Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Pas mane namie jau beveik viskas tik is Amway, patys geriausi dalykai, o dar zinant kad be jokios chemijos... thumbup.gif
Atsakyti
panasu, kad pati nebenaudosiu poras valancia kauke (Amway Pore cleansing masque) Neprisiverciu taip daznai naudoti. o nenaudojant pagal instrukcija efekto nesulaukiu, todel neverta laikyti. gal kas norit pabandyti? like apie puse tubeles. kaina 20lt. Vilnius
Atsakyti
QUOTE(magic.face @ 2009 03 20, 18:31)
Pas mane namie jau beveik viskas tik is Amway, patys geriausi dalykai, o dar zinant kad be jokios chemijos...  thumbup.gif

Isitikinusi,kad be jokios?? Paziurek pvz ant baliklio, milteliu,skysto skalbiklio ir t.t. pakuociu yra toks zenkliukas: oranziniame fone-juodas kryzelis. Taip zymimos kenksmingos ir dirginancios medziagos ax.gif
Tie patys sampunai gaminami naudojant amonio sulfatus... cool.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif , norėjau pasiūlyti jums prekių iš Amway. Jei kuri nors norėtumėt, prašom kreipkitės. Pažiūrėjus internete siūlomų Amway prekių kainas, galiu pasakyti, kad pas mane jos žymiai mažesnės thumbup.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(magic.face @ 2009 03 20, 17:31)
Pas mane namie jau beveik viskas tik is Amway, patys geriausi dalykai, o dar zinant kad be jokios chemijos...  thumbup.gif

Sveikos,
ar tikrai be JOKIOS chemijos?? g.gif na nesupykit, kazkaip neitiketina schmoll.gif per pristatyma maciau, kaip "zelionka" pabalo... i vandeni kazkokio baliklio ipylus... kazkaip nesitiki kad jame nera jokios chemijos ir jis taip puikiai naturaliai su viskuom susidoroja doh.gif
siaip esu isigijus keleta dalykeliu is platintoju, esu patenkinta smile.gif bet del tos chemijos kazkaip drisciau abejoti... o gal klystu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 22, 11:10)
Sveikos,
ar tikrai be JOKIOS chemijos??  g.gif  na nesupykit, kazkaip neitiketina schmoll.gif  per pristatyma maciau, kaip "zelionka" pabalo... i vandeni kazkokio baliklio ipylus... kazkaip nesitiki kad jame nera jokios chemijos ir jis taip puikiai naturaliai su viskuom susidoroja doh.gif
siaip esu isigijus keleta dalykeliu is platintoju, esu patenkinta  smile.gif  bet del tos chemijos kazkaip drisciau abejoti... o gal klystu? blush2.gif g.gif

apie kai kuriu produktu sudeti:
http://www.amway-eur...o...an=uk&num=1
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 03 22, 12:23)

dekui uz nuorodele mirksiukas.gif deja ne lietuviu kalba doh.gif neturiu tiek laiko verstis smile.gif beto ir susidomejimo nejauciu labai stipraus biggrin.gif siaip idomu..man sake jog tas universalus valiklis LOC be chemijos g.gif tai idomu kitu nuomone??? drinks_cheers.gif girdejau kad praskiedus su vandeniu net geles galima laistyti?? ka nors zinote apie tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 22, 16:23)
dekui uz nuorodele mirksiukas.gif  deja ne lietuviu kalba doh.gif  neturiu tiek laiko verstis smile.gif beto ir susidomejimo nejauciu labai stipraus biggrin.gif  siaip idomu..man sake jog tas universalus valiklis LOC be chemijos g.gif  tai idomu kitu nuomone??? drinks_cheers.gif  girdejau kad praskiedus su vandeniu net geles galima laistyti?? ka nors zinote apie tai? g.gif

mano anyta ir MB sese laistydavo, dabar nesidomejau, bet geles veslios, lapai standus, zali. Nezinau, ar cia del to. Pati taip nedarau, nes auginu orchidejas, joms to nereikia smile.gif
o del to 'be chemijos'. Nu citrinos rugstis irgi chemija, juk ne naturalios citrinos sultys mirksiukas.gif Gal turejo omeny 'be gresmingos chemijos'?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 03 22, 16:44)
mano anyta ir MB sese laistydavo, dabar nesidomejau, bet geles veslios, lapai standus, zali. Nezinau, ar cia del to. Pati taip nedarau, nes auginu orchidejas, joms to nereikia  smile.gif
o del to 'be chemijos'. Nu citrinos rugstis irgi chemija, juk ne naturalios citrinos sultys  mirksiukas.gif Gal turejo omeny 'be gresmingos chemijos'?

Yra organine ir neorganine chemija. Citrinos rugstis priklauso organinei (istirpsta gamtoje be pasalinio poveikio).
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 22, 17:24)
Yra organine ir neorganine chemija. Citrinos rugstis priklauso organinei (istirpsta gamtoje be pasalinio poveikio).

butent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 22, 10:10)

siaip esu isigijus keleta dalykeliu is platintoju, esu patenkinta  smile.gif  bet del tos chemijos kazkaip drisciau abejoti... o gal klystu? blush2.gif g.gif

Taip, mano drauge irgi purskia, nors pati kazkaip nedristu dar blush2.gif Pas mane matyt gera aura namuose, nes geles ir taip gerai auga smile.gif

Ka galit pasakyt apie veido prieziura, t.y. vadenuka, losjona ir krema normaliai odai. Galvoju isigyt, bet noriu daugiau nuomoniu isgirst g.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2009 03 22, 18:07)

Ka galit pasakyt apie veido prieziura, t.y. vadenuka, losjona ir krema normaliai odai.  Galvoju isigyt, bet noriu daugiau nuomoniu isgirst g.gif

Aš irgi vis gundausi tą rinkinuką nusipirkt. Kai pristatyme buvau, tai labai malonus pojūtis veidui buvo ir reikia tiek nedaug. Įdomu kurios naudojat, kiek laiko jo užtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redvita: 22 kovo 2009 - 18:17