Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

Dėkui, Tolima smile.gif Chiromantė tai jau nusimuilino prie baseiniuko turbūt, bet šiandien paplušėjo iš peties bigsmile.gif
Atsakyti
Tegu voliojas palei baseno pakraščius smile.gif)) By tik rašytų smile.gif))
Atsakyti
6 persiunciau visoms, laukiu 7 bigsmile.gif
Atsakyti
O geras,kai rasiau,kad parasysiu 7,prapuole internetas (cia pas mani kaime tai daznas reiskinys biggrin.gif ),rode,kad neissisiunte,nu tai as ir nuejau toliau kiemo plauti (kita svaitgali raganu sabasas,tai reikia pasisvarinti bigsmile.gif ),dabar ateinu,ziuriu issisiunte...Bet dabar einu vakarinio kokteiliuko pas kaimyna ant terasos.Tai jau rytoj...tik pamuzinkit is ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Tolima, nepavesk biggrin.gif
Aš baisingai laukiu kol bus visos reikšmės, tada pradėsiu ir MA naudoti bigsmile.gif
Kai pagalvoju, kokia aš žalia dar Taro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 06 02, 22:35)

Kai pagalvoju, kokia aš žalia dar Taro... unsure.gif

Ne tu viena mirksiukas.gif Man irgi kuo toliau, tuo painiau viskas blush2.gif Pries 10m, kai buvau visai zalia, po kursu, Taro atrode daug suprantamesnes nei dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 10:55)
Tarologai siaip jau labai megsta "Mirties" korta biggrin.gif(ji labai retai rodo fizine mirti) Mano akimis visai teigiamos perspektyvos,o mirtis (ji paskutine isskrito,ane?) tiesiog sako,jog po sio ivykio susikurs nauja erve kazkam naujam....Mirtis kalba apie naturalu ciklo uzsibaigima (skirtingai nei kardu 10,kuri kalba apie prievarta ir nesavalaiki skausma,kancia ar net baigti,esan salia atitinkamoms kortoms).Zmogus po sunkiu isbandymu greiciausiai tiesiog pakeis poziuri i ji supancia aplinka ir pats i save....Auksciausiam lygmeny-zmogus gali pakeisti poziuri i pacia mirti...,nes nieko nera pasaulyje gyvesnio uz mirti....

Labai ačiū 4u.gif Aš irgi panašiai bandžiau interpretuot, bet norėjau pasitikslint pas daugiau žinančius mirksiukas.gif Sudėtinga su tuo XIII dar susivokt rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka,nesulaukiau tolimos pamuzinimo,bet vistiek bandysiu rasyti toliau.Likusios lazdos labai dideles apimties...labai informatyvios kortos bigsmile.gif

7 jau issiunciau,rasau toliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 03 birželio 2009 - 09:28
Rašyk tiktai, tuoj surasim tau Tolimą, jei dings įkvėpimas. Tai dabar 7? Nes iki mūsų taip ir neatėjo...
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 06 03, 10:28)
Rašyk tiktai, tuoj surasim tau Tolimą, jei dings įkvėpimas. Tai dabar 7? Nes iki mūsų taip ir neatėjo...

nu tik prasyciau, kaip neatejo? blink.gif

Selena7, prasivalyk dezute, negaliu issiusti zinutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 03 birželio 2009 - 09:34
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 02, 21:07)
O geras,kai rasiau,kad parasysiu 7,prapuole internetas (cia pas mani kaime tai daznas reiskinys biggrin.gif ),rode,kad neissisiunte,nu tai as ir nuejau toliau kiemo plauti (kita svaitgali raganu sabasas,tai reikia pasisvarinti bigsmile.gif ),dabar ateinu,ziuriu issisiunte...Bet dabar einu vakarinio kokteiliuko pas kaimyna ant terasos.Tai jau rytoj...tik pamuzinkit is ryto bigsmile.gif

Na gražiausia, tai tos raganos šluotom šluotom ir tegul išbrūžina tavo kiemą bigsmile.gif
Aš tai bais nekantrauju pamatyt visą rezultatą, ir dar labiau atostogų - kad galėčiau su turiniu išsamiai susipažint... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 03 birželio 2009 - 09:42
kad ziuriu viskas tvarkoje - Cihiromante tarp pasivoliojimu pas kaimyna raso, vakar kas prase, tom numuzinau tekstus. Baigem ant septyniu lazdu. Linabalt 7 persiunte visom papildomai, prasom nevaryt
Atsakyti