Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl skydliaukės auga svoris!

QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 16:49)
ruta mieloji , nera pas tave hipo vien del to kad turi tiroidita , ne wink.gif tth tyrimas turi tau parodyt hipofunkcija

O tiroiditas ir hipofunkcija kiek žinau sinonimai yra smile.gif o gal aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 08 vasario 2009 - 17:16
tiroiditas yra atskira liga kuri nevartojant tiroksino po laiko ( gal tik po keliu metu , nezinia ) sukelia hipofunkcija kada jau turesi gerti tiroksina visa gyvenima.....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 17:22)
tiroiditas yra atskira liga kuri nevartojant tiroksino po laiko ( gal tik po keliu metu , nezinia ) sukelia hipofunkcija kada jau turesi gerti tiroksina visa gyvenima.....

Supratau.Mane suklaidino temos pavadinimas: "Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)" iš pavadinimo buvau supratus,kad tai vienas ir taspats
Atsakyti
manau del to tau gydytojai ir neskuba jokiu vaistu skirti , nes tau dar nera tos hipo.... reik stebet hormonus wink.gif ir streso vengti , nes mes kiek paneles snekejom tiroidito temoj tai priejom , kad stresas oj kaip pagreitina ir aktyvina tiroidita , o jis issaukia hipo...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 17:33)
manau del to  tau gydytojai ir neskuba jokiu vaistu skirti , nes tau dar nera tos hipo.... reik stebet hormonus wink.gif ir streso vengti , nes mes kiek paneles snekejom tiroidito temoj tai priejom , kad stresas oj kaip pagreitina ir aktyvina tiroidita , o jis issaukia hipo...

Tas ir šlykščiausia,kad pas mane yra nuolatinis stresas ir mokykloj ir darbe.. doh.gif
Atsakyti
Tai tas tiroiditas gal net atsirado nuo streso ... o tavo atpo nera didelis , tai neturetu vystytis hipo , reik save myleti ir rupintis , o stresas zudo... wink.gif
man pvz butent stresas didziulis sukele ta tiroidita , o tu 12toke?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 17:43)
Tai tas tiroiditas gal net atsirado nuo streso ... o tavo atpo nera didelis , tai neturetu vystytis hipo , reik save myleti ir rupintis , o stresas zudo... wink.gif
man pvz butent stresas didziulis  sukele ta tiroidita , o tu 12toke?

Ne,10-tokė aš, bet streso tikrai netrūksta.
Atsakyti
Bet tu šauni panelė ir dirbi ir mokaisi jau dešimtoj klasėje smile.gif ir šeip matosi esi labai subrendusi.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 17:48)
Bet tu šauni panelė ir dirbi ir mokaisi jau dešimtoj klasėje smile.gif ir šeip matosi esi labai subrendusi.

Ačiū. 4u.gif O iš Jūsų nemažai naudingos info susižinau,tad Ačiū Jums smile.gif Ta info manau kadanors pravers man,nes tikiuosi įstoti į mediciną smile.gif
Atsakyti
Šaunuole , būtinai stok , tapk endokrinologe , kurių dabar taip trūksta LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 18:02)
Šaunuole , būtinai stok , tapk endokrinologe , kurių dabar taip trūksta LT  4u.gif

Bandysiu jei pavyks smile.gif Tik paišausi šiek tiek į kitą sritį blush2.gif
Atsakyti
labas mergaitės, jungiuosi ir aš prie jusų.
tiroksino negeriu, neseniai padaryta operacija, pašalinti mazgai, tačiau skydliaukės palikta, buvo nustatytas autoimuninis tiroiditas, kiti visi rodikliai buvo norma, idomu ar gali augti svoris nuo šios ligos, nes ji tikrai neišnyko .
per tas 5 savaites jaučiu, kad storėju gal del ligos, o gal kad mažai judu ir vis lendu į šaldytuvą g.gif, anksąiau labai daug gerdavau, o po operacijos nesinori daug gerti kažkodėl ir paskutiniu laiku labai saldumynai traukia, anksčiau galėjo nebūti jų.
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 18:43)
man pvz butent stresas didziulis  sukele ta tiroidita , o tu 12toke?

kaip sužinoti, kad tiroiditas atsirado nuo streso, man atrodo , kad nėra tokio žmogaus, kuris neturėtų išgyvenimų, sukrėtimų, gal pastovios stresinės situacijios, kurios tęsiasi ilgai, metus , net kelis gali sukelti tam tikras ligas g.gif , gal ir ta tiroiditą
Atsakyti