QUOTE(SuperLapeSnape @ 2007 08 14, 10:26)
siaubas kazkoks

man vien pagalvojus apie ispazinti pas kuniga nervai sukyla

neisivaizduoju kaip prisiversiu nueiti, nes as irgi manau, kad turi eiti tik tie zmones, kurie tai daro nuosirdziai. kaip galedama stengsiuos isvengti sitos nemalonios proceduros, o kad prie altoriaus eiciau "svaria sazine", tiesiog baznycioj mintimis paprasysiu dievo atleidimo uz gyvenimo nuodemes, kurias atsimenu ir kuriu ne...
tik reiks pasistengti, kad mociute mano sito finto nesuzinotu
QUOTE(ikristute @ 2007 08 24, 16:15)
O as pries ispazintis, kaip galima svetimam tokiam paciam zmogui kaip ir pats esi viska pasakoti, as geriau savo sirdyje pasimelsiu, negu kokiam kunigui pasakosiu, maniskis tos pacios nuomones, beto neprivaloma ispazintis pries vestuves, bent jau tose baznytinese paskaitose sake: "ispazintis neprivaloma pries vestuves, bet rekomenduojama" taip, kad cia kiekvieno asmeninis reikalas ar eit jos ar ne, negali buti jokios prievartos.
mums ir kunigas ta pati sake, kad neprivaloma ispazintis, bet geriau butu jei ja atliktumem, tuomet svaria sazine pradetumem nauja gyvenima. ir sake galim rinktis kur norim ir pas koki kuniga norim ja atlikt, nes kiek is kitu paneliu esu girdejus, tai ispazinti tekdavo atlikt pas ta pati kuniga, kuris tuokia
ir taip pat kaip SuperLapeSnape nei as nei tuomet dar busimas mano vyras nenorejom eit ispazinties pas kuniga, kuris lygiai toks pat zmogus kaip ir mes, ir kuris taip pat kaip ir visi zmones daro nuodemes... tai mes diena pries vestuves ramiai nuejom i baznycia, kiekvienas asmeniskai ''pakalbejom su dievu''.

ir niekam nera butina zinot apie - mes patys tai zinom, mums uztenka ir esam laimingi
nemanau kad santuokos stiprumas priklauso nuo to kur ir kaip atlieki ispazinti ar isvis jos neatlieki...