Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

QUOTE(lucero @ 2009 03 04, 19:10)
naslaite jei tau nera tiroidito tai pagersi tiroksina koki pusmeti ir nebereikes wink.gif

tai vat ir nežinau ar yra ar ne,juk jis(pasikartosiu )negalėjo dingti opruojant mazgus, man labai įdomu, kodėl nedarė atpo, o tik tth?nors imk ir nueik privačiai pasidaryt iš įdomumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(našlaitė @ 2009 03 04, 18:21)
tai vat ir nežinau ar yra ar ne,juk jis(pasikartosiu )negalėjo dingti opruojant mazgus, man labai įdomu, kodėl nedarė atpo, o tik tth?nors imk ir nueik privačiai pasidaryt iš įdomumo? g.gif

Jeigu jautiesi neramiai ir turi galimybę, gal tikrai pasidaryk, pačiai bus ramiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 03 04, 18:06)
Kad taip dantys ataugtų... biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif liuks pasakyta yahoo.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 04, 10:40)
Tai jau taip.Skydliaukės sutrikai sukelia didelį diskomfortą: sutrigdo nervų sistemą, keičia charakterį, fizinę mūsų išvaizdą... Asmeniškai man nieko neskaudėjo, galėjau ir galiu gyventi pilnavertį gyvenimą, tik anksčiau mane dusindavo, tiesiog jausdavau virvę ant kaklo, priepuolio metu plėšdavau visus drabužius nuo kaklo. Dabar nieko nejaučiu, jokio dusulio schmoll.gif Nors kartais jį vėl jaučiu, bet negaliu teigti, kad tai skydliaukė schmoll.gif Gal tai oras tvankus, nuovargis. Mano tėtės pusseserei tai skydliaukė buvo išvešėjusi net su šaknimis, visa krūtinės ląsta buvo jos pilna. Kai operavo tai pjūvį darė T formos: viena pjūvio dalis ėjo per kaklą, o kita leidosi žemyn iki kaip sakė "vos ne iki krūtų" blink.gif Ji mane porino, kad nelaukčiau ilgai kaip ji. Geriau pasimokyti iš kitų, negu savo kailiu patirti.  mirksiukas.gif

Na tikrai, tokiu pasekmiu geriau nelaukti unsure.gif, bet mes pastoviai tiriames, tai mums tikekimes taip baisiai neisveses ta skydliauke. Va blogiausia, kai zmones serga, o net nezino... Juk kol nesergi, tai nelabai ka ir zinai apie ligas, su kuriomis nesusidurta...
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 03 04, 23:09)
Na tikrai, tokiu pasekmiu geriau nelaukti  unsure.gif, bet mes pastoviai tiriames, tai mums tikekimes taip baisiai neisveses ta skydliauke. Va blogiausia, kai zmones serga, o net nezino... Juk kol nesergi, tai nelabai ka ir zinai apie ligas, su kuriomis nesusidurta...

Mtai, mes jaunos, kai kuo nors susergam informacijos tuoj internete ieškom, klausiam, skaitom...O čia moteris savo amžiaus netoli 60 tada buvo, ji laikėsi nuomonės- jokios skydliaukės operuoti nereikia blink.gif Va ir pasekmės: sugadinta širdis. Įsivaizduokit jei jos šaknys būtų širdį pasiekę blink.gif Keistas tas žmonių požiūris: neskauda - tai ne liga g.gif Tai ji sužinojusi, kad ir man negerai su skydliauke atlėkė, kad jei daktarai lieps operuotis tai ir operuokis.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 05, 09:16)
Mtai, mes jaunos, kai kuo nors susergam informacijos tuoj internete ieškom, klausiam, skaitom...O čia moteris savo amžiaus netoli 60 tada buvo, ji laikėsi nuomonės- jokios skydliaukės operuoti nereikia blink.gif Va ir pasekmės: sugadinta širdis. Įsivaizduokit jei jos šaknys būtų širdį pasiekę blink.gif Keistas tas žmonių požiūris: neskauda - tai ne liga g.gif Tai ji sužinojusi, kad ir man negerai su skydliauke atlėkė, kad jei daktarai lieps operuotis tai ir operuokis.

Oho, net neisvaizdavau, kad toks mazas organas gali taip isbujoti... unsure.gif, siaubas...
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 03 05, 12:49)
Oho, net neisvaizdavau, kad toks mazas organas gali taip isbujoti...  unsure.gif, siaubas...

Esu apie tai girdėjusi, tikrai siaubas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif cia jau kazkada guodziausi kad skydliaukes man hormonus tyre, tai va- hormonai normos ribose, bet gydytoja vistiek darys echoskopija....tai net pasimeciau....taivadinasi su skydliauke amn netvarkoj? unsure.gif Ka duos tas tyrimas....
Patarkit, ar jau man cia pradet reaguot....nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 06, 18:55)
Sveikos  4u.gif  cia jau kazkada guodziausi kad skydliaukes man hormonus tyre, tai va- hormonai normos ribose, bet gydytoja vistiek darys echoskopija....tai net pasimeciau....taivadinasi su skydliauke amn netvarkoj?  unsure.gif  Ka duos tas tyrimas....
Patarkit, ar jau man cia pradet reaguot....nebesuprantu  unsure.gif

Nesinervink avansu 4u.gif
kraujas rodo hormonų kiekį, o echo skydlaukės vaizdą ( skydliaukės struktūrą, mazgus, jeigu jų yra...) Kai padarys, bus viskas aišku, o kol kas ramiai lauk, gal ten viskas thumbup.gif , tai ko jaudintis iš anksto? Pasidžiauk, kad hormonai tvarkoje! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 06 kovo 2009 - 19:38
Labutės 4u.gif
Aš jau po echoskopijos smile.gif Po praeito karto yra šiokių tokių pakitimų- šiek tiek padidėjus, pasiplėtus į ilgi. Anksčiau ji didėdavo apvaliai, dabar ji tysta aplink kaklą. Tačiau sakė, kad viskas dar normos ribose. Nupjautoji pusė irgi atauginėja, bet irgi nieko blogo, bet ir nieko gero. Dešinėje pusėje esantis mazgas irgi padidėjas, bet irgi normos ribose. Viskas gerai thumbup.gif
O vat kraujo tyrimai g.gif Net nežinau schmoll.gif Prieš pusantrų metų TTH buvo - 2,86. Dabar TTH- 1,10 blink.gif Kažkodėl man atrodo, kad ne kas schmoll.gif Ir dar cholesterolis- 5,44 Nepatiko tie tyrimai man doh.gif Oi kaip nepatiko verysad.gif O pas daktarę tik kovo 31 doh.gif Teks laukti unsure.gif
Tai štai kiek naujienų tongue.gif Ai, ir dar ax.gif Echoskopuotoja sakė, kad jei operuojant buvo palikta nors ir nedidelė dalis skydliaukės, ji pilnai gali atlikti savo funkcijas. Negana to, ataugusi dalis gali ne tik, kad ataukti, bet ir vėl gaminti charmonus blink.gif Gydytoja sakė, kad su tą skydliauke buva visokių čūdų. Vat taip blink.gif Ji toks stebūkliukas, kurio pronozuoti negali bigsmile.gif
Atsakyti
O tai mergaites, man tokie simptomai - kartais pykina, nakti ispila prakaitas, krecia drebulys, salta-karsta buna, sirdis pradeda baladotis, silpna baisiai....tai cia viska skydliauke veikia?
Dartiesa temperatura nei siokia nei tokia apie 37.1...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gwen: 07 kovo 2009 - 12:12
na sakyciau , kad visa tai tau daro skydliauke jei butu hormonai ne normoj , nes man ir teko patirt visus tokius simptomus , bet mano buvo ne normoj ... wink.gif
temperatura tokia daug metu turiu , ji beje gali but nuo tiroidito , tau dare atpo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 07 kovo 2009 - 12:28