodėl ne(be)norite maitinti krūtimi?
Su kokiom problemom susiduriate (aplinkos spaudimas ir pan.)?
Ar nenorite ir nemaitinate ar vistik maitinate nenoromis???

P.s. jei jūs UŽ maitinimą, tai prašome gerbti tas, kurios PRIEŠ.

Amelituke, nesirodai cia, O cia smagu bigsmile.gif

Idomu ar atsakeme i Tavo temuke
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 07, 17:55)
O, tai neatsigerus pieno kas atsitiks g.gif
O gal pas Jus nera parduotuveje varskytes, jogurtuko, surio g.gif

žinai, tam vaikui jau beveik 6, neatsimenu tiksliai. Atrodo, kad nelabai jai tiko ir kiti pieno produktai g.gif

Tai, tai ,tai... dabar ta dukra ka ismest, ji gi neatitinka Jusu keliamu reikalavimu

mano keliamu reikalavimu jūsų dukrai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 07 balandžio 2009 - 17:15
Idomu, ar yra tokiu, kurios labai nenori, bet visvien, sukandusios dantis, maitina?
Atsakyti
QUOTE(Dineda @ 2009 04 07, 18:15)
Idomu, ar yra tokiu, kurios labai nenori, bet visvien, sukandusios dantis, maitina?

manau tokiu daug smile.gif , nes pasakyti nenoriu ir nezindyti jom baisu del visuomenes poziurio, tai geriau sukandus dantis maitinti (paziurek kaip pasisako MP maitinancios "as pakentesiu", tai vadinasi kancia), na ir kita dalis zinoma labaaai nori 4u.gif
Atsakyti
Na visuomene tai ziauri pas mus, ypatingai moteris moteriai.Man asmeniskai net savo aplinkoj reikia daug drasos prisipazint, kad nemaitinu MP, spaudzia is visu pusiu. Gerai dar, kad vyras ir mama palaiko.

Tik kazi ar toks zindymas nenorint ar emociskai vaikui neatsiliepia..
Atsakyti
Ir siaip stebiuosi moteriskiu naivumu, ypac vyru atzvilgiu, posakiai "oi mano vyras uz MP, nes jis protingas ir supranta, kad taip reikia ir palauks ir t.t.", nu negi jis kitaip pasakys doh.gif Bet realybe tikrai kita smile.gif As dirbu vien vyrisskam kolektyve, jaunam, issilavinusiu zmoniu ir noriu nenoriu girdziu kaip jie sneka apie zmonas kurias apsedes maitinimas papu ir prilipimas prie vaiko doh.gif Na zinoma cia gali pasakyti "mano vyras ne toks" - patikekit doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dineda @ 2009 04 07, 18:56)
Na visuomene tai ziauri pas mus, ypatingai moteris moteriai.Man asmeniskai net savo aplinkoj reikia daug drasos prisipazint, kad nemaitinu MP, spaudzia is visu pusiu. Gerai dar, kad vyras ir mama palaiko.

As dar nepagimdziau, o manes kas antra klausia tai kiek rosiuosiu maitinti smile.gif Tai sakau ne kiek lotuliukas.gif O labiausia klausineja tos, kurios savo vaikus zinde ir pastoviai buvo nelaimingos smile.gif
Atsakyti
Vyras niekada negali pamaitinti krūtimi vaiko biggrin.gif Todėl bet kokiu atveju turi gerbti moters-mamos sprendimą ir ją palaikyti.
Aš maitinu virš metų, nors to neplanavau. Jaučiu didelį malonumą ir džiūgauju, kai matau, kaip mano vaikui tai patinka. Kita problema - neįsivaizduoju, kaip reikės nutraukti, nes reikės į darbą.
Kito vaiko nemaitinau dėl nepaaiškinamos baimės, kad jis neprivalgys ir totalaus pervargimo. Niekas manęs nesmerkė, tik aš pati dabar apgailestauju praleistomis progomis dažniau priglausti mažylį - nes taip dažnai ir švelniai prisiglausti galima tik maitinant. Visa tai ateina per asmeninę patirtį ir nieko daugiau čia būti negali
Atsakyti
QUOTE(Dineda @ 2009 04 07, 14:14)
apie papildus net neuzsiminiau..nes nevartoju.
o mazylei nera blogai , nes valgom misinuka.

g.gif Nelabai supratau.Tai tu rasai kad nieko negali valgyti - nuo visko vaikui blogai.Dabar rasai kad vaikui nera blogai,nes valgo misinuka.

Tai juk rasiai kad vitaminus vartoji .
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 07, 18:13)
mano keliamu reikalavimu jūsų dukrai?

maitinanciu MP
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 19:11)
Ir siaip stebiuosi moteriskiu naivumu, ypac vyru atzvilgiu, posakiai "oi mano vyras uz MP, nes jis protingas ir supranta, kad taip reikia ir palauks ir t.t.", nu negi jis kitaip pasakys  doh.gif Bet realybe tikrai kita  smile.gif As dirbu vien vyrisskam kolektyve, jaunam, issilavinusiu zmoniu ir noriu nenoriu girdziu kaip jie sneka apie zmonas kurias apsedes maitinimas papu ir prilipimas prie vaiko  doh.gif Na zinoma cia gali pasakyti "mano vyras ne toks" - patikekit  doh.gif
Papildyta:

O realybe tikrai kita. Va pirmo vyro as jau neturiu, nors irgi sakiau "mano ne toks lotuliukas.gif Bet sake reikia tokius vyrus ismest doh.gif Turbut jos niekada g.gif nepaskaite skyrelio "vaika auginu viena", gal nuomone pasikeistu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bulve @ 2009 04 07, 19:14)
Vyras niekada negali pamaitinti krūtimi vaiko  biggrin.gif  Todėl bet kokiu atveju turi gerbti moters-mamos sprendimą ir ją palaikyti.

doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
.
Aš maitinu virš metų, nors to neplanavau. Jaučiu didelį malonumą ir džiūgauju, kai matau, kaip mano vaikui tai patinka. Kita problema - neįsivaizduoju, kaip reikės nutraukti, nes reikės į darbą.

As zinau kitokius malonumus blush2.gif
Atsakyti
Vyras niekada negali pamaitinti krūtimi vaiko  biggrin.gif  Todėl bet kokiu atveju turi gerbti moters-mamos sprendimą ir ją palaikyti.

Jis tiesiog nesako savo nuomones Jums 4u.gif Ir palaiko nekonfliktuodamas lotuliukas.gif
Atsakyti