Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

Pasirodo viskas toje "Eglutėje" thumbup.gif mažiau kalbų man reik klausytis doh.gif o tai yra žmonių norinčių perdėti esamas situacijas doh.gif
Ir iš tikro per daug kartais susireikšminam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 06 09, 10:15)
Pasirodo viskas toje "Eglutėje" thumbup.gif mažiau kalbų man reik klausytis  doh.gif o tai yra žmonių norinčių perdėti esamas situacijas  doh.gif

tai ir šaunu kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 06 09, 11:15)
Pasirodo viskas toje "Eglutėje" thumbup.gif mažiau kalbų man reik klausytis  doh.gif o tai yra žmonių norinčių perdėti esamas situacijas  doh.gif

Niu va kaip gerai thumbup.gif Is tikruju tai pats nepabandes, negali zinoti. Gal tai mamai is tikruju viskas Egluteje atrode labai blogai, kiek zmoniu juk, tiek ir nuomoniu...
Atsakyti
man eglute darzelis taip pat pasirode visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2010 07 07, 23:55)
man eglute darzelis taip pat pasirode visai nieko  thumbup.gif

mes jau nebelankom, bet atvirai pasakius man jis skurdokas tiek žaislais tiek....
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2010 07 08, 07:15)
mes jau nebelankom, bet atvirai pasakius man jis skurdokas tiek žaislais tiek....

su kuriuo lygini g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 07 08, 11:43)
su kuriuo lygini  g.gif

su Žilvičiu
Atsakyti
Man taip pat eglute nelabai patiko,vaikas pirmasias dienas net buvo pradejes daryti i lovyte,nors anksciau nesam tureje tokiu problemeliu. Dabar rytais su asarom einam i darzeli ko ansciau tikrai nebuvo,kai lankem savaji darzeli. Ir nepasakyciau,kad aukletojos jau maloniai bendrauja.Tiesiog cia mano tokia nuomone...
Atsakyti
QUOTE(@renata24@ @ 2010 07 08, 21:52)
Man taip pat eglute nelabai patiko,vaikas pirmasias dienas net buvo pradejes daryti i lovyte,nors anksciau nesam tureje tokiu problemeliu. Dabar rytais su asarom einam i darzeli ko ansciau tikrai nebuvo,kai lankem savaji darzeli. Ir nepasakyciau,kad aukletojos jau maloniai bendrauja.Tiesiog cia mano tokia nuomone...

Kaip man patinka tokie komentatoriai, kurie prisiregistruoja tik tam, kad pagirtų arba išpeiktų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@renata24@ @ 2010 07 08, 21:52)

jei taip blogai tai neviskit.
gi ko dėl vaikučių nepadarysi wub.gif
Atsakyti
Jau ir as isgirdau net is dvieju mamu, kurios veda per vasara vaikus i Eglute, kad nepatinka ten vaikams, netgi 5-meciams, verkia, kad nenori i darzeli, ko pernai su budinciais darzeliais nebuvo... tai kaip cia su ta Eglute yra, nesuprasi....
Atsakyti
bent jau man pačiai tas darželis baisiai nejaukus, kai nuejom pirma diena, norėjau pati apžiureti kur tas mano vaikas valandeles leis, bet buvo graziai pries nosi uzdarytos durys ir liepta vaika atvesti kita diena pusdieniui, palankem du pusdienius doh.gif apsirgom, bet nelankom del visiskai kitu, savų priezasciu....
nezinau, man ten ne i grupes panasu, o i sandeliukus, pilka, niuru, jokiu spalvu, zaislu nematyt ( gal blogai primatau) doh.gif nu man tas kelias minutes pastovejus nemiela buvo, aukletos jau ne is labai besisypsanciu, nu bet...nesivaipysi gi cia kiekvienam...nezinau apie mokejimus vel, sake vienaip, sumokejom kitaip, paskaiciavo ir uz tas dienas kuriu nelankem (nors sakiau, kad atnesiu pazyma ir t.t, bet uztikrino, kad nebus jos iskaiciuotos, o pasirodo iskaiciavo) vieniems neliepe higienos preimoniu minimaliu atnesti, kitiems liepe. gal ten ir liuks viskas butu, bet kazkaip truksta spalvu ir sviezumo jame 4u.gif
visiska priesingybe darzeliui kuri ruosiames lankyti, buvau ivesta, viskas parodyta, rysku, grazu, zaislu ne kruvos, bet bent jau iejus matosi.
nezinau kokie kiti Mazeikiu darzeliai, bet pabuvojusi 2-juose matau didziuli skirtuma.
kai Mazeikiu "Eglutė" "atsviezes" gal tada ji irgi kels wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 09 liepos 2010 - 13:08