Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

Visa pakuote yra pilnai sukomplektuota naudojimui ir nieko papildomai nebereikia pirkt smile.gif O tam likuciui isskalavimui su ta vandens ir oksidanto mase tai tik rekomendacija yra, ji nera butina, cia gal labiau aktualu sviesiaplaukem blondinem smile.gif
Atsakyti
Na va,nusipirkau nuemeja smile.gif tik pakuotej neradau normalios instrukcijos,tik ant krastu uzrasai ir net neradau lietuviskai biggrin.gif
Atsakyti
As turiu lietuviska instrukcija smile.gif Zodziu taip: BUTINAI abu skyscius maisykit lygiomis dalimis, pirma nutarkit kiek ml bendros mases jums turetu uztekt sausiems plaukams per visa ilgi smile.gif Tada maisykit, pvz man reikejo 80+80=160ml bendros mases. Tada juos gerai ismaisot, ir tepat ant plauku, geriausia nuo pradet nuo pakausio dalies (galit sluoksniais susiskirstyt plaukus) ir tept nuo galu link saknu, kai viska sutepsit, galit uzsidet maiseli ant galvos ir siek tiek pasildyt fenu, nu ir tada sulaukit tu 20min ir issiplaukit su sampunu, balzamu smile.gif Jei netenkina rezultatas, tada dar karta bandykit smile.gif
Atsakyti
O kodel nuo galu iki saknu? biggrin.gif Cia seip klausiu nes vistiek eisiu pas pazystama kirpeja,ji man uzdes nes bijau kad paciai ir tu 400ml neuzteks biggrin.gif Parduotuviniu dazu sunaudoju 3 pakuotes namie dazydama blush2.gif Ir be to,man parduotuvej sake kad kita kart nuiminet galima tik po 48 val,del to emiau tik viena pakuote
Atsakyti
Todel, kad prie saknu, ties smilkiniais greiciau "nukanda", tam, kad nebutu labai didelis skirtumas, saknys sviesesnes nei galai smile.gif Taip ir miltelius tepiau ne vien sau, bet ir draugei kuri keite spalva smile.gif Nu nezinau, visur skirtingai sako, as iskart dejau ir man nieko neatsitiko ir be to, instrukcijoj neradau tokios informacijos smile.gif
Atsakyti
Taigi, taigi,nusisviesinau smile.gif Pati net nezinau ar patinka biggrin.gif
Nuotraukos pries ir po 4u.gif
user posted image user posted image
Spalva daug vienodesne nei nuotraukoj
Atsakyti
Oho! Visu pirma - labai grazus plaukai jusu, dailios garbanos smile.gif Na, o antra, saket, kad blondines neisivaizduojat saves, bet panasu, kad dar viena spalvos nuemimo procedura + kokie 9.32 daziukai ir prasau, smeline blondine biggrin.gif Bet graziai, foto nematau nei ryzumo jokio, nei geltonumo, atrodo lyg sruogelem sviesintumet smile.gif Man patinka
Atsakyti
Liko man dar po puse buteliuko sviesintojo,bet jau tikriausiai nesviesinsiu ax.gif Geriausiu atveju dazysiu kad gautus tokia spalva kaip dabar,arba nutamsinsiu iki savo naturaliu smile.gif Ir kaip gerai kad plaukams visiskai nepakenke thumbup.gif Jei su peroksidu buciau nuiminejus tikrai butu liudnas vaizdelis unsure.gif
Atsakyti
Butent! Dabar isbandet ir zinosit pati kas per "velnias" tas nuemejas smile.gif man tai reiketu kazkaip susilaikyt dabar nuo dazno plauku spalvos kaitaliojimo, kol plaukai nesupyko biggrin.gif
Atsakyti
Kokios mazdaug kainos tu nuemeju? ( na net neisivaizduoju 20 ar 100 Lt blush2.gif )
Atsakyti
Tas kuriuo as sveisinau (Salerm color reverse) kaina 27.9 mirksiukas.gif Ir kas geriausia kad jo liko dar vienam sveisinimui nors mano plaukai pakankamai ilgi thumbup.gif
Atsakyti
Smilsee, pas jus tik nusviesinta, ar uzdazyta ant virsaus? Noreciau panasiai pasikeist smile.gif
Atsakyti