Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(linabalt @ 2009 04 08, 11:12)
Ok, pasidalinsiu su abiem 4u.gif , kadangi Chiromante palaimino biggrin.gif Jei bus daugiau norinciu, kad persiusciau, butu gerai kad irgi parasytumete cia, o as persiusiu, jei Chiromante sutiks - jos info, ji tegul ir nuspres kam padalinti  cool.gif

Na, kadangi nesu iš "jūsiškių", tai tarsi nepatogu prašinėti, bet neslėpsiu-intriguoja ir mane tos Chiromantės reikšmės rolleyes.gif
Gal bent kelis pavyzdžius būtų galima pamatyt rolleyes.gif

Bet jei ne, tai ne..reiškia dar ne laikas man -dar pačiai reikia pasikapstyt... ax.gif
Atsakyti
O aš tai dar vis tyliu apie tą medžiagą smile.gif Linute, norėsiu gatavos pilnos medžiagytės bigsmile.gif
Atsakyti
Aha,reikia baigti apie diedus blevyzgoti ir toliau imtis Taro reiksmiu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas galėtų nukelti man kortas marijampoleje čia? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tamman atrodo yra atskita tema, Burejo Marijampoleje smile.gif jei nera Susikurk wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 04 23, 14:30)
Aha,reikia baigti apie diedus blevyzgoti ir toliau imtis Taro reiksmiu biggrin.gif

Lai buna palaimintas sis Tavo noras,
Kazi, kaip literaturiskai pavadinti tokias zinias - rinktas ilgai, pervirskintas ir pateikiamas tokiu keistu budu - per tarpininka. Jauciu, nekopini is kokiu savo uzrasu - rasai tiesiai "i eteri"? Siam slaptingu ziniu slaptingam perdavimui reiktu sugalvoti tinkama, oru ir prabangu zodi.
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 04 23, 20:58)
Lai buna palaimintas sis Tavo noras,
Kazi, kaip literaturiskai pavadinti tokias zinias - rinktas ilgai, pervirskintas ir pateikiamas tokiu keistu budu - per tarpininka. Jauciu, nekopini is kokiu savo uzrasu - rasai tiesiai "i eteri"? Siam slaptingu ziniu  slaptingam perdavimui reiktu sugalvoti tinkama, oru ir prabangu zodi.

Suprantu,kad trauki per danti del klaikios stilistikos biggrin.gif Nu taip jau pas mane yra,kad galvoju greiciau nei rasau,uztat ir gaunasi taip (o istiesu savo laikais -buvau literatu konkursu nugaletoja lotuliukas.gif) Nesukit galvos "is kur ir kaip"-tiesiog naudokites-jums taip pavyko....kaip ir man savo laiku.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 04 23, 14:06)
O aš tai dar vis tyliu apie tą medžiagą  smile.gif  Linute, norėsiu gatavos pilnos medžiagytės  bigsmile.gif

Ok, butinai atsiusiu 4u.gif O jei netycia pamirsciau, primink paskui mirksiukas.gif

QUOTE(Chiromante @ 2009 04 23, 14:30)

drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 04 23, 22:57)
Suprantu,kad trauki per danti del klaikios stilistikos biggrin.gif  Nu taip jau pas mane yra,kad galvoju greiciau nei rasau,uztat ir gaunasi taip (o istiesu savo laikais -buvau literatu konkursu nugaletoja lotuliukas.gif) Nesukit galvos "is kur ir kaip"-tiesiog naudokites-jums taip pavyko....kaip ir man savo laiku.... bigsmile.gif

Atvirksciai, Chiromante, be pasaipos - reik termino, kazkas su Taro, gramatika, vizijos, Merkurijus... Bo as tai susizavejus teksto glaustumu, minties gilumu ir geru "lindimu" i smegenis, kad net as viska suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 04 24, 12:50)
Atvirksciai, Chiromante, be pasaipos - reik termino, kazkas su  Taro, gramatika, vizijos, Merkurijus... Bo as tai susizavejus teksto glaustumu, minties gilumu ir geru "lindimu" i smegenis, kad net as viska suprantu smile.gif

Cia mano nerealiam Mokytojui dekui bigsmile.gif
Atsakyti
Mane irgi žavi toks spontaniškas info pateikimas- visa esmė, be ilgų išvedžiojimų ir dar tarp eilučių pasiskaitai sočiai. Dabar tęsinio tik laukiam bigsmile.gif
Chiromante, kad tau už geranorišką pasidalinimą žiniomis Visata atsilygintų su kaupu 4u.gif
Atsakyti