Pasirodysiu ir aš ką šiandien prigaminau
Šviežių kopūstų sriuba.
Į nuvirtą kulšelių sultinį supjaustom kopūstą, sutarkuojam morką, svogūno truputuką ir priekonių pagal skonį...paprasčiau nebūna

Baklažanų troškinys (ar kaip čia pavadinti

)
1 baklažanas, vištienos file, saliero stiebas apkepami, tada atskirai keptuvėje porą minučių pakepamas smulkintas čili pipiriukas, svogūno laiškai, česnako 3-4 smulkintos skiltelės, tada viskas sumaišoma ir užpylus 2 v. šaukštus sojos padažo, 1 v. šaukštą acto, 4 šaukštus vandens ir cukraus pagal skonį ir patroškinama. Aš dar užpilu šiek tiek sezamo sėklų ir truputį krakmolo, kad viskas "sukibtų"

Čia virtos kulšelės iš kurių sultinio vėliau viriau sriubą. Kadangi virtos jos man tokios be skonio, tai aš jas pakepinau įdėjau kepintą svoūną, įpyliau porą samčių sriubos skysčio ir pridėjus miltų ir grietinės padariau tokį padažiuką


Oi, kokia purvina lėkštė
O čia supermamos receptas

. Vištienos suktinukai
Išmušiau su plaktuku

vištos krūtinėlę, pridėjau druskos, prieskonių, patepiau majonezu, užbarsčiau tarkuoto sūrio, džiovintų slyvų ir graikinių riešutų, belekaip susmaigsčiau dantų krapštukais ir kokiam pusvalandžiui į orkaitę. Valgėm su virtom bulvėm ir marinuotais agurkėliais (labai gražiai paserviruoti nespėjau, nes labai jau skubėjau valgyti

)
