Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

ech... as irgi noreciau suzinoti kada sutiksiu ta vieninteli biggrin.gif biggrin.gif
ir tikrai man tas idomu smile.gif) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinoma,kiekvienam savo...man irgi buvo neidomu ir darydavau tai be noro,net su kazkokiu nusistatymu,o kuo toliau,tuo labiau ziuriu,kad visai smagu....Uztat sitos reiksmes (tiksliau tik gaires) maksimaliai skirtos buitiniams reikalams...O musu besimokancioms busimoms tarologems tai bus ne tik pirmas laiptelis i Taro pasauli (juk paskui kiekviena pasirinks buda sau labiausiai priimtina),bet ir didziule pagalba gyvenime sau ir savo artimiesiems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 03, 14:14)
Zinoma,kiekvienam savo...man irgi buvo neidomu ir darydavau tai be noro,net su kazkokiu nusistatymu,o kuo toliau,tuo labiau ziuriu,kad visai smagu....Uztat sitos reiksmes (tiksliau tik gaires) maksimaliai skirtos buitiniams reikalams...O musu besimokancioms busimoms tarologems tai bus ne tik pirmas laiptelis i Taro pasauli (juk paskui kiekviena pasirinks buda sau labiausiai priimtina),bet ir didziule pagalba gyvenime sau ir savo artimiesiems. biggrin.gif

Visiskai sutinku.Juk ir as,kai papraso vyras,padelioju kortas kaip jam eisis verslo reikalai,pasitariu su jomis kokiu keliu yra ir kaip ten gali buti...Seserei daznai darbo klausimais,meiles...Jau vien del to padelioju,kad sis procesas jiems toks mistiskas,traukiantis!..bei keliantis pasitikejima biggrin.gif ,nors daznai net nezino,kad kortos buna padeliotos tik del vaizdo jiems,o info is visai kitur....
Dar,skaitydama aprasymus,pamasciau kad vienos kitos reiksmes gal kiek kinta pagal kortas.Nes kiekviena kalade(skirtingi autoriai) turi tarsi savo spalva,niuansus...Skaitydama lyginau su Vaito kortomis,todel kai kurios reiksmes man netiko,pvz kardu 6,lazdu 3,kai kur apverstu kortu...
Atsakyti
na toms kurios turi dievo dovana ir mato info visai kirur ne kortose tai labai saunu wink.gif pavydziu kazkiek
as tik matau kraulio piesinius smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 03, 14:28)
[/b]
Visiskai sutinku.Juk ir as,kai papraso vyras,padelioju kortas kaip jam eisis verslo reikalai,pasitariu su jomis kokiu keliu yra ir kaip ten gali buti...Seserei daznai darbo klausimais,meiles...Jau vien del to padelioju,kad sis procesas jiems toks mistiskas,traukiantis!..bei keliantis pasitikejima biggrin.gif ,nors daznai net nezino,kad kortos buna padeliotos tik del vaizdo jiems,o info is visai kitur....
Dar,skaitydama aprasymus,pamasciau kad vienos kitos reiksmes gal kiek kinta pagal kortas.Nes kiekviena kalade(skirtingi autoriai) turi tarsi savo spalva,niuansus...Skaitydama lyginau su Vaito kortomis,todel kai kurios reiksmes man netiko,pvz kardu 6,lazdu 3,kai kur apverstu kortu...

Mato ar nemato iš kitur, turi nuojautą, bet mano mergoms iš tiesų kai kalbu su kortomis greičiau info daeina, negu be jų bigsmile.gif (Be jų - tik mamos marazmai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 03 birželio 2009 - 13:45
Vitra thumbup.gif
Atsakyti
LINABALT, lauksiu kai turesi laiko 4u.gif
Atsakyti
Linabalt as jau pasta pratryniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 14:59)

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 06 03, 13:55)
Didziulis  dekuj hi.gif

PArasyk savo email 4u.gif

QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 15:08)
Linabalt as jau pasta pratryniau  4u.gif

Matau matau, ka tik atsikeliau, einu siusti mirksiukas.gif
Atsakyti
CITUOJU!
.. gavau emailin..

Fille,

magija.taro atsiuntė jums šią žinutę iš http://www.supermama...rumas/index.php.

sveika,ir as noreciau tu Taro reiksmiu,jei nesunku kai gausi persiusk ir man ...
busiu labai dekinga smile.gif
gal galesiu kazkuo panasiu atsilygint,tik deja mano informacija daugiausiai rusu kalba...bet jei supranti galesiu atsiusti tai ka turiu as smile.gif mainais i tai ka gausi is LINABALT ar CHIROMANTES smile.gif

Atsakyti
PRASYTI NE MANES REIKIA , O CHIROMANTES, NES PATI PRASIAU !
Atsakyti