QUOTE(Susindoja @ 2009 02 13, 13:29)
Ziurekit, ar po menesio ir man taip nebus...Kai gausiu atsakymus...
Per TV viena garsi zolininke (nepamenu pavardes) sake, kad skydliauke isgydo zalvaris...MAnau, blogiau tikrai nebus, kas turi galimybe, - kodel nepabandzius...
Labutis
Žinokit, man nepadėjo nei žalviris, nei gintariniai karoliai
Leiskit ir man įsirašyti į jūsų būry. Turiu ir aš šitą "dovanėlę". Man 30 metų, ugis 1,68, o svoris- 80

Jau trys metai kaip išoperuota kairioji skydliaukės pusė, o vat dešinę tai paliko, ji gamina harmonus, kurių man dar reikia

Nereikia gerti sintetinių. Su skydliauke vargstu jau septyneri metai. Prieš pusmetį sakė, kad ji ir vėl didėja ir ateityje teks vėl operuoti.

Na ką, ir vėl kreipsiuos pas Kymantą- jis mane operavo ( čia Kauno klinikose, chirurginiame, palatoje buvom 12 moteriškių, 8 su skydliauke, likusios su krūties vėžiu

) Nieko nepadaryti, yra kaip yra. Tenka su tuo susitaikyti. Anksčiau ji mane dusindavo, net alpdavau, ypač būdavo aktyvi rudenį ir pavasarį. Dabar nors to dusulio nėra

O vat svoris tai jau problema

Niekaip žemyn nors tu ką, nei jokie tiroksinai nepadėjo: gėriau ir po pusę ir po ketvirtį tabletukės. Susitaikiau ir tuo, kur dingsi žmogau žiemas basas, esu tokia kokia esu. Tik ir vėl bandau kovoti su svoriu, bet sunkiai sekasi. Vis save raminu, kad galėjo būti blogiau, iš pradžių įtarė net skydliaukės vėžį