Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 16, 12:07)
Susidariau yspudy, kad Salerm korektorius niekam tikes, nes daugeliui neiseina. Pabandykit Brelil firmos, as jy budama LT naudojau ir mano kirpeja naudoja jy extra atvejais. Uzdazyt reikia iskart, ta pacia diena, plauko buklei nepakenkia.

O kur jo gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superficial92 @ 2012 01 16, 15:16)
O kur jo gauti? smile.gif

Va cia http://www.brelil.lt/dyes.php?item=10 pasidomekit, nes as pirkdavau Kaune visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 16, 16:31)
Va cia http://www.brelil.lt/dyes.php?item=10 pasidomekit, nes as pirkdavau Kaune visada 4u.gif

Dėkui, pabandysiu nusipirkt, tikiuos bus geresni rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superficial92 @ 2012 01 16, 18:03)
Dėkui, pabandysiu nusipirkt, tikiuos bus geresni rezultatai 4u.gif

Tik atsiminkit - po nuemimo dazoma zymiai sviesesne spalvyte ir 6% aktyvatoriaus reik, kitaip uztamses vel, ypac jei tamsesnis plaukas. Jei ka, rasykit y a.z. man ymeskit foto, gal aiskiau ka patart bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o kazin jo jau nebera Kaune pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2012 01 16, 23:00)
Sveikos, o kazin jo jau nebera Kaune pirkti? g.gif

Kaune pirkdavau Kirpyklos priemoniu parduotuveje, esancioje Mickeviciaus g. ant kampo, netoli picerijos Milano smile.gif
Atsakyti
dekui,reiks nueit pasiziuret smile.gif
Atsakyti
man nelemta tikriausiai sveisesniai buti, nei juoda biggrin.gif nusiemiau spalva, viskas ok galai tik tamsoki, bet dzin nebejuoda, nusipirkau blonde dazu, visiskai balti, pabandziau viena sruogyte nudazyti, ir ka ji vel juoda doh.gif bandyti vel nuimineti splava, kad pasviesetu, nebezinau ka daryti, blondine nenoriu buti, tik noriu tos spalvos kokia dabar yra, kad ji nenubluktu vel iki juodu
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2012 01 16, 14:32)

tai isvada tokia kad jei esi juoda su milteliais reikia nuimineti po daugiau kartu bet su milteliai, o jei su salermu tai nusiemi su juo ir su milteliais uztenka tik viena ar du kartus. tai tie nuemejai padeda sumazinti tu milteliu nuemimo skaiciu ir taip maciau pakenkti plaukui. vat tokia mano istorija biggrin.gif

Ziauru doh.gif .Milteliai, salermas...Kas is tu plauku lieka(ar lieka ju aplamai?...)
Man su salermu nueme spalva kirpykloje. Gavosi puse bedos spalva.Tada uzdaze sviesiais dazais- ir gavosi baisi, purvinai zalia spalva...
Plius labai sugadino plaukus tas Salermas su dazymais. Nutrupejo galai doh.gif ...
Ilgas plauku gydymo procesas veliau seke...Dabar, praejus metams po visko, pagaliau plaukai atsigauna ir atauga sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 14:58)
Ziauru doh.gif .Milteliai, salermas...Kas is tu plauku lieka(ar lieka ju aplamai?...)
Man su salermu nueme spalva kirpykloje. Gavosi puse bedos spalva.Tada uzdaze sviesiais dazais- ir gavosi baisi, purvinai zalia spalva...
Plius labai sugadino plaukus tas Salermas su dazymais. Nutrupejo galai doh.gif ...
Ilgas plauku gydymo procesas veliau seke...Dabar, praejus metams po visko, pagaliau plaukai atsigauna ir atauga sveiki.

man toky aliejuka pasiule, tai as dar tiesinu juos ir jie po kol kas vis tiek svelnus yrair siaip jei per nakty palaikau su alyvuogiu aliejum plaukus, ant pagalves ranksluosty kad neisiteptu tai ryte isiplovus ir vel isitieisnus plaukai kaip nulaminuoti atrodo, bent jau man, nes pasimaitina kiek jiems reikia smile.gif

o del tu milteliu ir dazymu tai geriausiai reik daryt ne paciom o susitart su kirpeja kuri susidurus su salerm produkcija ir moka visa tai padaryt i grazia spalva cool.gif
Atsakyti
Pries ir po, pagaliau pasiekiau ko norejau, belieka melstis, kad spalva nenubluktu vel iki juodos.. doh.gif
user posted image

Atsakyti
patamset gali, bet cia tavo nenueme dazu, liko raudona spigmentas tai reiskia pas tave daug kartu buvo dazyti ir daug dar gali tekti nuimti smile.gif
Atsakyti