Įkraunama...
Įkraunama...

Ne(be)noriu maitinti krūtimi

QUOTE(mazass @ 2009 04 09, 17:40)
As ir nesakiau, kad butent jus vadinote tokiais zodziais, kalbu bendrai.
P.S. Neminesiu, kas taip vadino  rolleyes.gif manau, tas zmogus pats zino.

mano pašaipa taip pat nėra skirta maitinančiom, o bendrai tom, kurios netoleruoja kitokios nuomonės, nei kad jų, su maitinimu čia nieko bendra.
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 04 09, 16:36)
ji ir neturi nei jūsų, nei manęs, nei ką kitą įtikinti  mirksiukas.gif supraskit, kad nei mano, nei jūsų, nei kieno kito nuomonė negali įtakoti visiškai svetimos šeimos gyvenimo, suprantama, kad noras ''pareguliuoti kaimyną kaip teisingai gyventi'' yra labai stiprus, bet gal jau kaip nors ir be ''kaimynų'' įvertinimų išauginsim savo vaikus  biggrin.gif

be abejo drinks_cheers.gif
aš tik išsakau savo nuomonę. ir nesitikiu, kad konkrečiai ši forumietė jos paklausys. bet gal kita, turinti panašių problemų ir sprendžianti dilemą ką daryt, paskaitys ir apsispręs kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 09, 17:37)
Ir vel bandote ikasti, kad zindyve - tai ne mama. Ar suvokiat, ka kalbate?

yra mamos, kurios maitina misiniu ir mamos, kurios zindo, o yra ir tik zindyviu.
Mama pasistengs susitvarkyti taip, kad butu tenkinami kiekvieno vaiko poreikiai, kiek imanoma ir leidzia galimybes, geriau, o ne tenkins tik vieno vaiko visus poreikius, kitiem sakydama - pakentekit, palaukit.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 09, 16:44)
be abejo  drinks_cheers.gif
aš tik išsakau savo nuomonę. ir nesitikiu, kad konkrečiai ši forumietė jos paklausys. bet gal kita, turinti panašių problemų ir sprendžianti dilemą ką daryt, paskaitys ir apsispręs kitaip  mirksiukas.gif

nepykit, bet šitaip nepagarbiai ir aršiai išsakydama nuomonę tikrai nepaskatinsit ja pasinaudoti ax.gif man net kilo klausimas, koks apskritai jūsų dalyvavimo šioje temoje tikslas? sumenkinant nemaitinančias mamas išaukštinti save ar kitas, t.y. maitinančias...? ar pabaksnoti pirštu į kitos mamos gal būt silpnybes? o gal maitinančios mamos jaučiasi nepakankamai įvertintos, todėl žūt būt norisi rėkt visam pasauliui kokios jos ypatingos? o gal jūs norite padėti? jei taip, tai kaip konkrečiai...? smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos.as cia su savo nuomone gal ir ne i tema blush2.gif as zindau savo pupa,ir tai man teikia dziaugsmo.kitom mamytem gal ne.man atrodo,kad maziukui svarbiausia kad mama butu laiminga.taigi,geriau nezindyt visai,nei tai daryt nenorom smile.gif aisku,tai tik mano nuomone.
Atsakyti
gal žindymas gamina kokius tai agresyvumo hormonus mamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 04 09, 16:49)
1. nepykit, bet šitaip nepagarbiai ir aršiai išsakydama nuomonę tikrai nepaskatinsit ja pasinaudoti
2. koks apskritai jūsų dalyvavimo šioje temoje tikslas? sumenkinant nemaitinančias mamas išaukštinti save ar kitas, t.y. maitinančias...? ar pabaksnoti pirštu į kitos mamos gal būt silpnybes? o gal maitinančios mamos jaučiasi nepakankamai įvertintos, todėl žūt būt norisi rėkt visam pasauliui kokios jos ypatingos?
3. o gal jūs norite padėti? jei taip, tai kaip konkrečiai...?  smile.gif

1. pacituok prašau, kur parašiau nepagarbiai ar pavartojau bent vieną įžeidžiantį žodį oponentei šioj temoj?
2. ne, ne toks tikslas
3. padėti gali tik tam, kuris pasiryžęs pripažinti savo klaidas ir nori priimti pagalbą. jei žmogus kietakaktiškai tvirtina neklystąs ir nieko kito girdėt nenori, jokios pagalbos jam suteikt neįmanoma
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 09, 18:06)
1. pacituok prašau, kur parašiau nepagarbiai ar pavartojau bent vieną įžeidžiantį žodį oponentei šioj temoj?

Citatos tokios gal ir nera konkreciai izeidzios g.gif bet jau tas nepagarbus ir zeminantis tonas doh.gif
Pagalvojau, kad kuri mama neapsisprendusi ar balansuojanti zindyti/nezindyti, po tokiu postu turetu apsispresti tik viena-nezindyti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 09, 18:22)
Citatos tokios gal ir nera konkreciai izeidzios g.gif bet jau tas nepagarbus ir zeminantis tonas doh.gif
Pagalvojau, kad kuri mama neapsisprendusi ar balansuojanti zindyti/nezindyti, po tokiu postu turetu apsispresti tik viena-nezindyti. unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Paskaityčiau tokius atsakymus, jei kamuotų tokia mintis, tikrai nuspręsčiau, kad mamai nuo maitinimo stogas važiuoja doh.gif Ir tikrai pagalvočiau, kad gal geriau nežindysiu. Džiugu, kad ne visos maitinančios tokios.
Atsakyti
QUOTE(Dineda @ 2009 04 09, 17:47)
yra mamos, kurios maitina misiniu ir mamos, kurios zindo, o yra ir tik zindyviu.

o ka zindo "tik zindyves"? g.gif

QUOTE(Dineda @ 2009 04 09, 17:47)
Mama pasistengs susitvarkyti taip, kad butu tenkinami kiekvieno vaiko poreikiai, kiek imanoma  ir leidzia galimybes, geriau, o ne tenkins tik vieno vaiko visus poreikius, kitiem sakydama - pakentekit, palaukit.

tiek tu, tiek kava&arbata, sioje temoje pabreziate, kad siekiate teisingo poreikiu patenkinimo seimoje. ar jus tikrai tikite, kad visu seimos nariu poreikiai teisingai patenkinami, kai is silpniausiojo seimos nario yra atimama galimybe gauti normalu maista?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 04 09, 17:28)

o kaip kažin paruošei mišinį purvinom rankom? kaip kaži plovei buteliuką be karšto vandens? kaip pašildei vandenį mišiniui? juk kažkaip pašildei, gi nedavei šalto. tai taip pat gali pasišildyt ir apsiprausimui, anokia čia bėda.

drinks_cheers.gif

Tai, kad as jo neruosiau, vyresne dukra paruose. Va ir nereikejo makaluotis bliude kaip viduramziais. Mes su MB darbavomes, o vaikuciai pramogavo, su vaikeliu pazaisdavo.. o buteliuka as turiu ne viena, todel isidejau bent penkis jau isplautus.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 04 09, 18:30)
Tai, kad as jo neruosiau, vyresne dukra paruose. Va ir nereikejo makaluotis bliude kaip viduramziais. Mes su MB darbavomes, o vaikuciai pramogavo, su vaikeliu pazaisdavo.. o buteliuka as turiu ne viena, todel isidejau bent penkis jau isplautus.

o tavo dukra kuo rankas plovesi? g.gif
Atsakyti