Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

Aciu visoms uz komentarus 4u.gif

Chiromante, pentakliu 5 turime bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif As Gyvenu UK ir nera man jokiu galimybiu nueiti pas kokia ateities pranasautoja (na asiku, gal galimybiu ir yra, bet bijau, kad nesuprasiu ka man ten pasakys, tad butu pinigai i bala blush2.gif ). Gal atsirastu cia man padesiantis zmogus ir isburtu mane taro kortomis, nes dabar stoviu tiesiog apsisprendimo kryzkeleje unsure.gif Is anksto dekoju mergytes friends.gif Ir atsiprasau uz off topic rolleyes.gif
Atsakyti
Hm hm, kur mūsų guru? Vasarėjantys vėjai? Svaiginančios tulpės ramunės? Chiromante, atostogos?
Atsakyti
jūsų guru suliejo klaviatura, kai netycia palindo po mano viduriavimo burtu, kuri siunciau urartu, teip, kad atleiskit dovanokit, bet teks dar palaukt.
Atsakyti
Nieko nieko, palauksim smile.gif))
belaukiant paskaitinėsiu temas, jaučiuosi nutrūkusi nuo jūsų smile.gif))
Atsakyti
Nu man biski net geda pasidare bigsmile.gif Rozmarino ir mano maldu deka,-su klaviatura kolkas nieko baisaus neatsitiko....Rasau toliau pentaklius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 22, 16:03)
Nu man biski net geda pasidare bigsmile.gif Rozmarino ir mano maldu deka,-su klaviatura kolkas nieko baisaus neatsitiko....Rasau toliau pentaklius biggrin.gif

Nespaudziu smile.gif) tik laukiu:)
kol kas paskaitinejus nesuprantu, kas kur nusividuriavo:)) Bet jei klaviatura neapš...ta, tai viskas gerai.
Tarp baseino ir šašlų po kokią vieną reikšmę... cool.gif
Atsakyti
Jau pas linabalt pioneer.gif
Atsakyti
Aciu, Chiromante smile.gif
labai laukiu 10 - jau kaip vilioja biggrin.gif

Na apie taures tai bandysiu tylet, bo jau kaip laukiu cool.gif
Grabovojus uzemes visa eteri, bliamba, neberandu, kur ezoterines kalbos apie idarytas slauneles, vyruku saunuma ir dailius batelius - irgi ezoteriskai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 05 27, 14:02)
Aciu, Chiromante  smile.gif
labai laukiu 10 - jau kaip vilioja  biggrin.gif

Na apie taures tai bandysiu tylet, bo jau kaip laukiu cool.gif
Grabovojus uzemes visa eteri, bliamba, neberandu, kur ezoterines kalbos apie idarytas slauneles, vyruku saunuma ir dailius batelius - irgi ezoteriskai cool.gif

Matai,viskam savo laikas.....Jaunatis dabar,matai....Demonai siauteja-torytei darbo daug.....Idomu gi bigsmile.gif

O taures paliksiu pabaigai,nes ties jom buvo dirbta maziausiai,todel teks "neotchodia ot kasy".

O baigiau kur?
Atsakyti
Ant pentakliu 7.
Tekstai "neotchodia ot kasy" labai tiesiai suvaziuoja galvon, oi lauksim lauksim.
Atsakyti
blush2.gif o ka reiskia sitas posakis , nesuprantu rusiskai
Atsakyti