Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5

Gal žinote iš kur parsisiųsti visą komplektą New Snapshot (pre-intermediate), kad būtų Teacher's Book, Student's Book, Activity Book, CD ir videos? bigsmile.gif
Ačiū
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kuri žinote iš kur parsisiūsti visą Headway Pre-Intermediate Student's Book. Ji tokia geltonu viršeliu. Vienur ją radau, bet ji nepilna, o man reikia ir joje esančių tekstų skirtų skaitymui. Labai reikia skubiai ax.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Labutis. Gal jau žinote, bet labai geru dalyku galima rasti www.bbc.com , tik įveskite paieškoje "Learning english". bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytes, padekite 4u.gif parsisiunciau is torentu alkona ir nemoku pasileisti...Rodo parsiustuose dokumentuose kad yra parsiusta, nu bet atidarau tai tik instaliuoti leidzia...Ta jau padariau, kaip man atsidaryti ji kad naudotis galeciau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 07, 11:58)
Sveikutės 4u.gif
Gal kuri žinote iš kur parsisiūsti visą Headway Pre-Intermediate Student's Book. Ji tokia geltonu viršeliu. Vienur ją radau, bet ji nepilna, o man reikia ir joje esančių tekstų skirtų skaitymui. Labai reikia skubiai ax.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif

Idedu nuoroda is kur galesi parsisiusti visa komplekta sios knygos mirksiukas.gif
Headway pre intermediate
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2009 05 05, 15:26)
Gal žinote iš kur parsisiųsti visą komplektą New Snapshot (pre-intermediate), kad būtų Teacher's Book, Student's Book, Activity Book, CD ir videos?  bigsmile.gif
Ačiū

Idedu ka radau, gal kas tiks ax.gif
New Snapshot
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 05 14, 20:24)
Idedu nuoroda is kur galesi parsisiusti visa komplekta sios knygos  mirksiukas.gif
Headway pre intermediate
Papildyta:

Idedu ka radau, gal kas tiks  ax.gif
New Snapshot

Dinariuke, gal gali pasidalinti su mumis slaptažodžiu, nes labai jau norisi parsisiųsti šį vadovėlį.
Atsakyti
www.livemocha.com bigsmile.gif cia galima mokytis ne tik anglu kalbos , plius pabendrauti
Atsakyti
QUOTE(*mamulka* @ 2009 05 15, 09:44)
www.livemocha.com  bigsmile.gif  cia galima mokytis ne tik anglu kalbos , plius pabendrauti

O Jus pati gal mokotes per sia programa? Kokie ispudziai?
Atsakyti
http://englishtips.org/

sitas puslapiukas jau kelinta diena neveikia, labai gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 05 18, 17:05)
O Jus pati gal mokotes per sia programa? Kokie ispudziai?

taip, as ten uzsiregistravus ir pamokeles siokias tokias pabandymui ismeginau. Tiesiog jokiu kitu panasiu dalyku nesu meginusi, tai neturiu ka su kuo palyginti. Kol kas ten man patinka. Plius ten gali bendrauti su zmonemis, kuriems anglu kalba yra gimtoji, o tu savo ruoztu gali pamokyti ivairiu tautybiu zmones savo kalbos, t.y lietuviu, mirksiukas.gif mirksiukas.gif , zinoma, jei jie to tik nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamulka* @ 2009 05 18, 23:05)
taip, as ten uzsiregistravus ir pamokeles siokias tokias pabandymui ismeginau. Tiesiog jokiu kitu panasiu dalyku nesu meginusi, tai neturiu ka su kuo palyginti. Kol kas ten man  patinka. Plius ten gali bendrauti su zmonemis, kuriems anglu kalba yra gimtoji, o tu savo ruoztu gali pamokyti ivairiu tautybiu zmones savo kalbos, t.y lietuviu,  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif , zinoma, jei jie to tik nori smile.gif

Aisku, aciu smile.gif Is tiesu tai as esu tingine. Man kazkaip yra nuobodu sedeti ir kalti zodziu arba ziureti filma ir beveik nieko nesuprasti. Neturiu tam katrybes verysad.gif
Reikes isbandyti, gal tai bus priimtinesnis budas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2009 05 18, 19:57)
http://englishtips.org/

sitas puslapiukas jau kelinta diena neveikia, labai gaila sad.gif

na ir sis puslapiukas neblogas visai tik kad nebut rusiskai is vis butu jega
Atsakyti