o man viskas buvo taip

as nusiemiau su salermu ir likau marga, nes naturaliu nepaliete o kitus kur dazyti paliete ir net lb, buvau lb tamsiai ruda galai beveik juodi, tada nusiemiau dar karta ir pasidariau geltona, vaiksciojau i kuoda susirisus beveik menesy, jie aisku patamsejo bet negryzo i ta pacia tamsiai ruda. kadangi neturejau laiko nueit pas kirpeja tai tokia ir buvau.
tada parasiau salerm firmai ir man rekomendavo kirpeja kuri yra susidurus su salerm nuemeju, bet as pries ja ta pacia diena nusiemiau 2 kartus su saler. nuejau pas ja ir ji kad uzbaikt procesa nuemimo kad nebegryztu ta spalva ir kad galima butu dazyt kokia nori spalva nueme su milteliai. kadanginorejau but sviesi tai teko ta daryt 2 kartus. kad nebutu plaukai siaudiniai ir rekomendavo aliejuka kuris yra fantastiskas.
tai isvada tokia kad jei esi juoda su milteliais reikia nuimineti po daugiau kartu bet su milteliai, o jei su salermu tai nusiemi su juo ir su milteliais uztenka tik viena ar du kartus. tai tie nuemejai padeda sumazinti tu milteliu nuemimo skaiciu ir taip maciau pakenkti plaukui. vat tokia mano istorija