Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

Oho , kad mum toki vandeni..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 13, 21:42)
Oho , kad mum toki vandeni..... smile.gif

Zinokit, labai idomiai su tuo vandeniu - man puikiai tiko, ir odai, ir plaukams liuks, o keliones drauge bere, veida stengesi tik pirktiniu prausti... Taip kad nesuprasi... rolleyes.gif
Tai kaip supratau is savo geriamo tiroksino kiekio, pas mane hormono trukumas dar labai nedidelis?.. g.gif
Atsakyti
Aha... gaila , kad nezinai savo tsh skaiciuku , pakomentuotume wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 13, 22:00)
Aha... gaila , kad nezinai savo tsh skaiciuku , pakomentuotume wink.gif

Kita savaite turesiu sviezius tyrimus, tada prasinesiu ir lauksiu jusu, zinoviu, nuomoniu... Nes as dar visiska zaluma tarp tu visu santrumpu ir raideliu... blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mano irgi plaukai riebūs. O dar darbe esu priversta nešioti vienkartinę kepurę, nes dirbu maisto pramonėje, tai iš viso siaubas. Galiu plauti galvą nors ir du kartus į dieną. Dar ir šampūnai ne visi tinka, kartais išplauni galva, o ta nespėjus išdžiūti jau riebaluota. Dabar plaukus tepu Loreal Elvital serumu, tokiu rožinės spalvos. Tai plaukai gražiai blizga. Tinka jis thumbup.gif O tai kažin, gal plaukų riebumas irgi nuo skydliaukės priklauso g.gif
Be to, aišku eilinį kartą ne į temą, skaičiau, kad reikia sudeginti laukinės aguonos stiebą visą ir net su šaknimis ir tais pelenais tepti plaukuotas vietas, tai ten daugiau plaukai neaugs. Čia jau liaudies išmintis blink.gif Gal kuri bandėt ax.gif Įsivaizduokit, kiek pinigų susitaupytų nuo depiliacijos bigsmile.gif Gal vasarą reiks pabandyti, jei tik nepamiršiu g.gif Jei padėtų, tai Nobelio premija garantuota lotuliukas.gif
Atsakyti
labas meskute , kaip tau sekasi , ar pakilo tsh ? wink.gif kiek zinau meskutei panasiai kaip man , nezinau net ka ir daryt ...... meskute gere po puse , bet tsh ir tooliau ciuoze zemyn zemyn...... tai gal reik isvis negert tiroksino ? gal del to daktare sake savaite negert , kad griztu hipo kazkiek ? nes nesamone gert tiroksina su hiper.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 13 vasario 2009 - 22:32
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 13, 23:08)
Be to, aišku eilinį kartą ne į temą, skaičiau, kad reikia sudeginti laukinės aguonos stiebą visą ir net su šaknimis ir tais pelenais tepti plaukuotas vietas, tai ten daugiau plaukai neaugs. Čia jau liaudies išmintis blink.gif Gal kuri bandėt ax.gif Įsivaizduokit, kiek pinigų susitaupytų nuo depiliacijos bigsmile.gif Gal vasarą reiks pabandyti, jei tik nepamiršiu g.gif Jei padėtų, tai Nobelio premija garantuota lotuliukas.gif

O tu dieve, kur dar rasti ta laukine aguona? O jei ir pavyktu, manau, tektu del jos mustis su kokiu padziuveliu, kuriam ta aguonele labiau reikalinga... hihihi.gif
Atsakyti
Aš dabar plaukams perku vaistinėje FURTERER TRIPHASIC.Ten tipo parašyta prie genetinių ir hormoninių sutrikimų. Tai pra menesių naudoju,bet mano kai beviltiški plaukai tai.... g.gif
Atsakyti
O kiek ju kaina ? tai taip stipriai nuslinko su tth 198 ? sad.gif gal dar atsistatys , kai tth norma pasieks .... linkiu to wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 02 13, 22:47)
O tu dieve, kur dar rasti ta laukine aguona? O jei ir pavyktu, manau, tektu del jos mustis su kokiu padziuveliu, kuriam ta aguonele labiau reikalinga... hihihi.gif

Laukinė aguona neturi to ko reikia kažkokiam padžiūvėliui... Turi, bet per mažas kiekis schmoll.gif O auga kaimuose laukuose, pakelėse, žydi raudonai. Blin, reiks pabandyti, jei tik nepamiršiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 12, 22:11)
4u.gif Beje aš taip susijaudinau pamačius savo tth , kad net pamiršau paklaust cholesterolio , bet sakė , kad žemas  blush2.gif as vartojau papildus Vision , jie aktyvina skydliauke ir mazina cholesterolio kieky !!
bet aš tai netikėjau tuo  schmoll.gif  As ir taip manau , kad pora dienų pailsėt o tada gert 0,25 ... Ir tebūnie kaip turi būt  ax.gif  sudetinga ta liga ir  dozes atitaikymas ,  arba hipo arba hiper , reik daug metu turbut  gydytis kol turi tinkama doze su kuria tth visad idealus stovi g.gif

Na va kaip šaunu thumbup.gif dėl cholesterolio jaudintis nebereikia thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Matai su hormonais kol nusistovi, tikrai nėra labai greitai ir paprastai. Kai pradėjau gerti nuo 0,25 tai buvo+ po 0,25, kol pasiekiau 150, o tada atsidūriau ligoninėje su sutrikusiu širdies ritmu ( jokie vaistai nepadėjo, kol paaiškėjo, kad TR perdaug) tada mažino 2 kartus po 0,25 iki 100mg (1mėn - 0,25, kt -0,25) tyrimai sunormalėjo, bet kadangi širdelė nenurimo, pati minusavau dar 0,25, pasidariau tyrimus - norma, vėliau pakartojau gerdama 0,75 vėl norma, dabar tyrimus darau, kartą per metus, didelių nukrypimų nebūna, tai taip ir laikausi tokios dozės.

Merginos, labai Jus užjaučiu ir suprantu Jūsų nerimą, iš savo karčios patirties galiu pasakyti stebėkite savo organizmą, jis siunčia mums signalus ( gaila ne viską sugebame įvertinti teisingai blush2.gif) ir darykite tyrimus pagal reikalą, tada lengviau įvertinti į kurią pusę krypsta reikalai. Beja, gydytojo konsultacija- BŪTINA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 14 vasario 2009 - 10:52
Ačiū Liūtukė 4u.gif Oho kokią tau didelė dozė buvo 150 blink.gif Mhmmm aš jau dvi dienas nieko negeriu , sakė daktarė savaitė negert , bet aš galvoju gal užteks trumpiau negerti g.gif nes reikia kad truputį išgaruotų hormonų perteklius , kuris sukelia hiper simptomus man tai rankų drebėjimas , nemiga , svorio kritimas ir didelis spaudimas.....
Norisi , kad sumažėtu šitie , tada galėsiu gert tiroksiną g.gif nes su tokiu mažu tth kai išgeriu aš jo tai ir drebu visa ir nervai kokie blush2.gif
rolleyes.gif
Atsakyti