Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

Ačiū, Chiromante 4u.gif
O kalbant apie tūzus, tai aš kažkodėl jų nemėgstu, kai pamatau išdėstyme... Net jei teisinga padėtim, o jau apie apverstą tai iš viso tyliu.
O nemėgimo priežastis paprasta: bent jau iki šiol man jie labiausiai iš visų kortų neteisingai "susišviečia", t.y. pastoviai aš neteisingai tuos tūzus suprantu blush2.gif
Ir nesvarbu, kokios kortos, jeitik tūzas, tai ir susimakaluoja man visa dėlionė. Tikiuosi nors kada nors išmokti juos šifruoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 29, 13:51)

O del deliones-as tai labiausiai megstu "dialoga su kortom" (jeigu delioju sau)

Kaip tas dialogas atrodo? Tiesiog trauki kortas viena po kitos formuluodama tam tikrus teiginius, klausimus, tol, kol gauni atsakyma? Ta prasme, kol situacija tampa aiski? Ar vis tik apsiriboji tam tikru kortu skaiciumi? Ar dar kaip nors kitaip darai?
Atsakyti
Norėčiau užduoti tokį klausimėlį..

Pabandžiau draugei išdėliot Keltų kryžių (klausimas apie diedą- ar išsivystys kažkas iš santykių)..Visos kortos iškrito sakyčiau geros, tik pati pirmoji, kuri dedama ant signifikatoriaus- kardų dešimkė doh.gif
Visų kitų nevardinsiu, bet pvz. 5 pozicijoj (virš klausiančiosios) iškrito XVII Žvaigždė, o 10-oj finalinėj pozicijoj-lazdų tūzas..Visos tesinga padėtim..
Tai kaip čia dabar interpertuot, kai ta kardų dešimkė taip užgulė iškart-o visa kita paskui gerai, gražu...tik kažin ar pramuš g.gif

P.S. Įsigijau tokią rusišką Kostenkos sudarytą knygą -apie Vaito sistemą (2008 m.)-man patinka thumbup.gif Tai kombinacijoj su Reičel Polack nagrinėju viską..Vienintelis trūkumas-viskas labai platu ir išplaukę, kartais sudėtinga sukonkretizuot..-vargstu.. ax.gif
Atsakyti
Keltu kryziaus yra labai daug variantu,neaisku kuri naudoji tu.Mano naudojamam variante,toj pozicijoj,kur tu mini kaip 5-ta yra klausianciojo samones lygmuo arba tai ka jis pats zino ir ko siekia (pas mane tai 3 pozicija). Paemiau Kostenkos knyga,specialiai paziurejau,koki varianta jis duoda.Pas ji - "tiketina ateitis". Dabar ziurek.Ar tavo variante,ar mano-tai yra tik svajones ir viltys.O kardu desimt yra pozicijoj-"pagalba arba trukdziai ir pacio klausimo esme".Si korta-tai kancia,paliecianti tiek siela,tiek kuna,tai istisas negatyvus ciklas.O desimtoji korta-lazdu tuzas,sprendziant pagal kardu 10 ir zvaigzde(nes tai jos viltys ir svajones),pranasauja ne daugiau nei lovinius santykius ir neduok dieve nepageidaujama pastojima (nepamirsk-sielos ir kuno skausmas). Zinoma,reikia matyti visa delione ir kortu derinius-kas is kaires,kas is desines...bet pagal tavo aprasytasias,daryciau tokia isvada....
Atsakyti
Chiromante, klausimukas
o galimas toks variantas kai delioji keltu kryziu , takim pirma issitrauke is didziuju arkanu , po to prie kiekvienos is mazuju arkanu ir man labai gerai viskas pasiiaiskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 01, 21:13)
Keltu kryziaus yra labai daug variantu,neaisku kuri naudoji tu.Mano naudojamam variante,toj pozicijoj,kur tu mini kaip 5-ta yra klausianciojo samones lygmuo arba tai ka jis pats zino ir ko siekia (pas mane tai 3 pozicija). Paemiau Kostenkos knyga,specialiai paziurejau,koki varianta jis duoda.Pas ji  - "tiketina ateitis". Dabar ziurek.Ar tavo variante,ar mano-tai yra tik svajones ir viltys.O kardu desimt yra pozicijoj-"pagalba arba trukdziai ir pacio klausimo esme".Si korta-tai kancia,paliecianti tiek siela,tiek kuna,tai istisas negatyvus ciklas.O desimtoji korta-lazdu tuzas,sprendziant pagal kardu 10 ir zvaigzde(nes tai jos viltys ir svajones),pranasauja ne daugiau nei lovinius santykius ir neduok dieve nepageidaujama pastojima (nepamirsk-sielos ir kuno skausmas). Zinoma,reikia matyti visa delione ir kortu derinius-kas is kaires,kas is desines...bet pagal tavo aprasytasias,daryciau tokia isvada....

Ačiū, Chiromante 4u.gif
Padėjai viską sukratyt.. mirksiukas.gif
Kiek žinau, tie santykiai ištikrųjų nelabai turi gerų perspektyvų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 02, 08:02)
Chiromante, klausimukas
o galimas toks variantas kai delioji keltu kryziu , takim pirma issitrauke is didziuju arkanu , po to prie kiekvienos is mazuju arkanu ir man labai gerai viskas pasiiaiskina smile.gif

Nemanau,kad tai kazkas blogo,bet deliones kuriamos ne diletantu ir turi savo "logini siula". Taip tu prarandi galimybe pamatyti,kad tavo klausimas (nors siuo metu tau tai labai svarbu) istiesu tik vienadienis drugelis,o tavo baimes globalines bigsmile.gif Visgi siulyciau neuzsiimti saviveikla,kol netapai patyrusia tarologe.Be to nebutina naudoti konkreciu delioniu.Pabandyk "dialoga su kortom"...Veikia puikiai biggrin.gif
Atsakyti
ta pramse dialoga su kortom ?
istraukt po kelias kortas
hmm.... bet kazkaip kai traukei ir taip ir taip po kelias , tai labai aisku gavosi viskas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 02, 11:17)
ta pramse dialoga su kortom ?
istraukt po kelias kortas
hmm.... bet kazkaip kai traukei ir taip ir taip po kelias , tai labai aisku gavosi viskas smile.gif ax.gif

Matai,cia sunku paaiskinti,nemacius.As ta dialoga atradau pati visai netycia-gal jau pasakojau,-nepamenu.Vaziavom su vienu verslininku i uzsieni,as ji maciau pirma karta,kaip ir jis mane.Kazkaip reikejo "uzmusti laika",o kortos visada su manim.Pasiuliau jam pazaisti,nors jis i tai ziurejo daugiau nei skeptiskai. Na ir pradejom.Jis uzdavinejo po viena klausima,o as traukiau po viena ar daugiau kortu-pagal situacija.Kortos pacios pradejo "lysti" i jo situacija ir liesti tokias sritis,kokiu jis net neklause.Taip dasikasem iki paciu gelmiu...Jis buvo soke (po keliu menesiu buvo net i svecius atvaziaves,bet as jau jam nebedeliojau kortu biggrin.gif ) Po to daug kartu naudojau si metoda ir jis veikia puikiai.O jeigu sau kazka reikia issiaiskinti,tai tik taip.Tada nera jokiu apribojimu-klausimas-atsakymas,klausimas-atsakymas.....
Atsakyti
Na, dar vieną klausimėlį užduosiu.. rolleyes.gif

Traukiau tris kortas dėl labai artimo žmogaus sveikatos (šiuo metu sveiksta po labai sunkios ligos)..Iškrito: V Šventikas, lazdų tūzas ir XIII Mirtis unsure.gif
Viskas tesinga padėtim.

Tai kaip čia su tuo XIII gaunasi-kažkaip nelabai man patinka, nors pagal Kostenkos knyga tipo gali būt ir pozityvi korta..Ar tikrai gali būti?
Atsakyti
Merginos,tos,kurios rasote i az. Pasakysiu taip-tos kurios jau senai dirbate su klijentais,turite atidirbta ir veikiancia savo sistema (kitaip juk nedirbtumete biggrin.gif ),todel duodama jums naujas reiksmes,padaryciau meskos paslauga.O tos kurios siaip ant bangos susimaste pasidometi Taro,tai jau atleiskite,bet pilnas internetas ivairiom kalbom,ivairiu autoriu reiksmiu-dirbkite,rinkite,deliokite,tikrinkite,kas "dirba" butent jums,lavinkite intuicija....Sitos mano reiksmes niekam nepades,jei neturesite "atviro kanalo"-reiksmes -tai joks stebuklas-stebuklas kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2009 06 02, 12:17)
Na, dar vieną klausimėlį užduosiu.. rolleyes.gif

Traukiau tris kortas dėl labai artimo žmogaus sveikatos (šiuo metu sveiksta po labai sunkios ligos)..Iškrito: V Šventikas, lazdų tūzas ir XIII Mirtis unsure.gif
Viskas tesinga padėtim.

Tai kaip čia su tuo XIII gaunasi-kažkaip nelabai man patinka, nors pagal Kostenkos knyga tipo gali būt ir pozityvi korta..Ar tikrai gali būti?

Tarologai siaip jau labai megsta "Mirties" korta biggrin.gif(ji labai retai rodo fizine mirti) Mano akimis visai teigiamos perspektyvos,o mirtis (ji paskutine isskrito,ane?) tiesiog sako,jog po sio ivykio susikurs nauja erve kazkam naujam....Mirtis kalba apie naturalu ciklo uzsibaigima (skirtingai nei kardu 10,kuri kalba apie prievarta ir nesavalaiki skausma,kancia ar net baigti,esan salia atitinkamoms kortoms).Zmogus po sunkiu isbandymu greiciausiai tiesiog pakeis poziuri i ji supancia aplinka ir pats i save....Auksciausiam lygmeny-zmogus gali pakeisti poziuri i pacia mirti...,nes nieko nera pasaulyje gyvesnio uz mirti....
Atsakyti