Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5

QUOTE(akagintaras @ 2010 08 07, 23:42)
Susimokėti galima kreditine kortele, per PayPal arba Google Checkout.

Čia yra papasakota visa procedūra:

http://www.youtube.c...h?v=okjJeIYZ4ks

tikriausiai supratau kodėl man nepavyksta, mano ne VISA, o VISA electron sad.gif matyt todėl man ir neledžia parsisiųst sad.gif na teks kažkaip kitaip suktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilona1231 @ 2010 08 08, 00:20)
tikriausiai supratau kodėl man nepavyksta, mano ne VISA, o VISA Electron sad.gif matyt todėl man ir neledžia parsisiųst sad.gif na teks kažkaip kitaip suktis smile.gif

VISA electron yra debetinė kortelė.
Galbūt galima pabandyti su PayPal. Aš prie savo PayPal esu prijungęs kreditinę kortelę, bet mačiau, kad lyg tai yra būdas ir kitaip pasipildyti PayPal sąskaitą.

Čia instrukcija, kaip atsidaryti sąskaitą:

Registracija į Paypal

O kaip papildyti PayPal sąskaitą be kreditinės kortelės nežinau, bet galima paieškoti guglėje pagal frazę "kaip pervesti pinigus į savo PayPal sąskaitą"
Atsakyti
Daznai pasakitineju, labai geru nuorodu randu. Tik dabar nelabai turiu laiko mokintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 08 19, 21:53)
Daznai pasakitineju, labai geru nuorodu randu. Tik dabar nelabai turiu laiko mokintis doh.gif

Mokytis galima plaunant indus, tvarkant kambarius, einant/važiuojant į/iš parduotuvės, parduotuvėjė, einant pasivaikščioti, vedžiojant šunį/vaiką, grybaujant, uogaujant, statant agurkus ar verdant uogienę, mezgant, ruošiant maistą ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Pasiryzau ir as gilinti savo anglu kalbos zinias:) tik kazin ar nesusiplaks man viskas i viena kruva g.gif , nes nusprendziau, kur tik imanoma daugiau klausytis irasu, o kur to padaryt negalesiu( darbe turiu nemazai laisvo laiko vasara, tik garsines medziagos klausytis negaliu) kibsiu i gramatika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akagintaras @ 2010 08 20, 10:19)
Mokytis galima plaunant indus, tvarkant kambarius, einant/važiuojant į/iš parduotuvės, parduotuvėjė, einant pasivaikščioti, vedžiojant šunį/vaiką, grybaujant, uogaujant, statant agurkus ar verdant uogienę, mezgant, ruošiant maistą ir t.t. ir t.t.

Zaviuosi Jumis Gintarai 4u.gif
Sutinku su Jumis del mokinimosi, tik mano dukrytei nera nei 3 men. tad...siek tiek sudetingiau kol kas prisiderinti.
Atsakyti
QUOTE(akagintaras @ 2010 08 20, 09:19)

gaila, kad ankščiau neradau šios temos. Tikrai labai patogu thumbup.gif Tik vakare labai sudėtinga, mane labai migdo burbėjimas per ausines. Geresnių migdomųjų nesu turėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Patarkit kaip pradėt mokinti penkių metų vaiką anglų kalbos? pasodint prie filmukų? pačiai kalbėt, bet pasigaus mano akcentą, ko aš nenoriu. žaidimo forma? nežinau nuo ko pradėt help!
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2010 08 24, 13:35)
Patarkit kaip pradėt mokinti penkių metų vaiką anglų kalbos? pasodint prie filmukų? pačiai kalbėt, bet pasigaus mano akcentą, ko aš nenoriu. žaidimo forma? nežinau nuo ko pradėt help!

Mano visi vaikai išmoko kalbėti angliškai sėdėdami prie kompo ir žiūrėdami filmukus. Man nereikėjo dėti jokių pastangų.
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2010 08 24, 14:35)

Mažiems vaikams yra tokie filmukai "Disney's Magic English"
Atsakyti
http://www.cha.lt/ca...-klausimai.html
Kai įdomu klausyti, labai norisi ir suprasti, ką kalba. Esmę supratau. Gal ir jums pasisektų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 25, 22:27)
http://www.cha.lt/ca...-klausimai.html
Kai įdomu klausyti, labai norisi ir suprasti, ką kalba. Esmę supratau. Gal ir jums pasisektų? smile.gif

Nu gal ne visos moterys taip klausinėja, nes kitaip čia jau kvepia nesveikata 4u.gif
Atsakyti