Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

Toe, prie ko čia mano ar tavo vyras? Kalba eina apie normalius vyrus, kurių ne vienas ir ne penki šitam pasauly. Jei likimas nesuveda su normaliais, tai belieka konstatuoti, kad toks likimas, bet nepasakoti kitiems, kad tik kam +20 yra normaliausi pasaulyje. Kiekvienam savas "lobis". Toks pats "ablauchas" gali būti ir senas krienas. O matrigana atvejis tai klasikinis. Visos kitos "******", kurios per savo gyvenimą turėjo daugiau nei du vyrus, o ji ne. biggrin.gif O sūnui linkėčiau laimės, o ne vienuolės palikimo.
Atsakyti
man tai idomiausia tai kad i kokia tema benueitum, visur atsiranda zmoniu kurie tokie greiti uzklijuoti etiketes. jei tik mastai ar gyveni kitaip nei jos isivaizduoja-nenormali, nelaiminga, is isskaiciavimo ir dar kazkokio velnio..
negi taip sunku suvokti kad kiek zmoniu -tiek gyvenimu? ar cia is to davatkiskumo, is bijojimo "ka zmones pasakys" ?
kiekvienas gyvena savo gyvenima, vienam gerai taip, kitam -kitaip . ar gi butina visiems gyventi pagal viena scenariju?
kaip sunku patiketi kito zmogaus laime.. geriau ateit i foruma ir visus kitokius isvadint nenormaliais...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 16:37)
Toe, prie ko čia mano ar tavo vyras? Kalba eina apie normalius vyrus, kurių ne vienas ir ne penki šitam pasauly. Jei likimas nesuveda su normaliais, tai belieka konstatuoti, kad toks likimas, bet nepasakoti kitiems, kad tik kam +20 yra normaliausi pasaulyje. Kiekvienam savas "lobis". Toks pats "ablauchas" gali būti ir senas krienas. O matrigana atvejis tai klasikinis. Visos kitos "******", kurios per savo gyvenimą turėjo daugiau nei du vyrus, o ji ne.  biggrin.gif O sūnui linkėčiau laimės, o ne vienuolės palikimo.

Palaukit, jus viena karta atsitokekite, juk trypiate savo kulniukais kitu zmoniu gyvenimus ir pasirinkimus. Kas yra "nesuveda su normaliais"?

Dieve mano, apsaugok mane ir mano seima nuo tokios normalios, kaip jus. Mindo zmoniu jausmus, pasirinkima ir nesuvokia ka daro, mat skura, kaip pas raganosi. Baisiai jautri savo asabai, bet kitu zmoniu jausmus visai nevertinant, o svarbiausia, negerbiat.

Jums sunku suvokti, kad zmoniu skoniai, poreikiai ir t.t. gali skirtis nuo jusu? Ar jau taip isimylejusi i save, kad nebesugebat suvokti, kad zmones gali gyventi kitaip nei jus... Na is kur ta puikybe ir beapeliacinis, mentorinis tonas. Ne jau jusu gyvenimas, jo samprata, vertinmo kriterijai yra visiem privalomi? Dievazi, jau ir atvejai pasirodo yra klasikiniai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 gegužės 2010 - 18:35
Subjektyvi jau ir mano vyrus apturetus suskaiciavo lotuliukas.gif Ir mano sunui ateiti numate lotuliukas.gif Netgi paaiskino, kad mano atvejis klasikinis g.gif
Subjektyvi, o koks vyras, jusu manymu, normalus? Ir kokia moteris turetu butu normali? Ir kiek vyru reikia tureti, kad butum normali? Ar jus save laikote normalia? Pagriskite, jei nesunku.

Siaip ir Kirisama nepritaria dideliam amziaus skirtumui. Ir argumentuoja, kodel taip mano. Ir ji teisi savojoje situacijoje.
Teisi ir Nelsona. Nors nesijauciu niekam nieko skolinga, bet, atejus laikui ir jei reiks, slaugysiu. O gal jis mane slaugys. Teoriskai galima isivaizduoti, kad mums maziau skirta laiko praleisti kartu. Na ir kas. As gyvenu siandien, o ne laukiu kazkokios isivaizduojamos laimes ar nelaimes ateity.

Pritariu Wit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 11, 15:09)
Taip išeina, kad visos, nepasirinkusios jūsų vyro - yra bais nelaimingos ir nesutikusios normalių?

Tikrai susidaro toks ispudis paskaicius jos kitu pasirinkima/jausmus zeminancius komentarus... Zmogus zeminantis kitus, man pats labai zemas. Gal pati Subjektyvi 'prasove' su savo pasirinkimu, kad tokie 'malonus' pasisakymai sklinda is jos kitu poru atzvilgiu... Gi laimingas zmogus negali buti toks piktas ir pagiezingas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 16:37)
Toe, prie ko čia mano ar tavo vyras? Kalba eina apie normalius vyrus, kurių ne vienas ir ne penki šitam pasauly. Jei likimas nesuveda su normaliais, tai belieka konstatuoti, kad toks likimas, bet nepasakoti kitiems, kad tik kam +20 yra normaliausi pasaulyje. Kiekvienam savas "lobis". Toks pats "ablauchas" gali būti ir senas krienas. O matrigana atvejis tai klasikinis. Visos kitos "******", kurios per savo gyvenimą turėjo daugiau nei du vyrus, o ji ne.  biggrin.gif O sūnui linkėčiau laimės, o ne vienuolės palikimo.

tai taip iseina jei vyras vyresnis tai jis nenormalus?ar moterys,kurios gyvena su vyresniais nenormalios? wacko.gif taip isiena tik jus cia normali,o mes tai jau... blink.gif gal eikit issimiegokit ar ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 08:06)

tasha, tai koks proc. tokių dalykų atsitinka 40 - 45 m. vyrams? Ar čia toks dažnas atvejis, vos ne kas antras ar kas trečias?? Ir kokia mirtingumo statistika? Ir koks proc. senatvinių ir kitokių ligų ištinka 60 - 65 m. vyrus?

As statistikos nevedu ir tiesa pasakius, man nelabai ir idomu rolleyes.gif Tiesiog pasakiau pavydzius is savo aplinkos, kad nebutinai jei jau vyresnis, tai jis sirgs ir sedes moteris ir slaugys ji doh.gif Mano anyta uz uosvi buvo jaunesne 8 metais ir vat mire 16 metu pirma uosvio.
Nezinau is kur jusu toks pasipiktinimas Subjektyvi kitu moteru/merginu pasirinkimu, juk ne jums gyventi? Ar jums pikta, kad jusu gyvenimas nesiseka su jusu "proto ribose" vyresniu vyru?
As manau, kad geriau 10-20 metu laimeje ir santarveje pragyventi su vyresniu, nei 30-40 metu vargti su bendraamziu.

Dar karta paminesiu, kad as esu kazkur per viduriuka cia, nes mano vyras 10 metu uz mane vyresnis, tai as nelabai tinku prie tu, kuriu vyrai zymiai vyresni, bet netinku ir prie tu kurios su bendraamziais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 11 gegužės 2010 - 19:51
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 17:37)

Ryškiai nenusisekė jums gyvenimas su jūsų sultingu normaliu vyru. Nes jei būtumėt normaliai pakedenta, nebūtų tiek pykčio ir juodo pavydo toms, kurios yra laimingos. Jūs gyvenkit taip kaip norit, mes gyvensim laimingai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Et, būtų čia ko nervintis, eikit į tėčio skyrelį paskaityt, kaip 30-ečiai be sekso gyvena (bendraamžiai) ir stengtis nenori, ir tik kalba, bet nieks nesiklauso...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 05 11, 18:51)
man tai idomiausia tai kad i kokia tema benueitum, visur atsiranda zmoniu kurie tokie greiti uzklijuoti etiketes. jei tik mastai ar gyveni kitaip nei jos isivaizduoja-nenormali, nelaiminga, is isskaiciavimo ir dar kazkokio velnio..
negi taip sunku suvokti kad kiek zmoniu -tiek gyvenimu? ar cia is to davatkiskumo, is bijojimo "ka zmones pasakys" ?
kiekvienas gyvena savo gyvenima, vienam gerai taip, kitam -kitaip . ar gi butina visiems gyventi pagal viena scenariju?
kaip sunku patiketi kito zmogaus laime.. geriau ateit i foruma ir visus kitokius isvadint nenormaliais...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 05 11, 16:51)

clap_1.gif kaip visada teisi! friends.gif
Atsakyti
Jei visos tos gyvenančios su pakriošusiais seniais savo laiku būtų sutikusios nesenius, sultingus vyrus, gal kiek vyresnius, ne daugiau nei 5 - 10 - max15 metų skirtumo, bet su tokiais pačiais (jų įsivaizduojamais) privalumais, tai būtų sakiusios, kad laimė gyventi su jaunesniu, o ne be 5 minučių pensininkų. Ir jos tvirtintų iki nukritimo, kad tai fantastinis pasirinkimas ir gyvenimas.

Bet kadangi savo laiku tokio nesutiko ir toks jų likimas, tenka tvirtinti priešingai. Kad +20 metų tai nieko baisaus, kam tas seksas, miršta ir suserga jaunesni (bet pamiršta, kad tai daugiau išimtis nei taisyklė), bei viskas ten su supratimu, bendru požiūriu į viską ok. Dėl pastarojo reiškinio kažkaip abejotina, žinant vos vienos kartos skirtumo nesusikalbėjimus tarp tėvų ir vaikų.

Kas čia neaišku? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2010 05 11, 20:22)
Nezinau is kur jusu toks pasipiktinimas Subjektyvi kitu moteru/merginu pasirinkimu, juk ne jums gyventi? Ar jums pikta, kad jusu gyvenimas nesiseka su jusu "proto ribose" vyresniu vyru?

O tu dar nesupratai, kad man absoliučiai px kaip kas ir su kuo gyvena doh.gif Diskutuojame apie reiškinį, kaip sekasi gyventi su seniais ir kas iš to. O jau tas noras pripaišyti kaip gyvenu su saviškiu tai juokingas. Gyvenu gerai. Seksas stovintis, o ne suvytęs kabantis. lotuliukas.gif Bet esmė tame, kad jei MB būtų vyresnis +20 m., kažin ar mūsų keliai būtų susikirtę. Mano skonio vyras turi būti man lygus partneris, o ne tėvas ar senelis. Jaunas dūšia ir visapusiškai vaisingas. Dar žadu gimdyti apie 40 metus, tad jei būtų jis koks +20, vargu ar pajėgtų sveikai apvaisinti ir matyti kaip auga. 60mečiams ne vaikai galvoj. O 40metei pats gyvenimo "gazas". Kaip ir 45metei.
Atsakyti