Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

O kaip čia taip tas laiškas tiesiai iš forumo atsisiuntė g.gif IT maž tamsus miškas blush2.gif
Atsakyti
Blue Rose , filee nukopino ir idejo cia smile.gif jai atsiunte i AZ
Atsakyti
Ne ne man i emaila atejo, ne i super mamas, gi galima asmenini pranesima i gmaila tiesej siust. Na tikrai norejau reiksmiu, bet visada prasydavau reiksmiu autores, o ne aplinkeliais.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 15:21)
CITUOJU!
.. gavau emailin..

Fille,

magija.taro atsiuntė jums šią žinutę iš http://www.supermama...rumas/index.php.
sveika,ir as noreciau tu Taro reiksmiu,jei nesunku kai gausi persiusk ir man ...
busiu labai dekinga smile.gif
gal galesiu kazkuo panasiu atsilygint,tik deja mano informacija daugiausiai rusu kalba...bet jei supranti galesiu atsiusti tai ka turiu as smile.gif mainais i tai ka gausi is LINABALT ar CHIROMANTES smile.gif

blink.gif na eilini karta nuojauta manes neapgavo biggrin.gif Ji prase manes,bet nesulaukus teigiamo atsakymo ,nutare veikti gudrumu....Cia tas pats,kaip lysti i svetima kisene.....Geras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2009 06 03, 13:44)
Mato ar nemato iš kitur, turi nuojautą, bet mano mergoms  iš tiesų kai kalbu su kortomis greičiau info daeina, negu be jų  bigsmile.gif (Be jų - tik mamos marazmai)

100 procentu pritariu...ir taip ne tik su vaikais-su visais.Kas is to,kad visada vaikams ir vyrui pasakydavau kas ir kaip bus,ka daryti,kad butu taip ir taip....Numodavo ranka-"tu nieko nesupranti apie versla" biggrin.gif Ir taip visus 20 metu... biggrin.gif O su kortom-tai rimta informacija bigsmile.gif Tuo labiau,kad irgi niekada neapgauna...net ir tada,kai tuo metu atrodo daugiau nei neitiketina....O apie vaikus tai is vis net nesneku irnesakyk.gif Galeciau pasakot ir pasakot-mano geriausia auklejimo ir prevencine priemone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 17:31)
geriausia auklejimo ir prevencine priemone biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as dar turiu siokiu tokiu 'jaunatvisku' minciu,kad gal tas vyro poziuris pasikeis.. biggrin.gif Bet viskas lieka po senovei:paklauso supratingai,galva palinksi ir daro visvien vyrisku principu savaip,o man po to telieka kartotis"juk sakiau,kad taip bus.."
O stai del vaiku auklejimo priemones,tai dar nemasciau g.gif O kaip?kokia uzuomina? smile.gif
Maziukui(kiek daugiau nei pusantru) duodu kortas paprastas,tai jis jas pasklaides po televizorium uzkisa...Dar matyt per anksti..
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 03, 18:01)
Na as dar turiu siokiu tokiu 'jaunatvisku' minciu,kad gal tas vyro poziuris pasikeis.. biggrin.gif Bet viskas lieka po senovei:paklauso supratingai,galva palinksi ir daro visvien vyrisku principu savaip,o man po to telieka kartotis"juk sakiau,kad taip bus.."
O stai del vaiku auklejimo priemones,tai dar nemasciau g.gif O kaip?kokia uzuomina? smile.gif
Maziukui(kiek daugiau nei pusantru) duodu kortas paprastas,tai jis jas pasklaides po televizorium uzkisa...Dar matyt per anksti..

thumbup.gif
Atsakyti
Papasakosiu viena sunaus dienos kortos ivyki,po kurio zvengem visa seima koki menesi.Vienu zodziu trauke jis dienos korta ir issitraukia Setona....Na korta ne is paciu maloniausiu biggrin.gif Jis suregavo atitinkamai ir nusprende visa diena nekelti kojos is namu (turejo laisva diena),nesesti uz vairo,-net i parduotuve nevaziavo.....Ir dziugauja,kad apgaus korta,nes jau namie jam nieko setonisko nutikti negali lotuliukas.gif Jis tuo metu zaide kazkoki internetini zaidima,kur mokami ar kaupiami kazkokie pinigai...nu vienu zodziu kazkas ten perkama. Ir ka jus sau manote? Jam ta diena,sedint prie kompo, kazkoks zaidejas is Kinijos pavoge kazkoki ten veikeja ir visus sukauptus pinigus doh.gif (to per visa laika nera buve).....Turbut isivaizduojate vyruko apakima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 04, 07:59)
Papasakosiu viena sunaus dienos kortos ivyki,po kurio zvengem visa seima koki menesi.Vienu zodziu trauke jis dienos korta ir issitraukia Setona....Na korta ne is paciu maloniausiu biggrin.gif Jis suregavo atitinkamai ir nusprende visa diena nekelti kojos is namu (turejo laisva diena),nesesti uz vairo,-net i parduotuve nevaziavo.....Ir dziugauja,kad apgaus korta,nes jau namie jam nieko setonisko nutikti negali lotuliukas.gif Jis tuo metu zaide kazkoki internetini zaidima,kur mokami ar kaupiami kazkokie pinigai...nu vienu zodziu kazkas ten perkama. Ir ka jus sau manote? Jam ta diena,sedint prie kompo, kazkoks zaidejas is Kinijos pavoge kazkoki ten veikeja ir visus sukauptus pinigus doh.gif (to per visa laika nera buve).....Turbut isivaizduojate vyruko apakima bigsmile.gif

Smagu, kai perspėjimai dar įspūdį, bet ,,nekanda" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 06 04, 07:05)
Smagu, kai perspėjimai dar įspūdį, bet ,,nekanda" smile.gif

Tai apie ka as ir kalbu bigsmile.gif Ispudis visiems buvo nerealus biggrin.gif Tuo labiau,kad paskui per kazkokius ten administratorius viska jis atsigrazino....O is dukros tokiu rimtesniu ivykiu tai buvo mokykloj kazkoks atsakingas koncertas,kuriam ju grupe ruosesi kelis menesius.Koncerto diena issitrauke kortas-buvo apverstas Likimo Ratas,lazdu 10 ir dar kazkokia prasta korta.....Velgi,nelabai tiketina,kad kazkas galetu nepavykti....O elementariausiai ant ju pasirodymo uzstrigo garso aparatura.....Dabar pries svarbesnius ivykius pati nebeleidziau traukiot jokiu kortu-tik ant bernu leidziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 16:21)
CITUOJU!
.. gavau emailin..

Fille,

magija.taro atsiuntė jums šią žinutę iš http://www.supermama...rumas/index.php.
sveika,ir as noreciau tu Taro reiksmiu,jei nesunku kai gausi persiusk ir man ...
busiu labai dekinga smile.gif
gal galesiu kazkuo panasiu atsilygint,tik deja mano informacija daugiausiai rusu kalba...bet jei supranti galesiu atsiusti tai ka turiu as smile.gif mainais i tai ka gausi is LINABALT ar CHIROMANTES smile.gif

taip,prasiau,o kas cia blogo? doh.gif juk ne uz dyka blush2.gif buciau atsilyginus tuo ka as turiu...rado mat problema,juk ne vagystemis uzsiimineju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 17:31)
blink.gif na eilini karta nuojauta manes neapgavo biggrin.gif Ji prase manes,bet nesulaukus teigiamo atsakymo ,nutare veikti gudrumu....Cia tas pats,kaip lysti i svetima kisene.....Geras biggrin.gif

nesulaukiau jokio atsakymo,ir veikiau ne gudrumu,o tiesiog paprasiau...na siaubas kokios Jus piktos ir itarios doh.gif
atsiprasau,bet as nei vagis nei ka... g.gif mainais buciau persiuntusi ka as turiu,ot tai nuodeme prasyti blink.gif nezinojau...aciu,kad apsvietet... ax.gif
Atsakyti