Pas mane namie jau beveik viskas tik is Amway, patys geriausi dalykai, o dar zinant kad be jokios chemijos...

panasu, kad pati nebenaudosiu poras valancia kauke (Amway Pore cleansing masque) Neprisiverciu taip daznai naudoti. o nenaudojant pagal instrukcija efekto nesulaukiu, todel neverta laikyti. gal kas norit pabandyti? like apie puse tubeles. kaina 20lt. Vilnius
QUOTE(magic.face @ 2009 03 20, 18:31)
Pas mane namie jau beveik viskas tik is Amway, patys geriausi dalykai, o dar zinant kad be jokios chemijos... 

Isitikinusi,kad be jokios?? Paziurek pvz ant baliklio, milteliu,skysto skalbiklio ir t.t. pakuociu yra toks zenkliukas: oranziniame fone-juodas kryzelis. Taip zymimos kenksmingos ir dirginancios medziagos

Tie patys sampunai gaminami naudojant amonio sulfatus...

Sveikutės
, norėjau pasiūlyti jums prekių iš Amway. Jei kuri nors norėtumėt, prašom kreipkitės. Pažiūrėjus internete siūlomų Amway prekių kainas, galiu pasakyti, kad pas mane jos žymiai mažesnės
.

QUOTE(magic.face @ 2009 03 20, 17:31)

Sveikos,
ar tikrai be JOKIOS chemijos??

siaip esu isigijus keleta dalykeliu is platintoju, esu patenkinta

QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 22, 11:10)
Sveikos,
na nesupykit, kazkaip neitiketina
per pristatyma maciau, kaip "zelionka" pabalo... i vandeni kazkokio baliklio ipylus... kazkaip nesitiki kad jame nera jokios chemijos ir jis taip puikiai naturaliai su viskuom susidoroja
bet del tos chemijos kazkaip drisciau abejoti... o gal klystu?

apie kai kuriu produktu sudeti:
http://www.amway-eur...o...an=uk&num=1
QUOTE(bambyze @ 2009 03 22, 12:23)
dekui uz nuorodele

QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 22, 16:23)
dekui uz nuorodele
deja ne lietuviu kalba
neturiu tiek laiko verstis
beto ir susidomejimo nejauciu labai stipraus
siaip idomu..man sake jog tas universalus valiklis LOC be chemijos
tai idomu kitu nuomone???
girdejau kad praskiedus su vandeniu net geles galima laistyti?? ka nors zinote apie tai? 

mano anyta ir MB sese laistydavo, dabar nesidomejau, bet geles veslios, lapai standus, zali. Nezinau, ar cia del to. Pati taip nedarau, nes auginu orchidejas, joms to nereikia

o del to 'be chemijos'. Nu citrinos rugstis irgi chemija, juk ne naturalios citrinos sultys

QUOTE(bambyze @ 2009 03 22, 16:44)
mano anyta ir MB sese laistydavo, dabar nesidomejau, bet geles veslios, lapai standus, zali. Nezinau, ar cia del to. Pati taip nedarau, nes auginu orchidejas, joms to nereikia
o del to 'be chemijos'. Nu citrinos rugstis irgi chemija, juk ne naturalios citrinos sultys
Gal turejo omeny 'be gresmingos chemijos'?

Yra organine ir neorganine chemija. Citrinos rugstis priklauso organinei (istirpsta gamtoje be pasalinio poveikio).
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 22, 17:24)
Yra organine ir neorganine chemija. Citrinos rugstis priklauso organinei (istirpsta gamtoje be pasalinio poveikio).
butent

QUOTE(zvirbliuks @ 2009 03 22, 10:10)

Taip, mano drauge irgi purskia, nors pati kazkaip nedristu dar

Ka galit pasakyt apie veido prieziura, t.y. vadenuka, losjona ir krema normaliai odai. Galvoju isigyt, bet noriu daugiau nuomoniu isgirst

QUOTE(dailima @ 2009 03 22, 18:07)
Ka galit pasakyt apie veido prieziura, t.y. vadenuka, losjona ir krema normaliai odai. Galvoju isigyt, bet noriu daugiau nuomoniu isgirst

Aš irgi vis gundausi tą rinkinuką nusipirkt. Kai pristatyme buvau, tai labai malonus pojūtis veidui buvo ir reikia tiek nedaug. Įdomu kurios naudojat, kiek laiko jo užtenka.