Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

Nea,nedaziau niekuo ant virsaus,taip po vieno vienintelio sviesinimo gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 05, 22:28)
Liko man dar po puse buteliuko sviesintojo,bet jau tikriausiai nesviesinsiu  ax.gif  Geriausiu atveju dazysiu kad gautus tokia spalva kaip dabar,arba nutamsinsiu iki savo naturaliu  smile.gif  Ir kaip gerai kad plaukams visiskai nepakenke thumbup.gif  Jei su peroksidu buciau nuiminejus tikrai butu liudnas vaizdelis  unsure.gif

Norejau klustelt,kokia spalva Jusu naturali 4u.gif Nes raso,kad sis produktas tik isema pigmenta,bet tipo nesviesina naturaliu..O tai Jum nusviesino g.gif ?
Atsakyti
Naturaliu nei kiek nepasviesino,saknys matosi tamsesnes nei like plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 07, 22:31)
Naturaliu nei kiek nepasviesino,saknys matosi tamsesnes nei like plaukai  smile.gif

O tai plaukai nepatamsejo kita diena ar po keliu val,kaip radau temoj rasancias biggrin.gif ?Visai noreciau pamegint,bet baisu doh.gif
Atsakyti
Man tikrai nepatamsejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 08, 12:24)
Man tikrai nepatamsejo  smile.gif

thumbup.gif Ir vis dar nepatamsejo biggrin.gif ?

O man va kilo klausimas - nuo ko priklauso,ar nuemus spalva busi ryzavota ar ne biggrin.gif ?
Nes pvz.jusu spalva labai graziai nusieme be jokiu pereinamuju spalvu,kiek suprantu biggrin.gif Bet,kiek zinau,kitom buna ir apelsinines spalvos etapas biggrin.gif Kaip zinot biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2012 10 10, 17:13)
thumbup.gif Ir vis dar nepatamsejo  biggrin.gif ?

O man va kilo klausimas - nuo ko priklauso,ar nuemus spalva busi ryzavota ar ne  biggrin.gif ?
Nes pvz.jusu spalva labai graziai nusieme be jokiu pereinamuju spalvu,kiek suprantu   biggrin.gif   Bet,kiek zinau,kitom buna ir apelsinines spalvos etapas  biggrin.gif Kaip zinot  biggrin.gif ?

Pvz. as buvau labai sviesi blond, uzsidaziau tamsiau. Sugalvojau nuimti spalva. Gavos geltona y ryzuma mirksiukas.gif Manau priklauso nuo to, kokia sviesi pries tai buvot ir kaip tamsiai uzdazet ir kokiu atspalviu, plius kiek nuemejas nuima spalva - vid. stiprumo, stiprus.
Plaukus dazniausiai reikia uzdazyti, kitaip atsiplauna y pradiny rezultata. Pora-keli plovimai ir visas vargas perniek. Priklauso irgi nuo nuemejo, skaitykit instrukcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 10 spalio 2012 - 19:10
Dabar po keliu plovimu tikrai patamsejo,bet i tokia gera spalva kokios as ir norejau biggrin.gif Tikiuosi negrys visiskai prie juodos doh.gif Bet jei taip atsitiktu,kaip sakiau,turiu dar po puse buteliuko tai laisvai uzteks ir antram sviesinimui smile.gif Deja, yra toks vienas mane labai nervinantis dalykas doh.gif Plaukai labai smirda po sito nuemejo unsure.gif Pirmom dienom isvis baisiai,o dabar tik tada kai gauna karscio(po karstu dusu,tiesinant plaukus ir pan.)
Atsakyti
Na bandysiu nusimti ir as splvyte unsure.gif Vat tik man neaisku kada galima dazyt palukus po slvos nuemimo iskart ar po kiek laiko?
Atsakyti
Esu pikta ir nusivylus sad.gif Spalva kokia buvo tokia liko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 10 16, 17:00)
Esu pikta ir nusivylus sad.gif Spalva kokia buvo tokia liko sad.gif

Visiskai neueme spalvos? o kaip plauku bukle ar nepablogejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 10 16, 21:43)
Visiskai neueme spalvos? o kaip plauku bukle ar nepablogejo? 4u.gif

Visai ne unsure.gif kokia buvau tokia likau... Bukle tai nieko, gerai irgi kokia buvo tokia liko smile.gif
Atsakyti