As tai pusryciams kose , o pagalvojus apie torta tai pykina mane jau.... labai jautrus tapo zarnynas ir skrandis , kitiem kaip isrankumas atrodo , kad nevalgau nes per daug aliejaus , per daug cukraus ir pan

Pusryciai: 4 sumustiniai su neskaldytu grudu duona, vistienos pastetas ir suris + arbata su citrina ir stikline paprasto vandens. Pietums bandysiu burokeliu svieziu sutarkuotu pakepti su svogunais, sveika ir skanu.
O merginos sportuot kartais bandot? As nekalbu apie sporto klubus, nes man kankyne ten. Kaip su skysciu gerimu? Pavyksta?
O merginos sportuot kartais bandot? As nekalbu apie sporto klubus, nes man kankyne ten. Kaip su skysciu gerimu? Pavyksta?
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 08, 10:57)
Pusryciai: 4 sumustiniai su neskaldytu grudu duona, vistienos pastetas ir suris + arbata su citrina ir stikline paprasto vandens. Pietums bandysiu burokeliu svieziu sutarkuotu pakepti su svogunais, sveika ir skanu.
Sveikos

Wow Ruta saunuole , kad ir spotruoji ir daug geri
liux ..... As tai padarau namie mankstele 10-30 min
ir tai ne kasdien .... o geriu mazai

QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 11:12)
Wow Ruta saunuole , kad ir spotruoji ir daug geri
liux ..... As tai padarau namie mankstele 10-30 min
ir tai ne kasdien .... o geriu mazai 

Susigėdau aš

Sveikinus sukūrus naują temelę. Linkiu pasiekti užsibrėžtų rezultatų
Manau, kad po gimdymo ir man teks prisijunkt

Manau, kad po gimdymo ir man teks prisijunkt

Rūta , bet juk sakei tavo hormonai yra normoje , tai svoris neturėtų augti , o gal tikrai tas tiroiditas veikia , bet pvz as buvau su aukstu tth ir tiroiditu ir kg man neaugo nes taip lavoniskai jauciausi , kad beveik badavau.... gal butu auge jei buciau valgiusi daug ?
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 11:30)
Rūta , bet juk sakei tavo hormonai yra normoje , tai svoris neturėtų augti , o gal tikrai tas tiroiditas veikia , bet pvz as buvau su aukstu tth ir tiroiditu ir kg man neaugo nes taip lavoniskai jauciausi , kad beveik badavau.... gal butu auge jei buciau valgiusi daug ?
Pas mane FT4 buvo norma,po 5 mėn žemiau normos,dabar vėl norma,na pas mane šokinėja kažkaip....Man iš hormonų darė tik FT4,daugiau nieko...O su valgymu tai pas mane taip: Arba valgau daug,arba išvis nevalgau...tai maždaug kas antrą dieną aš nieko nevalgau,nes neprisiverčiu,o kitom dienom....

Ruta labai jau keista, kad taip sportuodama ir gerdama pakankama skysciu kieki auga svoris, jis kaip ir turetu susinormalizuoti. Jei hormonai yra susinormalizave, tai neturetu taip buti, o tu bandai rasytis ka suvalgai per diena?
Papildyta:
Del sporto, tai radau sporto forume manksta tik 8 min. ir konkreciai kuno daliai. Nueikit paziuret, sako veikia. Bandysiu ir as ja. Nors manksta darau, tiksliau kojoms labiau beveik kasdien.
Papildyta:
Del sporto, tai radau sporto forume manksta tik 8 min. ir konkreciai kuno daliai. Nueikit paziuret, sako veikia. Bandysiu ir as ja. Nors manksta darau, tiksliau kojoms labiau beveik kasdien.
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 08, 12:54)
Ruta labai jau keista, kad taip sportuodama ir gerdama pakankama skysciu kieki auga svoris, jis kaip ir turetu susinormalizuoti. Jei hormonai yra susinormalizave, tai neturetu taip buti, o tu bandai rasytis ka suvalgai per diena?
Papildyta:
Papildyta:
na bet jeigu pusryciams 8 kiviai ir...tortas

tai sportuok nespportaves (manm taip atrodo)

man sunku prisiversti gerti skyscius...
bet visa gyvenima tokia buvau, net karsta vasaros diena nepasigendu skysciu, ne daugiau nei iprastai,
jei jau labai karsta budavo, leda suvalgydavau
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 02 08, 11:54)
Papildyta:
Papildyta:
Man svoris neauga,bet ir nekrenta.Stovi vietoj visiškai.Dabar sportuoju gerokai mažiau nei vasarą bet nepriaugau nei gramo, vasarą nė gramo nenumetu...Gerai,kad FT4 normoj,bet kaip ten kitkas-nežinau.Beto pas mane įdomiai...hormonai a la normoj (tiksliau tik FT4) bet yra hipofunkcija

Papildyta:
QUOTE(tiana @ 2009 02 08, 12:48)
na bet jeigu pusryciams 8 kiviai ir...tortas
...
bet visa gyvenima tokia buvau, net karsta vasaros diena nepasigendu skysciu, ne daugiau nei iprastai,

tokie pusryčiai pas mane labai retas dalykas

ruta mieloji , nera pas tave hipo vien del to kad turi tiroidita , ne
tth tyrimas turi tau parodyt hipofunkcija