Įkraunama...
Įkraunama...

Vienkartinė priklijuojama liemenėlė

Sveikos merginos,

gal galit patart kokią liemenėlę dėtis prie suknelės labai gilia iškirpte ir nuoga nugara. Paprasta liemenėlė ar su silikoniniu sujungimu tarp kaušelių - netinka, nes iškirptė labai gili.

Galvojau apie priklijuojamas juosteles po krūtine. Gal esat bandę ir kokia Jūsų nuomonė apie tas juosteles. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2008 05 26, 13:23)
Sveikos merginos,

gal galit patart kokią liemenėlę dėtis prie suknelės labai gilia iškirpte ir nuoga nugara. Paprasta liemenėlė ar su silikoniniu sujungimu tarp kaušelių - netinka, nes iškirptė labai gili.

Galvojau apie priklijuojamas juosteles po krūtine. Gal esat bandę ir kokia Jūsų nuomonė apie tas juosteles. blink.gif

o kokia tavo krutine? didele? as girdejau, kad C krutines tos juostos nepakelia, taigi kaip ir be liemeneles atrodytum, o kita vertus mazos irgi nereikia kelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 26, 15:39)
o kokia tavo krutine? didele? as girdejau, kad C krutines tos juostos nepakelia, taigi kaip ir be liemeneles atrodytum, o kita vertus mazos irgi nereikia kelti g.gif

Krūtinė B dydžio. Kažkaip nesižiūri be liemenėlės schmoll.gif
Nesuglvoju ką daryt g.gif
Atsakyti
Man įdomu ar apie tokius kalbate, ar šitie pleistrai nelaiko? Rašo, net D dydis yra.

http://moda.allegro....1643158934.html
Atsakyti
Matau, kad komentarai senoki. Idomu, per ta laika atsirado rinkoje kokybiskesniu priklijuojamu liemeneliu?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 06 10, 15:41)
Matau, kad komentarai senoki. Idomu, per ta laika atsirado rinkoje kokybiskesniu priklijuojamu liemeneliu?

Mane irgi domina šis klausimas. Nusipirkau suknelę be petnešėlių ir dabar nesugalvoju, kokią liemenę jai pritaikyti g.gif vis dar svarstau apie tą priklijuojamą g.gif gal kas nors ką nors naujo atradusios yra? biggrin.gif
Atsakyti
vat as tokia ir turiu, kaip poste virsuje.
pirkau kazkada Seppaloj.
Man labai patinka, galima su ivairiomis palaidinemis nesiot, atiromis iskirptemis.
Nieko nesimato, visi galvoja kad naturaliai krutine tokia didele ir putli wub.gif
aisku, galima uzsidet, kad butu neiskelta, cia jau reikia bandymus daryt.
Bet liuks daiktas, rekomenduoju thumbup.gif
pirksiu vel, kai susinesios.
Atsakyti
Gal kas nors tokią pirkę? g.gif Įdomu, kiek ji pakelia ir ar gerai laikosi... g.gif
Atsakyti
Man negražu nei A, nei D, nei dar bet koks kitoks dydis be liemenėlės. Su suknelėmis be petnešėlių taip ir versdavausi tiesiog nešiodama liemenėlę su nusegtomis petnešomis, aišku nepatogu. Bet va turiu tokią nevilkėtą suknelę su nuoga nugara ir priekyje petnešos išlenda, tai va svarstau apie tokias kažkokias priklijuojamas, realiai niekaip neįsivaizduoju kaip ji gali laikytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif todėl kas turit, prašau skelbti atsiliepimus biggrin.gif
Atsakyti
seniai čia kas berašė.. gal kas bandėt pirkti silikoninę liemenėlę be petnešėlių iš interneto, kai būna dienos akcijos, dienos nuolaidos ar kažkas pan? Nes kainuojanti 80Lt liemenėlė parduodama už 29Lt man kelia įtarimą... g.gif o norėtųsi gerai laikančios, tvirtos ir patogios.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Turiu priklijuojama liemenele, laikosi tikrai puikiai, neatsiklijuoja, patogi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hippy_girl @ 2012 03 07, 16:42)
Sveikos! Turiu priklijuojama liemenele, laikosi tikrai puikiai, neatsiklijuoja, patogi.
user posted image

O kur pirkot ir už kiek, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti