Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Daugiaziede @ 2009 04 30, 20:42)
gal kiek per rimtai uzklausiu..Chiromante,o ar pas mus cia,LT, vyksta iniciacijos i Taro Meistrus,Magistrus,Taro Magija?(cia ne apie megeju bureliu zaidimus ar devintas vanduo nuo kisieliaus..)aisku i si klausima nebutina atsakyti placiai.. smile.gif

Tikrai nezinau,bet is to ka zinau-manau,kad ne (bendrauju su "didziausiais" LT tarologais,chirologais ir visokiais kitokiais -ologais). Bet ne del to,kad jie prasti savo gildijos meistrai....Jie nerealus.....Tiesiog nera tradiciju...Man del ju labai apmaudu-puikus savo srities zinovai,edami kvailos LT televizijos ir ziniasklaidos.....Vemt vercia....Mokiausi ne tik LT....
Atsakyti
Mano ziniomis taip pat.Taciau pamaniau,kad galbut kazkas pasikeite...
O LT televizijos ir ziniasklaidas siom temom tiesiog isjungiu.
Taro tradicijos(iniciaciju pakopos...)-viena is graziausiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 05 01, 22:17)
Mano ziniomis taip pat.Taciau pamaniau,kad galbut kazkas pasikeite...
O  LT televizijos ir ziniasklaidas siom temom tiesiog isjungiu.
Taro tradicijos(iniciaciju pakopos...)-viena is graziausiu smile.gif

Taip.....turiu rimtu pasiulymu,prisideti keiciant sia apverktina situacija,bet is savo didelio tingumo ir egoizmo-nenoriu....Megstu vienatve ir nepriklausomybe...Viesuma-ne man....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 02, 03:37)
Taip.....turiu rimtu pasiulymu,prisideti keiciant sia apverktina situacija,bet is savo didelio tingumo ir egoizmo-nenoriu....Megstu vienatve ir nepriklausomybe...Viesuma-ne man....

na,mano entuziazmas teisbuvo kokius pora menesiu.Pabegau...Si pabraukta savybe paeme virsu smile.gif ir nepamaciau prasmes kazka keisti,daryti....

ir tolesnes sekmes siai temai...4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 02, 03:37)

QUOTE(Daugiaziede @ 2009 05 02, 10:08)
[/b]

na,mano entuziazmas teisbuvo kokius pora menesiu.Pabegau...Si pabraukta savybe paeme virsu smile.gif ir nepamaciau prasmes kazka keisti,daryti....

ir tolesnes sekmes siai temai...4u.gif

g.gif Atsisukit - už Jūsų eina ir į Jus žiūri.
Žinau saldų katiniško tingulio palaimingą jausmą, nu bet suvisam tam nepasiduokit, jokiu būdu nesakau, kad privalot ką daryt, ir turiu vilties, kad bent pirštu krustelėsit. Ir mano viltis nemirs.
Norėjau kai kuriuos žodžius parašyt didžiosiomis, bet neišėjo. Šauktukus irgi išmečiau. (jie būt buvę po kiekvieno žodžio)
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Kažkaip nebuvau užtikus šitos temelės... visai norėčiau prisijungti, gal kiek padiskutuoti... Labai myliu Taro kortas ax.gif va net nick'as toks gavos blush2.gif
net nežinau nuo ko pradėti... paskutiniu metu kažkaip apleidau dėliojimus... sau, draugėms.. reiktų atgaivint.
Koks jūsų mėgstamiausias dėliojimo būdas? mano tai "keltų kryžius", na ir Dienos korta be abejo..
Atsakyti
Ar tikit visom taro kortų pranašystėm g.gif vis ieškau atsakymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 06, 20:18)
Dakata,tu saunuole. 4u.gif  Okultizmo enciklopedija labai rimtas veikalas ir net pazengusiems okultistams nevisai ikandama bigsmile.gif

Tropic,ji kainuoja apie 40 lt

O kur ją gauti nusipirkti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2009 05 03, 10:15)
O kur ją gauti nusipirkti g.gif  bigsmile.gif

Kam ji tau? bigsmile.gif Galiu eiti lazybu is ko nori,kad ten ne triju zodziu nesuprasi bigsmile.gif Sory,tikrai nenoriu nieko blogo pasakyti,bet tai yra super sudetingas veikalas....Ir Dakata truputi blefuoja,sakydama,kad labai suprato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 03, 11:18)
Kam ji tau? bigsmile.gif  Galiu eiti lazybu is ko nori,kad ten ne triju zodziu nesuprasi bigsmile.gif  Sory,tikrai nenoriu nieko blogo pasakyti,bet tai yra super sudetingas veikalas....Ir Dakata truputi blefuoja,sakydama,kad labai suprato mirksiukas.gif

Taip, zinau, kad nesuprasiu schmoll.gif Ir žinau, kad dabar tikrai nepirksiu, bet gal būt ateity...
Esu dar aplamai čia tarp jūsų naujokė unsure.gif Bet domėtis juk nieks nedraudžia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 03 gegužės 2009 - 10:26
QUOTE(Lorette @ 2009 05 03, 10:25)
Taip, zinau, kad nesuprasiu schmoll.gif  Ir žinau, kad dabar tikrai nepirksiu, bet gal būt ateity...
Esu dar aplamai čia tarp jūsų naujokė unsure.gif Bet domėtis juk nieks nedraudžia unsure.gif

Be abejones....bet jei tikrai nori pradeti gilintis i Taro pasauli,-dometis reikia tikslingai ir naudingai sau...O enciklopedija reikalinga bus,kai tau Taro visiskai nesiasocijuos su zodziu "burimas"...ir tai po kokiu 3-5 metu.....Bet cia tik mano patarimas-kiekvieno valia-kaip ir nuo ko pradeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 03, 11:35)
Be abejones....bet jei tikrai nori pradeti gilintis i Taro pasauli,-dometis reikia tikslingai ir naudingai sau...O enciklopedija reikalinga bus,kai tau Taro visiskai nesiasocijuos su zodziu "burimas"...ir tai po kokiu 3-5 metu.....Bet cia tik mano patarimas-kiekvieno valia-kaip ir nuo ko pradeti bigsmile.gif

Tikra tiesa smile.gif kol kas man iki Taro dar toli, tiesiog skaitinėju visur po truputį smile.gif Tik domiuosi smile.gif
Atsakyti