Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Chiromante @ 2009 05 03, 11:18)
Kam ji tau? bigsmile.gif  Galiu eiti lazybu is ko nori,kad ten ne triju zodziu nesuprasi bigsmile.gif  Sory,tikrai nenoriu nieko blogo pasakyti,bet tai yra super sudetingas veikalas....Ir Dakata truputi blefuoja,sakydama,kad labai suprato mirksiukas.gif

Atsiprašau, bet kur aš sakiau, kad "labai supratau"? Rašiau, kad buvo labai įdomu, kad daug naujo sužinojau, bet tikrai nesakiau, kad labai supratau. g.gif Šiaip jau, tokia knyga verta ne vieno skaitymo, o kelių, ypač tokiai pradinukei kaip aš. Minėjau, kad jau seniai domiuosi simboliais visokiausiais, kad mane žavi tai, galbūt todėl man ta knyga šiek tiek aiškesnė buvo nei tikėjausi, bet toli gražu ne viską ten supratau.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 03, 11:35)
Be abejones....bet jei tikrai nori pradeti gilintis i Taro pasauli,-dometis reikia tikslingai ir naudingai sau...O enciklopedija reikalinga bus,kai tau Taro visiskai nesiasocijuos su zodziu "burimas"...ir tai po kokiu 3-5 metu.....Bet cia tik mano patarimas-kiekvieno valia-kaip ir nuo ko pradeti bigsmile.gif

Chiromante - Vaito 1910, perleistas sofijos 2000 m. - gera knyga? ty apie sita rasei?
Atsakyti
QUOTE(melifaro @ 2009 05 07, 21:22)
Chiromante - Vaito 1910, perleistas sofijos 2000 m. - gera knyga? ty apie sita rasei?

Tu,kaip suprantu,turi galvoje Vaito "Iliustruota rakta i Taro".....Ne,-as apie sia knyga nieko nerasiau.Mes cia kalbejomes apie G.O.M'o "Okultizmo enciklopedija"
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 07, 23:01)
Tu,kaip suprantu,turi galvoje Vaito "Iliustruota rakta i Taro".....Ne,-as apie sia knyga nieko nerasiau.Mes cia kalbejomes apie G.O.M'o "Okultizmo enciklopedija"

aha, apie sita. biggrin.gif . ir kaip? gera?
Atsakyti
QUOTE(melifaro @ 2009 05 07, 22:14)
aha, apie sita.  biggrin.gif . ir kaip? gera?

As negaliu knygos vertinti gera ar negera...Cia kiekvienam savo.Jei domiesi butent Taro,tai zinoma paskaityk,kodel gi ne....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 07, 23:20)
As negaliu knygos vertinti gera ar negera...Cia kiekvienam savo.Jei domiesi butent Taro,tai zinoma paskaityk,kodel gi ne....

aciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 07, 23:20)

aciu smile.gif
Atsakyti
Idomu, kokios galimos XIX Arkano reiksmes, kai jis iskrenta tiesiai kaip dienos korta? Kai man iskrito, tikejausi kazko gero ta diena, bet sulaukiau tik visokiu negerumu, nesklandumu ir pan. Tiksliau, diena klostesi labai nekaip... Vadinasi, Saule gali reiksti ne tik gera diena?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 09, 01:)
Vadinasi, Saule gali reiksti ne tik gera diena?

tik trumpam isibrausiu,nes nuotaika tokia.. ax.gif
Taip,saule gali reiksti ne tik gera ir visakeriopa gerbuvi,o ir apakima nuo zemisko komforto ir zemiskos laimes aukso..Tarkim "dvasingiems zmonems" tai ne itin palanki korta.. rolleyes.gif bet as cia tik siaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 09, 00:15)
Idomu, kokios galimos XIX Arkano reiksmes, kai jis iskrenta tiesiai kaip dienos korta? Kai man iskrito, tikejausi kazko gero ta diena, bet sulaukiau tik visokiu negerumu, nesklandumu ir pan. Tiksliau, diena klostesi labai nekaip... Vadinasi, Saule gali reiksti ne tik gera diena?

....kaip ir Imperatore.... bigsmile.gif O siaip tai-juk nera absoliuciai pozityviu ir absoliuciai negatyviu kortu.....labai daug kas priklauso nuo poziurio i tam tikra reiskini...Todel as megstu traukti tris dienos kortas-viena is DA ir dvi is MA.....
Atsakyti
Aš irgi tik pritarsiu, kaip jau buvau rašiusi kelis puslapius atgal, Saulė nebūtinai reiškia absoliutų gėrį, džiaugsmą ir laimę,- ji juk degina ir akis žlibina (na, čia aš ūkiškai išsireiškiau). Linabalt, pasižymėk apie savo potyrius prie šios kortos aprašymo savo Taro Dienoraštyje, ilgainiui pati pamatysi tendencijas.
Aš, pvz. iškritus Saulei, visada ne puolu džiūgaut, o apsižiūriu, apgalvoju, kas čia gali būti tokio akinančio toje situacijoje. Na, dėl visa ko 4u.gif
Atsakyti
Taip,labai geras patarimas,-taip uzsirasinejant,su laiku atrasi,ka konkretus arkanas sako BUTENT TAU.....

Merginos,ties kur pabaigiau? Pentakliu 4 ar 5 ?
Atsakyti