Ši tema mums!

Manau, čia galėtumėme padiskutuoti, kodėl taip yra ir ką kiekviena darome, kad to nebūtų.
Taigi, pirma prisiduodu aš

Po operacijos per 3,5 metų priaugau 15 kg

2009-02-07:
Ūgis 171 cm, svoris 88 kg, amžius 32 metai
Tyroksino geriu po 200 mg į dieną.
Gydytojas Baranauskas (kurį dauguma pažįstate) sako,kad kalti genai, nes tyroksino geriu pakankamai daug, todėl kaip tik svoris turi kristi. Bet nė velnio jis man nekrenta

Ką esu pasiryžusi daryti nuo šiandien? Kadangi perskaičiau daugybę knygų apie sveiką mitybą, tai labai norėčiau derinti maistą ir nevalgyti vakarais, ką ir bandysiu daryti. Žodžiu,jei mėsa-tai su daržovėm(ne bulvėm), jei bulvės - tai su daržovėm(ne su mėsa), jei sumuštinis- tai duona su daržovėm, trupučiu sviesto gal, dar sumuštiniams tinka avokado užsitepti. Ir daug skysčių tarp valgymo(ne valgio metu ir ne po valgio). Dar- iškrovos dienos, pvz. kefyro diena, obuolių diena, ar vandens diena ir tt., na čia jei išeitų, tai kartą į savaitę. Dar- kažkaip reikia pasiryžti judėti, nors pabėgioti ar pavaikščioti daugiau, nes dabar darbas sėdimas, namie- tik judėjimas prie puodų, po to TV ir miegelis, kurį labai dievinu

O ką darote, ar žadate daryti Jūs? O Ką manote, kodėl mums auga tas svoris? Gal kažkokių stebuklingų vaistų žinote?
Smagu būtų,kad nepabijotumėte parašyti savo ūgio, svorio, kaip jis keitėsi, be to, galime sekti savo svorį ir "prisidavinėti" kas kurį laiką čia.

Žodžiu, rašykite visas mintis, kurios šauna į galvą apie šią temą- problemą