Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Redvita @ 2009 03 22, 19:16)
Aš irgi vis gundausi tą rinkinuką nusipirkt. Kai pristatyme buvau, tai labai malonus pojūtis veidui buvo ir reikia tiek nedaug. Įdomu kurios naudojat, kiek laiko jo užtenka.

Naudoju Artistry odos balansa palaikancia linija: prausiklis+tonikas+kremas ir dar kas 2-3 diena poras valancia kauke. Man tinka, oda svelnute, kvapas priemoniu labai geras, nesitikejau tiesa sakant tokio.. Tikrai ju reikia nedaug, vos po lasa, todel uztenka tikrai ilgam... Ir nelieka tokio jausmo, kad noretusi nusivalyti krema, jo tiesiog nejauti ant odos.
O vat kuno zele SPA, jei jos labai maza kieki piltis, man neputoja, todel piluosi daugiau tongue.gif cia jau psichologinis dalykas turbut biggrin.gif Bet irgi tiek kvapas, tiek pats jausmas nusiprausus man lb lb wub.gif
Gal kazkam padejau savo pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Del geliu. Pati geliu dar nelaisciau nes LOC nusipirkau neseniai, o geles pas mane tokios, kurias laistau labai retai ir po neau, be to, ipratus pilti vandeni is akvariumo, tai kazkaip vis pamirstu isvandyti LOC. Bet pazistu 3 moteris, kurios laisto su LOC savo geles, ir geles auga tikrai ispudingos. Jos netgi specialiai nedaro atskiro vandens laistymui, o panaudoja ta, kuriuo plauna grindis - atsiskiedzia kibire vandeni, isplauna grindis,o paskui tuo vandeniu palaisto geles. Ekonomiskiau gaunasi smile.gif Mano vyrui patiko, kad su LOC'u labai gerai atsiplauna rankos po masinos taisymo.
Atsakyti
Na ir as geles i menesi karta palaistau su LOC (1 pumpos paspaudimas i 2,5 l vandens). Siaip ilga laika nesiryzau taip daryt, bet mano kliente pirmiau isbande ir liko patenkinta. Na ir as po kurio laiko pradejau taip laistyt, kai po geliu persodinimo maciau, kad jos gali neatsigauti. Tai galiu pasakyti, kad tikrai tai suveike ir geles atsigavo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Redvita @ 2009 03 22, 19:16)
Aš irgi vis gundausi tą rinkinuką nusipirkt. Kai pristatyme buvau, tai labai malonus pojūtis veidui buvo ir reikia tiek nedaug. Įdomu kurios naudojat, kiek laiko jo užtenka.

rasiau truputi anksciau, kad geras daiktas nekeisciau i kita, uztenka man metam laiko ax.gif
ir kaina normali jei rinkini perki(jei atskirai brangiau), jei domina i Az
Atsakyti
Oi, kaip senokai laisčiau gėles su LOC. Gerai , kad priminėt. Labai tinka plačialapias gėles papurkšt, mažiau renkasi dulkės ant lapų.
Pirma kart skiestama laistymui LOC padariau klaidą. Įpyliau LOC itr tik po to vandens. Putų pusę kibiro gavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdute&Sirdukas @ 2009 03 22, 02:36)
Sveikutės mirksiukas.gif , norėjau pasiūlyti jums prekių iš Amway. Jei kuri nors norėtumėt, prašom kreipkitės. Pažiūrėjus internete siūlomų Amway prekių kainas, galiu pasakyti, kad pas mane jos žymiai mažesnės thumbup.gif  biggrin.gif .

O aš mergaitėms (aišku ir vaikinams) galėčiau patarti geriau įsitraukti patiems į Amway sistemą ir puikiausiai galėsite patys savarankiškai užsisakinėti pigiau. Kas žino gal kažkam tai bus savarankiškos veiklos pradžia mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Sąlygos labai paprastos (ta prasme nereikalauja didelių finansų).
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 23, 01:00)
Jos netgi specialiai nedaro atskiro vandens laistymui, o panaudoja ta, kuriuo plauna grindis - atsiskiedzia kibire vandeni, isplauna grindis,o  paskui tuo vandeniu palaisto geles. Ekonomiskiau gaunasi smile.gif

Ne jums asmeniškai rašau, tik noriu savo nuomonę išsakyt 4u.gif
Man toks ekonomiškumas nepriimtinas schmoll.gif Pas mus giminaitė, kaip sakoma devintas vanduo nuo kisieliaus, senyva moteris plauna indus kriauklėj, o tą vandenį po to pila pasinaudojus tuliku. doh.gif Man asmeniškai jau perdaug to ekonomiškumo. Gi po grindų plovimo juk vanduo tas nešvarus g.gif Bet kaip sakoma , kiekvienam savo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(širdelė @ 2009 03 23, 10:29)
O aš mergaitėms (aišku ir vaikinams) galėčiau patarti geriau įsitraukti patiems į Amway sistemą ir puikiausiai galėsite patys savarankiškai užsisakinėti pigiau.

drinks_cheers.gif Ir gausite su nuolaida bei nereiks Maximos šturmuot dėl 40 % nuolaidos naktimis ir stovėt eilėse po kelias valandas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 23 kovo 2009 - 10:34
Aha ir nereikės pirkti pvz. fairy blokais, o užteks tik vieno litro, o naudosit patikėkit nu labai labai ilgai. Čia aišku tik vienas pvz. o jų yra begalė. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
As neseniai nusipirkau AMWAY indu plovikli bet nezinau kaip ji skiesti ,gal kuri galetu prasyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 03 23, 10:59)
Sveikos merginos
As neseniai nusipirkau AMWAY indu plovikli bet nezinau kaip ji skiesti ,gal kuri galetu prasyti. blush2.gif

1 ml skysčio DISH DROPS praskiesti 1 l vandens. Galima skiesti savo nuožiūra (aš pvz. taip darau) smile.gif
Atsakyti
Bambyze, aciu uz nuomone. Padejai apsiprest. Pastaruoju matu pas mane taip viskas issibaige doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 03 23, 10:59)
Sveikos merginos

Skiesti gali savo nuožiūra. Ekonomiškiausia 1:8. Tai yra 1 dalis Dish Drops ir 8 dalys vandens. Bet gaunasi toksai gana skystokas, ne visiems patinka. Daug kas skiedžia 1:4. Jei turi specialią bonkutę tai ten kur bangelėm užbrėžta pili vandens iki norimos atžymos, o kur mėlynai užbrėžta pili Dish Drops.
Arba gali tiesiai į dubenį kuriame plauni indus įlašinti kelis lašus. Pati pabandyk, žiurėk kaip tau geriau.
Atsakyti