Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

Klausimas

Ar visos uzsimanancios gali imti kortas ir burti ? kaip jas prisjaukinti ?
kaip praplesti ir sustiprimti intucijos lauka, kad skaityti taro kortas...?

kaip susidraugauti su jom, ?
Atsakyti
Panos, kazkuri siuntetes Taro is Amazon jei neklystu. Gal galetumet pakonsultuoti is kurio labiau apsimoka siustis - amerikos ar uk? Sugalvojome su Niekada kooperuotis apsipirkimui, ir nezinome kur gautusi pigiau g.gif
Atsakyti
jei siųsit iš amerikos, tai dar mokėsit didelius muito mokesčius ir siuntimas pats bus kur kas brangesnis. tik iš UK. be to pabandykit ebay pirkt, ten galima pigiau rast.
Papildyta:
http://shop.ebay.co....K...s&_osacat=0
Atsakyti
ar reikia prisijaukinti kortas, kurias padovanojo ? ir kaip ? galit gal kas zinot atsakyt 4u.gif
Atsakyti
o kodėl magijai.taro nebuvo galima reikšmių turėt?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 07, 19:23)
jei siųsit iš amerikos, tai dar mokėsit didelius muito mokesčius ir siuntimas pats bus kur kas brangesnis. tik iš UK. be to pabandykit ebay pirkt, ten galima pigiau rast.
Papildyta:
http://shop.ebay.co....K...s&_osacat=0

Aciu, apie muitus ir as masciau, kad gali uzdeti, jei didesne suma susidarys. Tada geriau is uk. Niekada, pasidairyk po ebay.co.uk arba ebay.ie, jei rasi ko noretum, nupirksiu. As tai sitas Raiderio taro pirksiu.
Atsakyti
muitas bus bet kokiu atveju JAV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 07 birželio 2009 - 23:13
Kad kiek zinau muitas tik nuo tam tikros sumos prasideda, jei prekes verte iki 75lt ar kazkiek panasiai, tada muito nededa. Zodziu, nesvarbu, tikriausiai is jav nesisiusime.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 06 08, 00:10)
As tai sitas Raiderio taro pirksiu.

Puikus pasirinkimas smile.gif
nors manau,kad su laiku bus ne viena kortu kalade... mirksiukas.gif Esu tikra,kad vienos kortos tegu buna it dantu sepetelis,kurios skirtos Tik vienam zmogui-sau ir itin asmeniniams dalykams..Kitos-ivairesnem ar net atskirom gyvenimo sritim...
Bet cia kaip kam,kas kaip supranta..
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 07, 23:01)
o kodėl magijai.taro nebuvo galima reikšmių turėt?

Klausimas nevisai teisingai suformuluotas...Nei galima nei negalima.Magija.taro jau senai dirba su klijentais (ji pati man tai sake),todel turi savo atidirbta veikiancia sistema.Neverta jai daryti meskos paslaugos.Pilnas internetas ir knygynai visokiausiu sistemu reiksmiu-kas turi noro-informacijos isisavinimui visam likusiam gyvenimui.....Galu gale,jei neturesi "atviro kanalo" nepades jokios reiksmes.....
Atsakyti
nu aišku čia ne mano reikalas, bet gi ji siūlė apsimainyt. nu ačiū dievui, kad astrologijoje nėra nieko slapto.
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 08, 01:09)
Puikus pasirinkimas smile.gif
nors manau,kad su laiku bus ne viena kortu kalade... mirksiukas.gif Esu tikra,kad vienos kortos tegu buna it dantu sepetelis,kurios skirtos Tik vienam zmogui-sau ir itin asmeniniams dalykams..Kitos-ivairesnem ar net atskirom gyvenimo sritim...
Bet cia kaip kam,kas kaip supranta..

Tai as taip ir noriu padaryti. Kol kas turiu viena normalia Russkoje Taro kalade, ir pora samadelku, darytu pries 15m. - viena iskirpta is knygutes, tokia gan gremezdiska kalade, kita - DA iskirpti is zurnalo. Tai tos samadelkos man jau atsibodo, nes kur tik DA, nedaug naudos is jos, o kur is knygutes iskirpau, klijavau ant kartoninio popieriaus, kad butu patveresnes, tai nuo klijavimo jo man issiriete ir tapo labai originalios - isgaubtos lotuliukas.gif Ir plius, labai stora kalade, nes panaudojau aiskiai per stora kartona doh.gif Nu tai vat pasizaidimui, mokymuisi tokios kortos buvo pats tas, bet jau norisi tureti normalias kalades, ne tas "vaikiskas" smile.gif Todel pradziai noriu isigyti Raiderio, kad naudoti salia savo mylimuju Russkoje taro (sitas pasiliksiu sau asmeniskai kaip dantu sepeteli smile.gif ), o veliau noresiu ir dar kokiu nors (vienas jau turiu nusiziurejus, bet ne internete ax.gif ). Gal galite patarti, kokios dar kalades vertos demesio, kad nenusigrybauti ir nenusipirkti ko nors be rysio bigsmile.gif
Atsakyti