Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Betukas @ 2010 08 11, 11:56)
Ai, mažesnius kiša į vyresnių gr., o mano vyresnė yra, bet kiša į lopšį doh.gif  Ir prašymas seniai parašytas, ir net pernai skambino kvietė, mat nėjom dar, tai ir pliko mus užmestus...Dabar kaltina - ko nėjom pernai  doh.gif O ten to mažiaus atceit mama labai labai prašė doh.gif

O jūs einat į darželį? Matau, kad panašaus amžiasu esam  ax.gif

Nu jo cia akivaizdziai "labai prase".
Einam mes i darzeli nuo nauju metu. Siemet neaisku ar perkels i kita grupe ar paliks lopselinuku.
Nu nezinau bent pas mus lopsely jokiu be, bu, ba nebudavo, kazkaip visi daugmaz kalbejo. O ir pampersiniu musu grupej buvo vienetai.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 08 11, 13:14)
Iš ptrincipo neprašiau taip, kaip ji norėjo  tongue.gif  Na, betkada galiu pasikonsultuot su Švietimo sk. vedėju, yra pažinčių spaudoj lotuliukas.gif  cool.gif ............Ji suprato, ką norėjau pasakyt....

Į lopšį neisim  cool.gif Nes kažin kiek ilgai ji ten bus protingiausia...Tuoj bus mama tete baba bu bu, pamperiai ir t.t.........

o tau nežadėjo galimybės iš lopšio perkelt? pvz, po rugsėjo pirmos, kai realiai pasimatys kiek lankančių?
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2010 08 11, 12:21)
Nu jo cia akivaizdziai "labai prase".
Einam mes i darzeli nuo nauju metu. Siemet neaisku ar perkels i kita grupe ar paliks lopselinuku.
Nu nezinau bent pas mus lopsely jokiu be, bu, ba nebudavo, kazkaip visi daugmaz kalbejo. O ir pampersiniu musu grupej buvo vienetai.

O gerai, tai jūs buvot vyriausios?Ar buvo dar tais paciais metais gimusių? Pvz. maniškė bus didžiausia...
Nežinau, suprantu, kad niekam neįdomu, kad maniškė labiau su didesniais pratusi. Ir sesė, ir kiti draugai...
Na o nusileist dabar taip akivaizdžiai tikrai nežadau schmoll.gif Dzin, tegul meta tą mažių, ne mano reikalas, kad mama laaaaaaaaaaaabai paprašė. Akivaizdžiai mums lipa ant galvos. O dar, mes lankėm tame darželyje pora kartų per savaitę tokias pamokėles, tai tie vaikai ir eis į darželio, o ne lopšelio gr.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 08 11, 12:23)

o tau nežadėjo galimybės iš lopšio perkelt? pvz, po rugsėjo pirmos, kai realiai pasimatys kiek lankančių?

Ti tą galimybę ji nuolat akcentuoja....bet žinai, lauksim ramiai, o ateis, paprašys kiti ir vėl ramiai lauksim tos galimybės doh.gif Blin, jau aš nekarionga, bet taip mane užkušino, kad dabar pat sumuščiau ką iki begalybės cool.gif lotuliukas.gif
Tegul tas mažius laukia galimybės, kas man rūp cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 11 rugpjūčio 2010 - 12:37
Betukas jau dabar biški ant principo ein laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 08 11, 12:48)
Betukas jau dabar biški ant principo ein laugh.gif

Tiesiog nekenčiu tokios neteisybės.
Blyn lbyn, kiekvienas š kad galėtų ant galvos užliptų.......Negaliu, nekenčius tokių dalykų...Mamam sakydavo, oj vaikeli prapulsi tu su ta savo teisybe... cool.gif
Jau šiuos atveju mano žmoniškumo nelaukit, neis mano pupa, neis ir tas mažius į tą grupę box.gif bash.gif protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 11 rugpjūčio 2010 - 12:53
o ką darysi jei į grupę normalią ir nepriims?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 08 11, 14:51)
Tiesiog nekenčiu tokios neteisybės.

koki darzeli lankysit jei ne paslaptis blush2.gif kur cia taip reikia graziai prasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2010 08 11, 14:03)
koki darzeli lankysit jei ne paslaptis  blush2.gif kur cia taip reikia graziai prasyti  lotuliukas.gif

berods saulutę
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 08 11, 13:00)
o ką darysi jei į grupę normalią ir nepriims?

Matysim dar...Kažkaip jaučiu, kad po šiandienos sustikimo kažkas bus...Ar į gerą, ar ne...Žiūrėsim ax.gif
Na, visada galima pavartyti prašymų registracijos žurnalą rolleyes.gif Yra vaiko teisės, skyriaus vedėjas...Ieškosiu kito daržo, blogiausiu atveju vėl auklė, bet padarysiu viską, ką galiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 08 11, 14:06)
Matysim dar...Kažkaip jaučiu, kad po šiandienos sustikimo kažkas bus...Ar į gerą, ar ne...Žiūrėsim  ax.gif
Na, visada galima pavartyti prašymų registracijos žurnalą rolleyes.gif Yra vaiko teisės, skyriaus vedėjas...Ieškosiu kito daržo, blogiausiu atveju vėl auklė, bet padarysiu viską, ką galiu blush2.gif

žininai,kažkaip..
jei teks ten su jais baisiai susiėst, tai jau iš principo nebevesčiau ten vaiko. arba ne tiek iš principo,kiek... nu tiesiog būtų jau nefaina ir dėl vaiko būtų neramu unsure.gif

o tau sėkmės. žinai,palaikymo komandą turi laugh.gif

lauksim tolimesnių žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 08 11, 13:09)
žininai,kažkaip..
jei teks ten su jais baisiai susiėst, tai jau iš principo nebevesčiau ten vaiko. arba ne tiek iš principo,kiek... nu tiesiog būtų jau nefaina ir dėl vaiko būtų neramu  unsure.gif

o tau sėkmės. žinai,palaikymo komandą turi laugh.gif

lauksim tolimesnių žinių  4u.gif

Tai ką siūlai? LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAI prašyt? Ne ne ne.

Nesmagu ir neramu ir man, bet o ką daryt? Kaip teisybę rasti? Vistiek kažkur ji turi būti. O dėl mažutės neramu, aišku, bet juk ne su auklėtojom riejuos, o su valdžia, tiksliau viena asoba...Tegu tik pabando man vaiką skriaust...Ne šiais laikais.
Su auklėtojom galima jau susitarti ax.gif Juk jos tai čia nei prie ko unsure.gif
Atsakyti
tikrai nesiūlau labai prašyt schmoll.gif
tokiem prašytojam reik gerai už kudlų patampyt, ir tokiem kurie tokius prašymus priima.

nu bet...

ale viskas bus gerai. dar iki vakaro sulauskit skambučio, kad priimta Mildutė į grupę laugh.gif
Atsakyti