Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

Sveikos,atejau patarimo pas jus ax.gif
Netycia gavos kad dazus per ilgai palaikiau ir vietoj rudos gavosi beveik juoda spalva doh.gif Dazyta buvo ziema,paskui pavasari kirpykloj vel uzdaze beveik juodai,nors ir prasiau kuo sviesiau. Taigi,nuaugo nuo pavasario kazkiek ir pries gera menesi nusipirkau situos dazus: user posted image
Saknys gavosi ryzokos,o like plaukai vistiek juodi schmoll.gif
O dabar nuotrauka kaip jie atrodo(galai beveik juodi,o saknu ryzumas labiausiai matos kai saule pasviecia biggrin.gif )
user posted image
Prirasiau cia visa paklode,ir noriu paklaust iki kokios spalvos nuemejas man nuimtu spalva?Seip naturalus mano tai tie standartiniai pilkoki biggrin.gif Ir dar-ar nebutu taip,kad net su nuemeju galai bus tamsesni nei saknys? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 01 spalio 2012 - 15:19
Manau, kad vieno karto gali nepakakt su tuo nuemeju, lygiam, vientisam spalvos nuemimui, pavyzdziui galai jei daugg isigere dazu, tai jiems gali tekt kartot procedura antra karta smile.gif O siaip manau, kad nuimtu iki rusvai ryzos spalvos, bet po to galima dazyt aisku, tik atsargiai, neuztamsinant labai (rinktis sviesesnes spalvos dazus, nei norima spalva). smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz toki greita atsakyma 4u.gif Dviems kartams uztektu situ buteliuku?
Atsakyti
Na sunku pasakyt, ziurint stori plaukai ar ne, daug ju ar nelabai smile.gif Ilgumu tai ilgesni uz mano, mano tai iki peciu tik, bet ju daug. As sakyciau jau nepagailet ir 2 pakuotes pasiimt nuemejo smile.gif Ir tik atsargiai su tuo dazymu po to, jus kaip supratau desit tokia pat spalva, kaip, kad ikelet foto Garnier dazu?
Atsakyti
Ne,jau tikriausiai nebedeciau jokios ax.gif Aisku jei po to gera spalva gautusi biggrin.gif O jei ne,tai jau supratau kad gerokai sviesesne reikia imti nei mano norima.nors man tiktu bet kokia,kad tik ne juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 01, 22:57)
Ne,jau tikriausiai nebedeciau jokios  ax.gif  Aisku jei po to gera spalva gautusi  biggrin.gif  O jei ne,tai jau supratau kad gerokai sviesesne reikia imti nei mano norima.nors man tiktu bet kokia,kad tik ne juoda  biggrin.gif

Jusu vietoj eiciau i kirpykla. Drastiskai ekspermentuojant,ypac su spalvos nuemimu galima lb sugadint plaukus. Be to nereiketu nervintis ir galvoti kaip cia spalva suvienodint,nes visa darba atliktu kirpeja 4u.gif pati turejau panasu atveji...
Atsakyti
As tai sakyciau kaip kam geriau, vienos eina i kirpykla, o kas turi supratima pasidaro namie ir i kirpykla eina tik pasikirpt smile.gif smilsee, jo, reikia gerokai sviesesni tona imt, as imciau kokiais 3 sviesesni smile.gif Ir sunku patart kazka daugiau kai jus sakot, kad bet kokia spalva tiks, atsargiai su saltais peleniniais atspalviais, kurie pazymeti taip: x.1; x.11; x.0; x.01; Nulis isvis nurodo, kad dazai dazniausia skirti ziliems plaukams, todel galit gautis itin negrazi, samanine smile.gif)) Jusu atveju imciau siltus tonus, nes ir tie Garnier ikelti plauku dazai silti smile.gif Labai grazi spalva, bent jau man yra is Londa professional dazu: 7.37 silta ruda smile.gif
Atsakyti
Ne,blondines as aisku saves bet kokiu atveju neisivaizduoju,bet beveik visi rudos atspalviai manau tiktu smile.gif O geriausiai aisku butu vos pagyvinti naturalia plauku spalva.
Apie kirpykla as irgi galvojau bet mano kirpeja siulo sviesint su peroksidu doh.gif Nenoriu as zudyt savo plauku,ir taip jie sausi ax.gif Ir be to,tai pigesne alternatyva nei eiti i kirpykla
Atsakyti
Buvo ir pas mane balinamuju milteliu periodas tampant sveisia is juodos, ziauriai negerai plaukui, taip, kad jei norit but ruda, uzteks ir nuemejo smile.gif Ir kaip sakiau, manau 2 pakuociu reiktu smile.gif www.kuryba.eu, cia prof dazu galit nusipirkt uz prieinama kaina smile.gif Kur sakiau, LONDA professional 7.37 grazi spalva, bet aisku issirinkit pati smile.gif Ir dazymui uzteks 6proc. oksidanto tikrai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz tiek patarimu 4u.gif O jei as dabar nusiimu spalva,man tinka spalva,bet tarkim uzsinoresiu po kokiu 3 men pasidazyt siek tiek tamsiau,tai ar man reikes vistiek imti keliais tonais sviesene spalva ar tiksliai tokia kokios spalvos noresiu? g.gif
Atsakyti
Cia jau vel sunku pasakyt, nes esu skaicius, kad kai kuriom kazkokiu budu spalva po nuemimo grizta i buvusia spalva, ta prasme - nutamseja. Man tai kazkaip keista ir neitiketina.. Priemone atlieka savo darba, "sutraukia" tuos dirbtinius pigmentus, po to tu ta priemone isplauni su sampunu, paskui dar pasidarai mase 1:1 santykiu su oksidantu ir vandeniu, likuciu pasalinimui, tai tos priemones su "sugaudytais" pigmentais nebelieka, neutralizuojama, pasalinama ji ir kaip gali grizt ta sena buvus spalva, jei ji pasalinta... Gal kazkiek patamseti gali, pakisti ta spalva, bet nezymiai.. Manau galit bandyt ir nedazyt, jei tenkina spalva, nu o jei netycia stebuklingai nutamsetu vel, tada nuimsit spalva dar karta ir dazysit smile.gif
Atsakyti
O oksidantas ieina i nuemejo pakuote ar ne?Kiek zinau ivairiu tu oksidantu yra,tai kuri man rinktis? ax.gif
Atsakyti