Radau gerą temikę
Ar yra atsiliepimų apie Saulutę?

Ar yra atsiliepimų apie Saulutę?

QUOTE(Irmoškė @ 2010 07 08, 22:43)
Kaip man patinka tokie komentatoriai, kurie prisiregistruoja tik tam, kad pagirtų arba išpeiktų

nu jooo net labai keista

Galėtų kas prisijungt ir apie Saulutę papasakot

Didžioji lankė Pasaką, tai tik geriausi atsiliepimai
Valdorfo grupė, auklėtojos buvo Daiva su Dainora
Aplinka, jauki, miegamiasis atskiras, šventės gražios, šiltos
Aišiku, pareidavo ir nusitepusi visa, ir nelaimių į kelnytes pasitaikė (nespėjo)...Kiek pavalgydavo, tiek užtekdavo. Pradėjom lankyti 2.9 m. , jau buvom seniai pampius pamirusios, tai su puodu bėdų jokių
Svarbiausia, kad niekada nereikėjo vesti su ašaromis į darželį - tai pagrindinis rodiklis. Vadinas vaikui gerai buvo
O vat tam pačiam darželyje lankėm priešmokyklinę gr. , jau apie ją taip gerai pasakyt negalėčiau
.......Auklėtojos buvo kitos...

Didžioji lankė Pasaką, tai tik geriausi atsiliepimai

Svarbiausia, kad niekada nereikėjo vesti su ašaromis į darželį - tai pagrindinis rodiklis. Vadinas vaikui gerai buvo

O vat tam pačiam darželyje lankėm priešmokyklinę gr. , jau apie ją taip gerai pasakyt negalėčiau

As taip pat savo dukryte vedu i vasaros darzeli EGLUTE.Ir nieko blogo negaliu pasakyti turint galvoje kad tai yra budintis darzelis ir vasaros metu nera jokios ugdymo programos,todel vaikams nuobodu ir jie nelabai noriai ten eina.O vaikai priziureti,mergyciu plaukuciai susukuoti,pamiegoje,pavalge tik mamu ir betruksta

Visi galim pareiksti nuomone,tik nesuprantu tu kur pamate blogesni komentara iskarto ima smerkti
juk teveliai domysi darzeliais,tai kam tada is viso apie kuri nors kalbeti,jei bijom kazka blogo suzinoti?
man sitas darzelis nebuvo pats geriausias... stai lankem Zilvyti ir viskas buvo puiku.Labai mielos aukletojos ir atmosfera darzelyje tikrai gera. Mazoji su dziaugsmu eidavo ir niekada nesam tureje jokiu problemeliu.

QUOTE(@renata24@ @ 2010 07 13, 18:37)
Visi galim pareiksti nuomone,tik nesuprantu tu kur pamate blogesni komentara iskarto ima smerkti 

Aišku, kad galima sakyt savo nuomonę. Ir niekas nesmerkia

tik labai įtartinai atrodo komentarai mamų, kurios tik tik prisijungia (ir vienintelė žinutė parašyta tik čia)

Apie budinčius darželius mano nuomonė tokia - vaikai nauji auklėtojoms, auklėtojos svetimos vaikams, nauja aplinka - tikiu kad vaikams didelis stresas. aišku, ne kiekvienam.
Šiandien supratau, kad visdėlto esu naivi...Netikėjau, kad tokie dalykai dedasi darželiuose, t.y. aš apie priėmimo tvarką
...Kaip tepi, taip ir turi
Ir netgi ne kaip, o KIEK
Esu pakraupusi.......

QUOTE(Betukas @ 2010 08 11, 11:40)
Šiandien supratau, kad visdėlto esu naivi...Netikėjau, kad tokie dalykai dedasi darželiuose, t.y. aš apie priėmimo tvarką
...Kaip tepi, taip ir turi
Ir netgi ne kaip, o KIEK
Esu pakraupusi.......

Kas nutiko, neprieme?
QUOTE(Ingulyte @ 2010 08 11, 10:50)
Kas nutiko, neprieme?
Ai, mažesnius kiša į vyresnių gr., o mano vyresnė yra, bet kiša į lopšį

O jūs einat į darželį? Matau, kad panašaus amžiasu esam

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 08 11, 11:16)
Betuk, ne be reikalo pergyvenai
matyt taip labai, labai prašyt nemokėjai
bus mūsų Mildutė lopšely pati protingiausia.

matyt taip labai, labai prašyt nemokėjai

bus mūsų Mildutė lopšely pati protingiausia.

Iš ptrincipo neprašiau taip, kaip ji norėjo

Į lopšį neisim