Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dailima @ 2009 03 22, 18:07)
Ka galit pasakyt apie veido prieziura, t.y. vadenuka, losjona ir krema normaliai odai.  Galvoju isigyt, bet noriu daugiau nuomoniu isgirst g.gif

as naudoju, jau antra rinkini nusipirkau, beje jam dabar akcija yra, kai pirkausi is platintojo, tai mkejau apie 135lt be jokio antkainio, kai uz pirma virs 200lt paklojusi buvau....

na, kokybe patenkinta, oda ziauriai susitvarke, na man tinka, nenueinu miegoti nenusivaliusi odos su losijnu, toniku ir nepasitepusi kremu, tokia lengva oda pasidaro...as patenkinta, manau ilgai nieko naujo kito neieskosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2009 03 23, 13:10)
Bambyze, aciu uz nuomone. Padejai apsiprest. Pastaruoju matu pas mane taip viskas issibaige doh.gif  doh.gif

aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas galite parasyti, kokia skalbimo milteliu kudikiams kaina
Aciukas
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 03 23, 17:09)
Gal kas galite parasyti, kokia skalbimo milteliu kudikiams kaina
Aciukas

4u.gif
Atsakyti
Domintu orkaiciu valiklis is Amway, universalus LOC ir dantu pasta smile.gif Gal galetu kas is platintoju parasyti AZ kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitav @ 2009 03 23, 22:19)
Domintu orkaiciu valiklis is Amway, universalus LOC ir dantu pasta smile.gif Gal galetu kas is platintoju parasyti AZ kainas smile.gif

atskiau 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz atsakymus, gavau pilna az pasto dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 03 24, 00:18)
Aciu visiems uz atsakymus, gavau pilna az pasto dezute  4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Baiginėjasi indų plovimo skystis, galvoju apie Dish Drops ax.gif
Kažkada buvau pirkus, bet taaaaip seniai, neatsimenu kainos.
Gal galėtumėt parašyt? Galima į až.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orija @ 2009 03 25, 16:27)
Baiginėjasi indų plovimo skystis, galvoju apie Dish Drops  ax.gif

atsakiau az.
Atsakyti
Sveiki, platinu "amway" produkcija uz savikaina, "dish drops" kainuotu 14 lt. Ka domina kitos kainos ar siaip kils klausimu, i AZ 4u.gif
Atsakyti
sveiki, reiktų glister skalavimo skysčio dantims, kiek jis dabar kainuoja?
Atsakyti