Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(linabalt @ 2009 04 23, 23:05)
Ok, butinai atsiusiu 4u.gif  O jei netycia pamirsciau, primink paskui mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 04 24, 17:07)
Būtinai  biggrin.gif

Ir aš norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Kiek girdejau Chiromante bet kam nedalina reiksmiu, nes autorinis darbas ne metu ir ne poros, o dar kas ta Fille, pasaliete.. bet skaitau skaitau ir ziuriu opapa kazkas pasalietis gaus thumbup.gif thumbup.gif ot laikai - neitinki zmoguj ir negauni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 04 26, 23:06)
Kiek girdejau Chiromante bet kam nedalina reiksmiu, nes autorinis darbas ne metu ir ne poros, o dar kas ta Fille, pasaliete.. bet skaitau skaitau ir ziuriu opapa kazkas pasalietis gaus  thumbup.gif  thumbup.gif ot laikai - neitinki zmoguj ir negauni  lotuliukas.gif

Kas tas pasalietis kur gaus?
Papildyta:
Jei pavadinai pasalieciu Vitra, tai ji yra net labai gera pazistama, sioje temoje tik gal retai pasirodo. O siaip ji pazistama ne vien per sM, bet ir gyvai, taip kad yra visiska saviake, jokia ne pasaliete tongue.gif
Atsakyti
Nesnekekit nesamoniu-jokiu pasalieciu-tas kas gauna,puikiai zinau kaip tai panaudos....Taip,tai yra autorinis darbas(mano Mokytojo ir mano) ir neturetu buti jokiu nepasitenkinimu...Forumas forumu,bet yra bendraujama ir uz jo ribu.....Fille,tavo posto tonas tik irodo,kad dar nedaaugai iki autoriniu reiksmiu...Truputi pagarbos kitu darbui nepakenktu....
Atsakyti
O geras bigsmile.gif Aš čia žvaigždė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 04 27, 09:09)
O geras  bigsmile.gif Aš čia žvaigždė  lotuliukas.gif

O tai ne, manai lotuliukas.gif
Atsakyti
oo kokie debatai smile.gif
hihihi.gif
nesipykit mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Linabalt, as nieko nepraziopsojau? manes neuzmirsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 04 27, 18:59)
Linabalt, as nieko nepraziopsojau? manes neuzmirsk 4u.gif

Siandien persiunciau tau, taip? Eiliskumas nenutrukes? Jei truksta naujos mostes tuzo ir 2, sakyk, gal netycia pamirsau persiusti g.gif
Atsakyti
Aciu, viskas oki:)
4u.gif
Papildyta:
Buvau issigandus, kad Chiromante tarp kugeliu uzmirs savo svietejiska veikla, bet, pasirodo, tusciai nuogastavau
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 04 27, 21:32)
Siandien persiunciau tau, taip? Eiliskumas nenutrukes? Jei truksta naujos mostes tuzo ir 2, sakyk, gal netycia pamirsau persiusti g.gif

Aš, kaip spėju, nenusipelniau... verysad.gif
Atsakyti