Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5

Vaikutis wub.gif
Bet atėjau čia ne to... Esu supykus ir ant savęs ir ant pasaulio. Kiek radau informacijos įvairiausiomis temomis , kurios mane domina , bet viskas anglų kalba. doh.gif Tad nusprendžiau : "Viskas pradedu normaliai mokytis anglų kalbą". Susiradau pačia pirmą temą , kad pradėčiau nuo pradžių ir entuziazmas išblėso , nuorodos neatsidaro ir sėdžiu dabar 12 valandą nežinodama ką daryt. g.gif Pasakykit nuo ko pradėt , kur gerą žodyną ir gramatikos taisykles rast? Internete , nes pirkt nenoriu doh.gif Nes kažkaip įsikaliau , kad iki vasaros bent Truputį normaliai išmoksiu , tai ir norisi pažado laikytis pioneer.gif tik labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif
Papildyta:
Bandau skaityt temą , tai tokiu laiku niekas nelenda į galvą , bet reikia pradėt. Viską ką galėsiu parsisiūsiu , o po to jau žiūrėsiu , nuo pradėt biggrin.gif
Papildyta:
Visi šneka , tas geras , anas geras , radau daug tų knygučių , bet , kad nuorodos rusiškos doh.gif , o aš rusiškai nei žodžio , tad man gal patarsit nuo ko pradėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2009 04 09, 22:30)
Vaikutis  wub.gif
Bet atėjau čia ne to... Esu supykus ir ant savęs ir ant pasaulio. Kiek radau informacijos įvairiausiomis temomis , kurios mane domina , bet viskas anglų kalba. doh.gif  Tad nusprendžiau : "Viskas pradedu normaliai mokytis anglų kalbą". Susiradau pačia pirmą temą , kad pradėčiau nuo pradžių ir entuziazmas išblėso , nuorodos neatsidaro ir sėdžiu dabar 12 valandą nežinodama ką daryt. g.gif Pasakykit nuo ko pradėt , kur gerą žodyną ir gramatikos taisykles rast? Internete , nes pirkt nenoriu  doh.gif Nes kažkaip įsikaliau , kad iki vasaros bent Truputį normaliai išmoksiu , tai ir norisi pažado laikytis  pioneer.gif tik labai reikia jūsų pagalbos  4u.gif
Papildyta:
Bandau skaityt temą , tai tokiu laiku niekas nelenda į galvą , bet reikia pradėt. Viską ką galėsiu parsisiūsiu , o po to jau žiūrėsiu , nuo pradėt  biggrin.gif
Papildyta:
Visi šneka , tas geras , anas geras , radau daug tų knygučių , bet , kad nuorodos rusiškos  doh.gif , o aš rusiškai nei žodžio , tad man gal patarsit nuo ko pradėt?  g.gif

Rusu nemoki, anglu nemoki tai tur but vokiechiu ar kokia kita labai gerai zhinai.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2009 04 10, 01:15)
Rusu nemoki, anglu nemoki tai tur but vokiechiu ar kokia kita labai gerai zhinai.

lotuliukas.gif vokiečių žinau "guten tag" , na suprantu truputį , bet gerai tai ne , tas pats su anglų , aš galiu filmus žiūrėt , knygas skaityt esmę pagaunu , bet kad viską žodis žodin ne , o norisi. tad noriu praplėst ir kalbą ir žodyną ir gramatiką. Va dabar vaikštinėju po internetą , bet , kad kas užkabintų nerandu doh.gif
Papildyta:
Tik pamačius žinutę pamačiau kiek valandų blink.gif . Įdomu ką ryt darysiu biggrin.gif , bet dar landžioju. Supermama toks lobynas , kad nesinori išeit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makute: 10 balandžio 2009 - 00:54
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 04 08, 19:34)
Parsisiunciau siandien as tu audio knygu mokymuisi visa kruva, tik dar neklausiau, tai negaliu sakyt, geros ar ne. Siaip ten labai daug, pusmeciui, ko gero smile.gif As klausytis ka nors megstu, kai dviraciu vazineju - ir sportas, ir mokslai, tad dviguba nauda smile.gif
Jei dar atkapstysiu, kuriame torrente radau, imesiu nuoroda smile.gif

Butinai imesk nuorodas, as taip pat noreciau ax.gif
Atsakyti
Taigis vat smile.gif

Audio irasus siunciausi is www.mininova.com

Ivedziau "english learning" ir radau nemazai tiek ebook, tiek audio book. Kol kas parejo dar tik viena audio knyga, ji ten nelabai sunki, kiek pradejau klausyt (gal tik is pradziu), dar keliu laukiu, nebaige siustis...

Siaip man labai padeda filmu ziurejimas anglu kalba. Dar gavau seses patarima - jei nori ismokti greiciau ir lengviau artikuliuoti anglu kalbos zodzius, ju "nekapodama", susirask zodzius ir dainuok angliskas dainas - ir smagu, ir naudinga smile.gif Tikrai nera lengva is pradziu suspeti kartu su dainininku, netgi zodzius po akim turint, paskui vis lengviau ir lengviau... Su laiku pastebejau, kad mano liezuvis tikrai pradejo lengviau susitvarkyti su mums neiprastais anglu kalbos garsais...

Galiu rekomenduot nebloga knyga savarankiskam gramatikos studijavimui - Raymond Murphy, "English grammar in use", Cambrige. As ja pasiemiau is bibliotekos... Jau greit reiks atiduot, tai taip nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 04 12, 13:29)
Taigis vat smile.gif

Audio irasus siunciausi is www.mininova.com

Ivedziau "english learning" ir radau nemazai tiek ebook, tiek audio book. Kol kas parejo dar tik viena audio knyga, ji ten nelabai sunki, kiek pradejau klausyt (gal tik is pradziu), dar keliu laukiu, nebaige siustis...

Siaip man labai padeda filmu ziurejimas anglu kalba. Dar gavau seses patarima - jei nori ismokti greiciau ir lengviau artikuliuoti anglu kalbos zodzius, ju "nekapodama", susirask zodzius ir dainuok angliskas dainas - ir smagu, ir naudinga smile.gif Tikrai nera lengva is pradziu suspeti kartu su dainininku, netgi zodzius po akim turint, paskui vis lengviau ir lengviau... Su laiku pastebejau, kad mano liezuvis tikrai pradejo lengviau susitvarkyti su mums neiprastais anglu kalbos garsais...

Galiu rekomenduot nebloga knyga savarankiskam gramatikos studijavimui - Raymond Murphy, "English grammar in use", Cambrige. As ja pasiemiau is bibliotekos... Jau greit reiks atiduot, tai taip nesinori smile.gif

Ačiū tau labai už atsakymą
Atsakyti
įdedu visai neblogą nuorodą: http://www.mininova.org/tor/321739
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2009 03 08, 19:53)
Taip ten daug geru dalykų galima rasti anglų mokymuisi, tačiau dar geriau jeigu esi užsiregistravusi linkomanijoje ten dar daugiau gerio. Kiek aš pastebėjau ten šiek tiek rimtesnė svetainė ir daugiau deda įvairių programų mokymuisi ( ne tik kalbų)  bigsmile.gif

O gal kas pakvietima atsiustu? blush2.gif rita.ciuplinskiene@gmail.com

Sveikutes,

Dvi dienas atgal pradejau mokytis anglu kalbos. Tik as nuejau i kursus, nes savarankiskai matyt nelabai sugebeciau blush2.gif Oi kaip sunku man doh.gif as visiskas nulis doh.gif blush2.gif

Tai va..savarankiskai taip pat kazka bandysiu, nes vien tik kursu itariu neuzteks schmoll.gif

Turiu pakvietima i torrent jei kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Labutis. Aš perskaičiau šią temą susižavėjusi. Kokios jūs šaunuolės . aš pati kažkada lyg ir mokėjau šiek tiek, tik laikas padarė savo - išaiškėjo, kad nieko nemoku ... Todėl nuo rudens laisvalaikiu vis pasimokau. Lyg ir džiaugiausi, kad jaučiu šiokius tokius poslinkius, bet išsitestavau šioje temelėje rastu testu - Elementarus lygis. Taigi, dar reikės daug padirbėti. Mane sužavėjo mintis klausytis. Tik reikia susirasti man tinkančios medžiagos. Dabar mokausi iš Headway pre- intermedia. Panašu, kad reikės keisti. Siunčiu linkėjimus visoms ntuziastėms ir noriu, kad priimtumėt į savo -amžinų studenčių būrį. bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif laba diena, o gal kuri galetumete rekomenduoti kokia lengvo turinio angliska romana ar kazka panasaus, paskaityti noretusi,praplesti zodynui... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 04 19, 14:48)
4u.gif laba diena, o gal kuri galetumete rekomenduoti kokia lengvo turinio angliska romana ar kazka panasaus, paskaityti noretusi,praplesti zodynui... bigsmile.gif

Daug tu romanu yra.... lengvam pasisklaitytum beveik visi ir tiktu jei nesi isranki turiniui... as siuo metu skaitau J.Updike "Marry me" bet dazniausiai skaitau noveles... nesenai skaiciau pvz "The Catcher in the Rye" by J.D. Salinger (liet. "Rugiuose prie bedugnes") P.Coelho "11 minutes", J.Picoult "My sister's keeper" a etc...

Atsakyti
Labas rytas ,visos temos tikrai neskaičiau, todėl gal pasikartosiu su šia nuoroda,bet joje radau laaaaaaabai daug naudingų dalykų (joje rasite daugybę nuorodų į kitus anglų kalbos mokymuisi naudingus pslapius) mirksiukas.gif
Štai čia
Tikiuosi,rasite kažką sau naudingo 4u.gif
Atsakyti