Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

idomu jei raudona spalva nuiminet taip pat su tuo nuemeju.. g.gif
Atsakyti
As jau rasiau pagyras Brelil nuemejui, kaina apie 50 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DillyDolly @ 2009 02 07, 00:59)
Sveikos mamytes  tongue.gif 
gal kuri zinot su kuo butu alima nuplauti dazus ar isvis imanoma jei nepatinka spalva kokia nusidaziau  verysad.gif  nes net nezinau ka daryt is dvieju kartu daziau abu kartai nepasiseke saknys gavosi kazkokios bordo  verysad.gif  negaliu net niekur iseit, PADEKIT!

Galiu patarti viena labai gera produkta, pati naudojau ir naudosiujei reiks, kaina apie 20-28lt. Nuima spalva per 20min. uztenka kokiem 3 kartam (mano plaukai trumpi, tai man 3 kartam uzteko). As esu dazymo maniake, tai kai noriu tapti is tamsios i visiskai balta tai galiu padaryt per kelias dienas nepazeidus plauku perdaug smile.gif tai va, produktas : Salerm firmos plauku dazu nuemejas. Pirkau is is beautyforsale internete, likau patenkinta, pries tai anglijoj naudojau colorb4 irgi neblogas, bet salermo geresnis. Sekmes visom taisant blogu dazu klaidas smile.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxe: 19 rugpjūčio 2011 - 13:59
QUOTE(Foxe @ 2011 08 19, 14:58)
Galiu patarti viena labai gera produkta, pati naudojau ir naudosiujei reiks, kaina apie 20-28lt. Nuima spalva per 20min. uztenka kokiem 3 kartam (mano plaukai trumpi, tai man 3 kartam uzteko). As esu dazymo maniake, tai kai noriu tapti is tamsios i visiskai balta tai galiu padaryt per kelias dienas nepazeidus plauku perdaug smile.gif tai va, produktas : Salerm firmos plauku dazu nuemejas. Pirkau is is beautyforsale internete, likau patenkinta, pries tai anglijoj naudojau colorb4 irgi neblogas, bet salermo geresnis. Sekmes visom taisant blogu dazu klaidas smile.gif  cool.gif

Pasitikrinau, tai va kaina 21lt. Siandien vaziuosiu nusipirkt, nes mano grazi ruda gavosi beveik juoda sad.gif (beje, plaukam nekenkia nuemejas sitas, tik plaukai jautresni dazymaui tai reiketu sutrumpinti dazymo laika).
Atsakyti
Teko isbandyti salerm nuemeja ir Color B4. Po Salerm tamsumas gryzo po keliu dienu doh.gif ,o po B4 ne ,gavosi liux thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

o kaip tas nuemejas elgiasi su naturaliu plauku?
nes pas mane jau yra kazkiek naturaliu atauge, galvoju pabandyti pati ta nuemeja nusipirkti, bet bijau kad pati sau tai ir ant naturaliu uztepsiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 09 10, 23:41)
Sveikos

nes pas mane jau yra kazkiek naturaliu atauge, galvoju pabandyti pati ta nuemeja nusipirkti, bet bijau kad pati sau tai ir ant  naturaliu uztepsiu...  doh.gif

Man asmeniskai naturaliem nieko neatsitiko,buvo atauge apie 1 cm. Bet kiek skaitinejau ,buvo atveju kai merginom naturalu plauka pasviesino.
Atsakyti
o dar sakykite panaudojus ta nuemeja ant tamsiai rudu dazytu plauku, kokia spalva gaunasi?
naturalus mano plaukai taip pat rudi, tokios lietuviskos spalvos, bet bijau kad po tos proceduros liksiu ryyzaa doh.gif

Papildyta:
QUOTE(melynake* @ 2011 08 24, 14:13)
Teko isbandyti salerm nuemeja ir Color B4. Po Salerm tamsumas gryzo po keliu dienu  doh.gif  ,o po B4 ne ,gavosi liux  thumbup.gif

o kur pirkote color b4 ?
kaip supratau LT jo nera pirkti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 11 rugsėjo 2011 - 15:36
ar dar yra kas kas naudojo ta salerm? ir kaip suprast gryzo prie tamsios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 09 10, 22:41)
Sveikos

nes pas mane jau yra kazkiek naturaliu atauge, galvoju pabandyti pati ta nuemeja nusipirkti, bet bijau kad pati sau tai ir ant  naturaliu uztepsiu...  doh.gif

Šeip tai naturaliam nieko neturėtų nutikt,nes spalvos nuėmėsjai veikia ti dažą,bet prie šaknų geriau netept.
Papildyta:
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 11 02, 00:04)
ar dar yra kas kas naudojo ta salerm? ir kaip suprast gryzo prie tamsios spalvos?

Kartais taip nutinka,nes plaukai tampa imlūs dažam todėl reik rinktis dažus pora tonų šviesesnius nei norimas tonas ir pora parų po nuėmimo išvis vengt dažytis.
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 11 02, 00:04)

Aš naudojau Salerm du kartus (per pusę, nes trumpesni mano plaukai, tai užteko). Po naudojimo kelias dienas-savaitę buvo gražu, nes visai įdomi spalva gavos, nenušiuro plaukai, viskas tvarkoj, bet po to jie savaime pradėjo tamsėt ir kone grįžo prie to atspalvio tokio, kokio plaukai buvo iki tol. :}
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 11 03, 21:59)
Aš naudojau Salerm du kartus (per pusę, nes trumpesni mano plaukai, tai užteko). Po naudojimo kelias dienas-savaitę buvo gražu, nes visai įdomi spalva gavos, nenušiuro plaukai, viskas tvarkoj, bet po to jie savaime pradėjo tamsėt ir kone grįžo prie to atspalvio tokio, kokio plaukai buvo iki tol. :}

Kaip man aiskino mano drauge-kirpeja, po spalvos nuemimo, kad ir su Salerm ( man naudoja Selective ), plaukus reikia per 5 dienas nusidazyti, nes tada plauku spalva gryzta i pradine padeti...
Atsakyti