bent jau man pačiai tas darželis baisiai nejaukus, kai nuejom pirma diena, norėjau pati apžiureti kur tas mano vaikas valandeles leis, bet buvo graziai pries nosi uzdarytos durys ir liepta vaika atvesti kita diena pusdieniui, palankem du pusdienius

apsirgom, bet nelankom del visiskai kitu, savų priezasciu....
nezinau, man ten ne i grupes panasu, o i sandeliukus, pilka, niuru, jokiu spalvu, zaislu nematyt ( gal blogai primatau)

nu man tas kelias minutes pastovejus nemiela buvo, aukletos jau ne is labai besisypsanciu, nu bet...nesivaipysi gi cia kiekvienam...nezinau apie mokejimus vel, sake vienaip, sumokejom kitaip, paskaiciavo ir uz tas dienas kuriu nelankem (nors sakiau, kad atnesiu pazyma ir t.t, bet uztikrino, kad nebus jos iskaiciuotos, o pasirodo iskaiciavo) vieniems neliepe higienos preimoniu minimaliu atnesti, kitiems liepe. gal ten ir liuks viskas butu, bet kazkaip truksta spalvu ir sviezumo jame
visiska priesingybe darzeliui kuri ruosiames lankyti, buvau ivesta, viskas parodyta, rysku, grazu, zaislu ne kruvos, bet bent jau iejus matosi.
nezinau kokie kiti Mazeikiu darzeliai, bet pabuvojusi 2-juose matau didziuli skirtuma.
kai Mazeikiu "Eglutė" "atsviezes" gal tada ji irgi kels