Mielosios gal padesite aptarti, norejau kortyciu paklausti, kuris vyras man tinka: traukiau dvi kortytes viena simbolizavo viena vyra kita kita, klausimas buvo: kuri man vertetu pasirinkti. Iskrito vienam vyruj - disku 10; kitam vyrui - kardu 6. Abi apverstos. Tai ka kortytes pasakyt norejo , kuri jusu manymu jos rodo rinktis?
QUOTE(Fille @ 2009 04 22, 10:05)
Mielosios gal padesite aptarti, norejau kortyciu paklausti, kuris vyras man tinka: traukiau dvi kortytes viena simbolizavo viena vyra kita kita, klausimas buvo: kuri man vertetu pasirinkti. Iskrito vienam vyruj - disku 10; kitam vyrui - kardu 6. Abi apverstos. Tai ka kortytes pasakyt norejo , kuri jusu manymu jos rodo rinktis?
Na, aš nors kol kas tik labai pradedančioji, bet manau, kad tikrai geriau vyras su dešimt diskų negu su šešias kardais

Nu aš čia juokauju, bet jei taip jau visai tiesmukai..
Nors galbūt čia tas apsivertimas viską apverčia aukštyn kojom

Įdomu, ką pakomentuos profesionalės

Norėjau pasidžiaugti, kad labai esu patenkinta nauja Taro knyga-Rachel Polack:
http://www.amazon.co...k/dp/0722535724
Tuo pačiu gavau ir savo pirmą Waito kaladę, tai dabar studijuoju intensyviai..Su ta knyga kur kas aiškiau viskas susidėlioja..Nuo okultizmo enciklopedijos buvau gerokai pavargus

Labai ačiū už patarimus, yapč Blue Rose Ir Chiromantei..

Beje įsigijau būtent "Radiant Rider-Waite Tarot"..

Pradžioj mane šiek tiek pribloškė tas piešinėlių vaikiškumas (iki šiol turėjau Marselio kortytes), bet dabar pajutau, kad ta simbolika man visai į naudą, gal iš pirmo žvilgsnio atrodo primytivi..
Šiuo metu gavau pasiūlymą išsirinkti dar vieną kaladę-dovanų, tai labai norėtusi kažko tokio "kietesnio" ar kaip čia išsireikšt, bet kad būtų rimta kaladė-tradicinė..
Gal patartumėt kažką..Savo siauru suvokimu svarstau dėl Craulio arba Nefertary kaladžių, bet bijau, kad bus per sunkios..

[quote=Fille,2009 04 22, 11:00]
[quote=svetima,2009 04 22, 13:43]
Waito kalade pirkai internete?
[/quote]
Taip, www.amazon.com.
[quote=svetima,2009 04 22, 13:43]
Waito kalade pirkai internete?
[/quote]
Taip, www.amazon.com.

QUOTE(svetima @ 2009 04 22, 15:27)
per kiek laiko atsiunte? Su knygute buvo?
QUOTE(Fille @ 2009 04 22, 12:30)
per kiek laiko atsiunte? Su knygute buvo?
Atsiuntė per porą savaičių.Pridėta knygutė labai maža-tik pagrindinės reikšmės, bet jau minėjau-kartu užsisakiau Rachel Pollack knygą, tai toje viskas, ko man šiuo metu ir reikėjo

QUOTE(svetima @ 2009 04 22, 12:43)
Savo siauru suvokimu svarstau dėl Craulio arba Nefertary kaladžių, bet bijau, kad bus per sunkios.. 

Mano pacios mylimiausios...Su Nefertari is vis atskira istorija ir nereali pazintis (ja man padovanojo Mokytojas,pasakes,kad isskirtinai stipri kalade,bet as susitvarkysiu...ji pas mane pradejo "dirbti" nuo pirmos minutes),na o Croulis.....ji pas mane kitiems tikslams.....Pradziai visgi gal pasirink kita kalade
QUOTE(Chiromante @ 2009 04 22, 12:53)
Mano pacios mylimiausios...Su Nefertari is vis atskira istorija ir nereali pazintis (ja man padovanojo Mokytojas,pasakes,kad isskirtinai stipri kalade,bet as susitvarkysiu...ji pas mane pradejo "dirbti" nuo pirmos minutes),na o Croulis.....ji pas mane kitiems tikslams.....Pradziai visgi gal pasirink kita kalade
Bet gal ir ta Nefertary man bus per sunki

Gal kažką parekomenduotumėt iš rimtesnių kortų, kad būtų rimtas autorius, o ne šiaip tik gražūs piešinėliai

QUOTE(svetima @ 2009 04 22, 14:58)
Bet gal ir ta Nefertary man bus per sunki
Gal kažką parekomenduotumėt iš rimtesnių kortų, kad būtų rimtas autorius, o ne šiaip tik gražūs piešinėliai

Ziurek pati...Jeigu jau turi Wait'o kalade,tai kita kalade pirk tokia,kuri prie sirdies....As,pvz.,turiu "Magiskasias Rusu Taro",kuriu autorius nera zinomas (tiksliau uzdrausta skelbti varda iki jo mirties),bet jos yra sarase is labiausiai vertinamu kaladziu tarologu pasaulyje:D Patarti kitam sunku...Daug kam labai patinka Symbolon'o kalade...as asmeniskai,visiskai joms abejinga....kiek zmoniu,tiek bus nuomoniu....
Kažkodėl mane vis gi traukia ta Craulio kaladė nors tu ką
..Pradžioj aš jos tiesiog bijojau..
Bet kai pradėjau rimtai gilintis į visą tą sistemą, tai vis labiau atrodo, kad man bus reikalinga Craulio kaladė..Gal kol kas aš ją tiesiog pasidėčiau ir nenaudočiau..Bet manau tam ateis laikas..
Aplamai aš tokia išgrynintų dalykų mėgėja, na netraukia visokios, kad ir labai gražios, bet nelabai pagrįstos kortos..

Bet kai pradėjau rimtai gilintis į visą tą sistemą, tai vis labiau atrodo, kad man bus reikalinga Craulio kaladė..Gal kol kas aš ją tiesiog pasidėčiau ir nenaudočiau..Bet manau tam ateis laikas..

Aplamai aš tokia išgrynintų dalykų mėgėja, na netraukia visokios, kad ir labai gražios, bet nelabai pagrįstos kortos..

o as taip galvoju ir galvoju ar yra koks esminis skirtumas su kuria kalade buri ?