Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 13:27)
O tos kurios siaip ant bangos susimaste pasidometi Taro  dirbkite,rinkite,deliokite,tikrinkite,kas "dirba" butent jums,lavinkite intuicija....Sitos mano reiksmes niekam nepades,jei neturesite "atviro kanalo"-reiksmes -tai joks stebuklas-stebuklas kitur biggrin.gif

Tik jau meldžiamoji nemesk darbo per viduri.
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 06 02, 15:09)
Tik jau meldžiamoji nemesk darbo per viduri.

bigsmile.gif gerai,kad paragini.Dabar pat ir rasau tada bigsmile.gif
Atsakyti
TOLIMA, lazdu 6 issiunciau tau,nes linabalt dezute pilna
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 17:00)
TOLIMA, lazdu 6 issiunciau tau,nes linabalt dezute pilna

jau prasivaliau dezute bigsmile.gif Tolima, atsiusk man lazdu 6, persiusiu visoms, kurios laukia bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, Chiromante, šiandien kad padirbėjai, labai ačiū 4u.gif
linabalt, Tu jau paskirstyk, mergyt, kai tolima atsišauks, būsiu dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Linabalt, persiunciau (bent jau man taip atrodo), tai Tu padalink smile.gif
Chiromante, aciu. Nenoreciau buti baubu, bet atrodo, mano pasirodymas stimuliuoja Tave darbui smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 06 02, 17:29)
Chiromante, aciu. Nenoreciau buti baubu, bet atrodo, mano pasirodymas stimuliuoja Tave darbui smile.gif))

Aha bigsmile.gif Tada ta proga dar 7 parasysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tolima, ar nebūsi Chiromantės mūza? lotuliukas.gif Negalėtum man tuos paskutinius 6 atsiųst? Linos nesimato. Bet galiu ir palaukt, aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 02 birželio 2009 - 18:50
Pamūzinau ir persiunčiau.
Mūzinčiau ir mūzinčiau, kad tik Chiromantė neišmainytų savo darbo į hamaką su kokteiliu
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 08:51)
Pabandyk "dialoga su kortom"...Veikia puikiai biggrin.gif

Aš šitaip "kalbu", jei taip galima pavadinti. Kaip sakei klausimas- atsakymas... Vieną svarbią situaciją man taip parodė aiškiai ir atvėrė akis, nes buvau stipriai nugrybavusi ir manau būčiau padariusi labai didelę klaidą, kad sėdėjau poto ilgai ir negalėjau patikėti, kad buvau tokia akla biggrin.gif

Ir man 6, ir jei bus 7...
Ačiū, Chiromante 4u.gif
Atsakyti
Cara, numūzinau
Atsakyti
Ačiū!
Atsakyti