Ačiū
Gal žinote iš kur parsisiųsti visą komplektą New Snapshot (pre-intermediate), kad būtų Teacher's Book, Student's Book, Activity Book, CD ir videos?
Ačiū
Ačiū
Sveikutės
Gal kuri žinote iš kur parsisiūsti visą Headway Pre-Intermediate Student's Book. Ji tokia geltonu viršeliu. Vienur ją radau, bet ji nepilna, o man reikia ir joje esančių tekstų skirtų skaitymui. Labai reikia skubiai
Iš anksto dėkoju
Gal kuri žinote iš kur parsisiūsti visą Headway Pre-Intermediate Student's Book. Ji tokia geltonu viršeliu. Vienur ją radau, bet ji nepilna, o man reikia ir joje esančių tekstų skirtų skaitymui. Labai reikia skubiai
Mergytes, padekite
parsisiunciau is torentu alkona ir nemoku pasileisti...Rodo parsiustuose dokumentuose kad yra parsiusta, nu bet atidarau tai tik instaliuoti leidzia...Ta jau padariau, kaip man atsidaryti ji kad naudotis galeciau
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 07, 11:58)
Sveikutės
Iš anksto dėkoju 
Idedu nuoroda is kur galesi parsisiusti visa komplekta sios knygos
Headway pre intermediate
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2009 05 05, 15:26)
Gal žinote iš kur parsisiųsti visą komplektą New Snapshot (pre-intermediate), kad būtų Teacher's Book, Student's Book, Activity Book, CD ir videos?
Ačiū
Ačiū
Idedu ka radau, gal kas tiks
New Snapshot
QUOTE(Dinariuke @ 2009 05 14, 20:24)
Idedu nuoroda is kur galesi parsisiusti visa komplekta sios knygos
Headway pre intermediate
Papildyta:
New Snapshot
Headway pre intermediate
Papildyta:
New Snapshot
Dinariuke, gal gali pasidalinti su mumis slaptažodžiu, nes labai jau norisi parsisiųsti šį vadovėlį.
www.livemocha.com
cia galima mokytis ne tik anglu kalbos , plius pabendrauti
QUOTE(*mamulka* @ 2009 05 15, 09:44)
O Jus pati gal mokotes per sia programa? Kokie ispudziai?
QUOTE(Juratelele @ 2009 05 18, 17:05)
O Jus pati gal mokotes per sia programa? Kokie ispudziai?
taip, as ten uzsiregistravus ir pamokeles siokias tokias pabandymui ismeginau. Tiesiog jokiu kitu panasiu dalyku nesu meginusi, tai neturiu ka su kuo palyginti. Kol kas ten man patinka. Plius ten gali bendrauti su zmonemis, kuriems anglu kalba yra gimtoji, o tu savo ruoztu gali pamokyti ivairiu tautybiu zmones savo kalbos, t.y lietuviu,
QUOTE(*mamulka* @ 2009 05 18, 23:05)
taip, as ten uzsiregistravus ir pamokeles siokias tokias pabandymui ismeginau. Tiesiog jokiu kitu panasiu dalyku nesu meginusi, tai neturiu ka su kuo palyginti. Kol kas ten man patinka. Plius ten gali bendrauti su zmonemis, kuriems anglu kalba yra gimtoji, o tu savo ruoztu gali pamokyti ivairiu tautybiu zmones savo kalbos, t.y lietuviu,
, zinoma, jei jie to tik nori 
Aisku, aciu
Reikes isbandyti, gal tai bus priimtinesnis budas
QUOTE(Muco @ 2009 05 18, 19:57)
na ir sis puslapiukas neblogas visai tik kad nebut rusiskai is vis butu jega