Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjos Marijampolėje

QUOTE(Nenyte82 @ 2011 10 12, 11:41)
Sveikos,temele pritilusi,o ir atsiliepimai jau seni.
Noriu sviesint plauku saknis sruogelemis,bet kad man atrinktu tas pacias sruogas,o neprimarmaliotu.Kur patartumet eit?Dar karta perskaicius atsiliepimus kazkaip uzstrigo kirpykla Hera.Cia ta kirpykla kur vienam sone sukneliu nuoma,kitam kirpykla?Ir ar labai dideles ten eiles,reikia labai isanksto uzsirasyt?(Apie sita kirpykla skaiciau  Marijampoles nuotaku temoj,tai nekoki atsiliepimai,kalba kad ten viskas vyksta konvejeriu,bele tik greiciau).
Ir tiesa pasakius daug labai Marijampoles kirpyklu(kirpeju) isbandzius,ir nesu iki galo patenkinta niekada.Ir nesu labai jau isranki,bet vis randu prie ko prikibt.Paskutiniu metu dazau plaukus Airijoj,bet irgi nieko gero.

O as Heroj Vaida rekomenduociau. Su sviesiais plaukais ji tikrai gerai dirba. Vieta pas ja reikia is anksto uzsirezervuoti.
Atsakyti
QUOTE(erikondziuke_ @ 2011 10 25, 22:21)
O as  Heroj Vaida rekomenduociau. Su sviesiais plaukais ji tikrai gerai dirba. Vieta pas ja reikia is anksto uzsirezervuoti.

Aha,Vaidutė,tikrai super thumbup.gif ,ji mano kirpėja thumbup.gif ,ne vestuvinę šukuoseną man padarė,o tiesiog meno kūrinį thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noreciau pagirti kirpeja Ausra,dirba kirpykloje Leja.Marijampoleje dirba dar neseniai,anksciau Kaune dirbo.Labai malonus,siltas zmogus thumbup.gif Kokybe ir kaina taip pat nenuvyle. thumbup.gif
Atsakyti
VIP style Daiva! thumbup.gif
Labai puikiai apkirpo, dirba kruopščiai ir dar parodo, kaip susitvarkyti su plaukais smile.gif
Atsakyti
Ilga laika sviesinausi plaukus, kirpausi ir sukavausi pas Reda is salono Forumas, taciau paskutiniu metu stipriai nuvyle, nes vienu metu priima po 3 klientes ir laksto nuo vienos prie kitos, nieko nespeja normaliai padaryti... galiausiai paskutini karta katastrofiskai nudaze, nesuprantu kas ivyko... Bet tai dar atleidau, uzsirasiau sekanciam kartui, bet geriausia buvo tas, kad ta karta ji neatejo ir net nepranese! doh.gif Dar pas ka nepatarciau eiti tai pas Jolanta is salono Vijola, pamenu pries kelis metus buvau nuejusi, kad graziai iskarpytu plaukus, kad paprasciausiai graziai kristu... mano plaukai buvo su lig uzpakaliu, o po jos iskarpymo "SUKEMIS" teko nusikirpti lig peciu, baisu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarele1 @ 2011 11 09, 03:53)
nuejusi, kad graziai iskarpytu plaukus, kad paprasciausiai graziai kristu... mano plaukai buvo su lig uzpakaliu, o po jos iskarpymo "SUKEMIS" teko nusikirpti lig peciu, baisu... verysad.gif

Mane neseniai taip pat sukemis iskarpe salone VIP style verysad.gif Jau kuris laikas ten eidavau ir likdavau patenkinta.Matyt bloga diena buvo kirpejai. verysad.gif
Atsakyti
Gyvenu Kaune, cia neinu i jokia kirpykla, visda gristu i Marijampole pas savo kirpeja Vaida, ji dirba Dosimas kirpykloje (ten yra ir busimu kirpeju mokykla) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IImona @ 2010 11 12, 22:43)
Gal kuri zinot kur Marijampoleje dirba su Keune?  g.gif

Dosima

QUOTE(auroryte @ 2011 04 07, 19:27)
Merginos, gal kas nors esate lankesi "DOSIMA" salone- pas Jurga? Kaip ten kainos, kaip kokybe?

Mano geriausia kirpeja Jurga. Jau eile metu tik pas ja lankausi, kitur bijociau eiti. Is Vilniaus gryzineju pas ja susitvarkyti plauku, nes dirba labai gerai ir kainos Marijampolej trigubai mazesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 09 lapkričio 2011 - 11:56
Mergaites, gal kuri is jsu kerpasi FORMUS salone? Kaip ten? Anksciau ten man super buvo, bet jau nemazai metu nesilankau..
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2011 11 10, 16:10)
Mergaites, gal kuri is jsu kerpasi FORMUS salone? Kaip ten? Anksciau ten man super buvo, bet jau nemazai metu nesilankau..

Kerpuosi ten pas Ingrida. Man patinka jos darbas tik palyginus brangoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulaaa: 10 lapkričio 2011 - 17:21
QUOTE(ingulaaa @ 2011 11 10, 16:20)
Kerpuosi ten pas Ingrida. Man patinka jos darbas tik palyginus brangoka.

Aciu labai uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na atnesu ir as nekokiu atsiliepimu.
Taip isejo,kad man netiketai neplanuotai teko sudalyvaut gimtadienyje,na tai puoliau uzsirasyt kur nors i kirpykla.Buvo like tik kelios dienos,penktadieniui reikejo,tai skubejau kad kur nors tik priimtu.Pirmiausia nuvariau i Hera,bet ten jau vietu nebebuvo,na tada sugalvojau nueit i visai netoli esancia Elita plius.Ten aisku vietu buvo.Uzrase pas Jovita.
Na jau sventes diena nueinu,plaukai mano ilgoki,tai paprasiau paprastai truputi pakelt nuo saknu,kad nebutu prisiploje prie galvos,ir padaryt lengvai krentancias garbaneles.Na pvz kaip kaip Daina Bosas daznai buna.Tai vaje vaje ka ji pridare,kazkoki siausala.Soniniai plaukai isvis i kazkoki kaltuna sulipo.Sako jau baigiu beveik,sakau man nepatinka.Baisu tokiai i lauka iseit.Tada jau puole tuos soninius plaukus draskyt,issukavo,prasiau kad geriau jau kaip nors susektu,nes tokia neisiu.Tai paskui ir tiesino,ir vele,ka tik nedare,siaip ne taip kazkaip susege.Vienu zodziu vistiek negraziai atrodziau,norejau prasyt kad isplautu galva ir paprastai istiesintu.Bet jau visai laiko neturejau.Tai taip ir isejau.Atrodziau kaip bobu boba.Dar 50 lt sumokejau,o ji susiraukus buvo,kad reikejo perdaryt.
Kita sav sugalvojau kad reikia man saknis nusidazyt,nes jau truputi atauge,plaukai sviesinti sruogelem.Vel varau i Hera,tokia isgirta kirpykla.Uzraso pas kazka,gaila vardo nezinau,neisidemejau.Moteriske apie 40 metu,sake turi tris berniukus.Ir iskart nuejus pas ja akis krito i jos plaukai,buvus sviesi,ir jau nemazai ataugusiu saknu.Taip bele kaip susirisus.Na nekreipiu demesio labai,nors siaip visada labiau patinka susitvarkiuosios meistres.
Na dazo,vienas sruogas sviesesnes,kitas daro pilkesnes.Isplauna galva,tai net issizioju,tos pilkesnes gavosi auksines geltonos.Ji sako nieko tokio,kai isdzius bus geriau.Isdziovino,niekas ten nepasikeite,vienos baltos,kitos geltonos.Ir dar aiskina kaip man ta geltona spalva tinka.Paskui sako galejau daugiau ten kazkokiu milteliu idet,negalvojau kad taip gausis.
Ir vel isejau susiraukus,ka tokiu atveju daryt turejau,vel prasyt perdazyt?Bet jau ir plauku gaila.Uz ta malonuma 80sumokejau.

Dabar grisiu Sausi,kur vel eit saknis dazyt nezinau.Gaila nebuvau prisijungus prie SM,dabar tik perskaiciau kad pataret is Heros Vaida.O as rasiausi pas bele ka,maniau visos ten geros.
Atsakyti