Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5

QUOTE(evva @ 2009 03 19, 10:53)
sveiki,as galiu paklaust jusu?Niekur nerandu zodzio "avanced"ka  jis reiskia?

pažangus, progresyvus

(daugiau) pažengęs į priekį; aukštesnio tipo, sudėtingesnis
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 03 18, 19:15)
Pagalbos reikia blush2.gif
Susiinstaliavau visus cd ir kai bandau ka nors atidaryti, ismeta lentele su uzrasu "Please insert (tarkim Basic1) in CD ROM drive"..
Gal kas pagelbes man?  blush2.gif

Tiesiog įrašyk į CD tą Basic1 kursą ir kai programa paprašys įdėk jį. Viskas. Bent jau aš pasileidžiu taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chili_chocolate @ 2009 03 19, 18:16)
Tiesiog įrašyk į CD tą Basic1 kursą ir kai programa paprašys įdėk jį. Viskas. Bent jau aš pasileidžiu taip  ax.gif

Oho kaip paprastai biggrin.gif dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš dar tik tik pradėjau mokytis anglų kalbos. Vaje, kaip sunku doh.gif Įdomiausia tai, kad kai skaitau, tai paskui mintyse ir išsiverčiu, tačiau kai tą patį tekstą man sako angliškai - nieko nesuprantu verysad.gif O jei aš pasakau, tai ir manęs ne visada supranta biggrin.gif Na, jungiuosi prie jūsų, gal matydama kaip jūs užsidegusios mokinates, gal ir man lengviau bus siekti savo tikslo rolleyes.gif Sako, jei kažką užsibrėžei, reikia kažkam pasakyti, kad paskui būtų gėda mesti visa tai pusiaukelyje. Tad pradedu mokytis kartu su jumis
Atsakyti
Man niekaip nepavyksta išmokti laikų. Atrodo taisykles lyg ir suprantu, bet sprendžiant pratimus klaidų priveliu milijonus. Gal galite pasakyti iš kokių knygų jus laikus mokėtes ir kur jums buvo aiskiausiai surasytos taisykles?
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 03 28, 17:42)
Man niekaip nepavyksta išmokti laikų. Atrodo taisykles lyg ir suprantu, bet sprendžiant pratimus klaidų priveliu milijonus. Gal galite pasakyti iš kokių knygų jus laikus mokėtes ir kur jums buvo aiskiausiai surasytos taisykles?

Cia manau, kiekvienam kitaip, man tai enterprise grammar 3 ar grammar4 labiausiai patinka, ir mokiniam taisykles is ten duodu.
As manau, kad kuo daugiau darysi praktiniu pratimu tuo klaidos mazes, bet aisku butu gerai kad paaikintu tavo klaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dinariuke, ieškau šitos knygos, tik jos spalva originali truputį kitokia. Bet man reikia Teacher's Book

Merginos, gal galite padėti - ieškau medžiagos tema "The work and the work place of the teacher in the English classroom"Jei žinote kokių adresiukų, knygų parašykite
O gal turite kokį darbą šia tema, skolinga neliksiu
jurgle2000@yahoo.com arba į až
Atsakyti
sveikos smile.gif noriu pradėti mokytis anglų k. (gilinti), gal kas turite kokių atsiliepimų apie icc.lt nuotolinį mokymąsi? unsure.gif nežinau, ką čia pasirinkus geriau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 04 03, 19:31)
Dinariuke, ieškau šitos knygos, tik jos spalva originali truputį kitokia. Bet man reikia Teacher's Book

Merginos, gal galite padėti - ieškau medžiagos tema "The work and the work place of the teacher in the English classroom"Jei žinote kokių adresiukų, knygų parašykite
O gal turite kokį darbą šia tema, skolinga neliksiu
jurgle2000@yahoo.com  arba į až

As ja radau englishtips.org ten man artodo yra visas kompletas ir su teachers book ir su audio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad nėra - ką tik bandžiau ieškoti
Gal galėtum įmesti nuorodą? Ačiū

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 04 balandžio 2009 - 21:01
QUOTE(TaGre @ 2009 04 04, 20:55)
Kad nėra - ką tik bandžiau ieškoti
Gal galėtum įmesti nuorodą? Ačiū

Prasom.
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 04, 23:16)