Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjos Marijampolėje

QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 11, 13:48)
Sveikutes,
Na atnesu ir as nekokiu atsiliepimu.
Taip isejo,kad man netiketai neplanuotai teko sudalyvaut gimtadienyje,na tai puoliau uzsirasyt kur nors i kirpykla.Buvo like tik kelios dienos,penktadieniui reikejo,tai skubejau kad kur nors tik priimtu.Pirmiausia nuvariau i Hera,bet ten jau vietu nebebuvo,na tada sugalvojau nueit i visai netoli esancia Elita plius.Ten aisku vietu buvo.Uzrase pas Jovita.
Na jau sventes diena nueinu,plaukai mano ilgoki,tai paprasiau paprastai truputi pakelt nuo saknu,kad nebutu prisiploje prie galvos,ir padaryt lengvai krentancias garbaneles.Na pvz kaip kaip Daina Bosas daznai buna.Tai vaje vaje ka ji pridare,kazkoki siausala.Soniniai plaukai isvis i kazkoki kaltuna sulipo.Sako jau baigiu beveik,sakau man nepatinka.Baisu tokiai i lauka iseit.Tada jau puole tuos soninius plaukus draskyt,issukavo,prasiau kad geriau jau kaip nors susektu,nes tokia neisiu.Tai paskui ir tiesino,ir vele,ka tik nedare,siaip ne taip kazkaip susege.Vienu zodziu vistiek negraziai atrodziau,norejau prasyt kad isplautu galva ir paprastai istiesintu.Bet jau visai laiko neturejau.Tai taip ir isejau.Atrodziau kaip bobu boba.Dar 50 lt sumokejau,o ji susiraukus buvo,kad reikejo perdaryt.
Kita sav sugalvojau kad reikia man saknis nusidazyt,nes jau truputi atauge,plaukai sviesinti sruogelem.Vel varau i Hera,tokia isgirta kirpykla.Uzraso pas kazka,gaila vardo nezinau,neisidemejau.Moteriske apie 40 metu,sake turi tris berniukus.Ir iskart nuejus pas ja akis krito i jos plaukai,buvus sviesi,ir jau nemazai ataugusiu saknu.Taip bele kaip susirisus.Na nekreipiu demesio labai,nors siaip visada labiau patinka susitvarkiuosios meistres.
Na dazo,vienas sruogas sviesesnes,kitas daro pilkesnes.Isplauna galva,tai net issizioju,tos pilkesnes gavosi auksines geltonos.Ji sako nieko tokio,kai isdzius bus geriau.Isdziovino,niekas ten nepasikeite,vienos baltos,kitos geltonos.Ir dar aiskina kaip man ta geltona spalva tinka.Paskui sako galejau daugiau ten kazkokiu milteliu idet,negalvojau kad taip gausis.
Ir vel isejau susiraukus,ka tokiu atveju daryt turejau,vel prasyt perdazyt?Bet jau ir plauku gaila.Uz ta malonuma 80sumokejau.

Dabar grisiu Sausi,kur vel eit saknis dazyt nezinau.Gaila nebuvau prisijungus prie SM,dabar tik perskaiciau kad pataret is Heros Vaida.O as rasiausi pas bele ka,maniau visos ten geros.

Elita Plius,tai man kažkoks išvis košmaras,esu buvusi pas Jolantą(dabar ji turi savo kirpyklą prie pieno parduotuvės,berods FORTŪNA),šviesino šaknis ataugusias,tai,o siaube,išėjau viščiuko spalvos šaknimis doh.gif doh.gif doh.gif ,BET AI JAU TIEK TO...
O HEROJ,manau dažėtės pas kažkurią iš naujesnių kirpėjėlių(viena dirba iškart įėjus po kaire puse pati pirma,o kita-beveik priešais iėjus,tokia tamsiaplaukė,stambokoka moteriškė),tai gal todėl ir nepavyko su dažymu blush2.gif
Aš dažausi pas Vaidutę(jos kėdė,įėjus į kirpyklą,kairėjė pusėje antra),ir dar yra Reda(Heros vadovė,ar savininkė),ji dirba dešinėje pusėje,arčiausiai prie soliariumo,tokia irgi stamboka,nei šviesi,nei tamsi,nu gal prie šviesesnių,tokiom didelėm akim wub.gif ,tai ji irgi išmano savo darbą,bent jau kas liečia šukuosenas,tai ją labai labai giria smile.gif
Atsakyti
Ji sake dirba kai turi uzsakymu,nes jos mazas vaikas.Tai kaip supratau retokai buna.Maziuke ir smulkute.O kede buvo tik iejus kairej pusej pati paskutine,prie sienos.Ten paskui kazkoks kolidoriukas,ir lyg virtuvele yra.
As buvau paciam ryte,tai isvis ten nieko nebuvo,paskui pradejo rinktis.Tai i akis kliuvo blondine ilgais ilgais plaukais iki uzpakalio.Nezinau ka ji ten dirba.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 11, 14:46)
Ji sake dirba kai turi uzsakymu,nes jos mazas vaikas.Tai kaip supratau retokai buna.Maziuke ir smulkute.O kede buvo tik iejus kairej pusej pati paskutine,prie sienos.Ten paskui kazkoks kolidoriukas,ir lyg virtuvele yra.
As buvau paciam ryte,tai isvis ten nieko nebuvo,paskui pradejo rinktis.Tai i akis kliuvo blondine ilgais ilgais plaukais iki uzpakalio.Nezinau ka ji ten dirba.

Tai jūs buvot pas Vaidą,nes jos kėdė kairėje pusėje,antra nuo lango,ir ji turi mažą mergytę blink.gif
Atsakyti
Ne,ji sake turi tris bernus,maziukui 3metai sake.Gal Vaida laisva buvo,o ji dirbo jos kedej.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 11, 15:23)
Ne,ji sake turi tris bernus,maziukui 3metai sake.Gal Vaida laisva buvo,o ji dirbo jos kedej.

Hmmm...,nu gal tada g.gif ,nes Vaida turi berniuką,jau gal jis ir į mokyklą eina,tiksliai nžn,ir dar mergytę virš metukų.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 11, 14:46)

O toji blondinė galėjo būti ir iš suknelių nuomos,viena tokia putlutė yra(savininkė,jei neklystu),bet laaaaaaaabai faina thumbup.gif wub.gif ,nes jos vis ateidinėja į Herą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 11 11, 12:48)
Sveikutes,
Na atnesu ir as nekokiu atsiliepimu.
Taip isejo,kad man netiketai neplanuotai teko sudalyvaut gimtadienyje,na tai puoliau uzsirasyt kur nors i kirpykla.Buvo like tik kelios dienos,penktadieniui reikejo,tai skubejau kad kur nors tik priimtu.Pirmiausia nuvariau i Hera,bet ten jau vietu nebebuvo,na tada sugalvojau nueit i visai netoli esancia Elita plius.Ten aisku vietu buvo.Uzrase pas Jovita.
Na jau sventes diena nueinu,plaukai mano ilgoki,tai paprasiau paprastai truputi pakelt nuo saknu,kad nebutu prisiploje prie galvos,ir padaryt lengvai krentancias garbaneles.Na pvz kaip kaip Daina Bosas daznai buna.Tai vaje vaje ka ji pridare,kazkoki siausala.Soniniai plaukai isvis i kazkoki kaltuna sulipo.Sako jau baigiu beveik,sakau man nepatinka.Baisu tokiai i lauka iseit.Tada jau puole tuos soninius plaukus draskyt,issukavo,prasiau kad geriau jau kaip nors susektu,nes tokia neisiu.Tai paskui ir tiesino,ir vele,ka tik nedare,siaip ne taip kazkaip susege.Vienu zodziu vistiek negraziai atrodziau,norejau prasyt kad isplautu galva ir paprastai istiesintu.Bet jau visai laiko neturejau.Tai taip ir isejau.Atrodziau kaip bobu boba.Dar 50 lt sumokejau,o ji susiraukus buvo,kad reikejo perdaryt.

Papasakosiu savo patirti pas sia Elitos kirpeja.Nuejau su tamsokai dazytais rudais plaukais,pasiteiravau ar gletu man juos issvieisnti,padaryti man kazka tokio kaip pas valentaite ar aniston,zodziu sviesi ruda spalva,bet ne blondine.Uztikrino kad tikrai bus kaip noriu,tai as atsisedau i kede pasitikedama,o isejau ne tik kad ryza,bet dar po pusdienio perejau is artimuju isgirdau kad esu zaliais plaukais.Reiktu nepamirsti pamineti,kad kainavo man sis malonumas 290lt...Kita diena is pat ryto nuskubejau kad paaisytu padeti,beje jos ten darbavosi dviese,tiksliau isvien patarimus dave savininke Ruta,tai kai atejau Jovita buvo labia nepatenkinta bet kalbejo gal normaliai,taciau kai isiskviete is namu savivinke si mane iskart uzsipuole,kad as pati kalta,nes tipo neskyriau siam reikalui visos dienos,reikia visa diena kirpykloj sedet kad isgautu ka noriu,tai uztepe ten man kazka lengvai,nueme ta zaluma ir beabejo dar isdriso pinigu paprasyti,taigi man ryzoji sukuosena gavosi nei daug nei mazai-virs 300lt...daugiau ten mano kojos nebebus doh.gif Gaila ne tik isleistu pinigu bet ir to kad savivininke tokia grubi,netaktiska,nepriiima kaltes
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 11 13, 00:59)
Papasakosiu savo patirti pas sia Elitos kirpeja.Nuejau su tamsokai dazytais rudais plaukais,pasiteiravau ar gletu man juos issvieisnti,padaryti man kazka tokio kaip pas valentaite ar aniston,zodziu sviesi ruda spalva,bet ne blondine.Uztikrino kad tikrai bus kaip noriu,tai as atsisedau i kede pasitikedama,o isejau ne tik kad ryza,bet dar po pusdienio perejau is artimuju isgirdau kad esu zaliais plaukais.Reiktu nepamirsti pamineti,kad kainavo man sis malonumas 290lt...Kita diena is pat ryto nuskubejau kad paaisytu padeti,beje jos ten darbavosi dviese,tiksliau isvien patarimus dave savininke Ruta,tai kai atejau Jovita buvo labia nepatenkinta bet kalbejo gal normaliai,taciau kai isiskviete is namu savivinke si mane iskart uzsipuole,kad as pati kalta,nes tipo neskyriau siam reikalui visos dienos,reikia visa diena kirpykloj sedet kad isgautu ka noriu,tai uztepe ten man kazka lengvai,nueme ta zaluma ir beabejo dar isdriso pinigu paprasyti,taigi man ryzoji sukuosena gavosi nei daug nei mazai-virs 300lt...daugiau ten mano kojos nebebus doh.gif Gaila ne tik isleistu pinigu bet ir to kad savivininke tokia grubi,netaktiska,nepriiima kaltes

blink.gif doh.gif butu taip atsitike uzsienyje,tai nemenka sumele butu galima prisiteist uz tokius darbus.esu nukentejus nuo kirpejos gana skaudziai(iki sasu galvoje,nudegino oda)todel dabar jauciu paniska baime kai reikia eit pas nauja nezinoma kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 11 13, 00:59)

Nu jooooooooooo...,ta Elita,tai tikrai tik vien papeikimų verta blush2.gif
Atsakyti
Gera vakara.
Gal galite rekomenduoti gera kirpeja- plauku kirpimui? Turiu gera kirpeja (dazau plaukus), tik ji net ir pati pripazista, kad kirpimui ji ne spece ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2011 11 23, 23:11)
Gera vakara.
Gal galite rekomenduoti gera kirpeja- plauku kirpimui? Turiu gera kirpeja (dazau plaukus), tik ji net  ir pati pripazista, kad kirpimui ji ne spece  ax.gif

Kirpimui rekomenduoju Jurgita is Dosimos. Ji tokia prisitaikanti prie kliento, nera uzsiciklinus ant vieno stiliaus sukuosenu. Vat man ji, atvirksciai, kirpime didesne spece nei dazyme.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 11 24, 10:24)
Kirpimui rekomenduoju Jurgita is Dosimos. Ji tokia prisitaikanti prie kliento, nera uzsiciklinus ant vieno stiliaus sukuosenu. Vat man ji, atvirksciai, kirpime didesne spece nei dazyme.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Gal galite 4u.gif parasyti i AZ kontaktini telefona? Is karto Dekui smile.gif
Jau uzsiregistravau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baranka: 24 lapkričio 2011 - 12:10