Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

Nenorejau pasirodyti kategoriska 4u.gif
Cia matyt mane per tuos santuokos kursus pripumpavo... biggrin.gif
Nors is isdejos as uz tai kad arba daryti viska kaip priklauso sakykim taip arba isvis nedaryti.. g.gif
Atsakyti
Na gal su amžium praeis... smile.gif
Atsakyti
*****.. kam as cia ilindau.. doh.gif visai nesijaudinau del tos ispazinties.. o dabar unsure.gif BIJAU.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 02 17, 00:54)
mes abu keliausim ispazinties smile.gif kazkaip norisi eiti "svariai"prie altoriaus pacia svarbiausa diena ax.gif tik tiek,kad ispazinties buvau pries pora metu,tai geda sakyti,kad taip senai,bet ka as galiu padaryti,kad jei kartu gyveni nesusituokus tai negali eiti ispazinties blush2.gif

kartu gyvenant ispazinties eiti galima, ir kunigas pas kuri pildem dokumetus vestuvems, tik pasijuoke, kad jei ir gyvenam kartu, dokumentuose geriau rasyti skirtingus adresus. o ispazinciai nepriima nesusituokusius ir turincius vaiku.
Atsakyti
QUOTE(arune.s @ 2008 02 24, 10:22)
kartu gyvenant ispazinties eiti galima, ir kunigas pas kuri pildem dokumetus vestuvems, tik pasijuoke, kad jei ir gyvenam kartu, dokumentuose geriau rasyti skirtingus adresus. o ispazinciai nepriima nesusituokusius ir turincius vaiku.

nu cia tai pirma karta isgirdau blink.gif negalima eit ispazinties jei nesusituokus turi vaiku??? o tai jei vaiko tevas butu mires, tai ka niekada negaletum gailetis del savo nuodemiu ??? lotuliukas.gif kazkaip kvaila
Atsakyti
na as turejau galvoje, kai gyvena "susimete" ir turi nesantuokiniu vaiku. nes vienai pazystamai per ispazinti del to nedave isrysimo, tai ji daugiau ir nebeina ispazinties
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as manyciau, kad norint susituokti baznycoje reiketu ispazinties, bet jei zmogus nenori nepriversi, jau kaip bus taip blush2.gif
Bent zinau, kad jei neisdrisiu, tai tikrai zinau, kad MB visada zinos kaip yra, jam nieko nebijau pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
O musu kunigas ne nepaklause ar eisim ispazinties... blush2.gif O mes taip uzsieme buvom planavimu, nes turejom tik kelias savaites, kad net pamirsom paklaust apie tai blush2.gif
Atsakyti
tai jau pasimeciau ka cia daryt reiks fear.gif ispazinties buvau pries n metu doh.gif jau nesneku apie SB...jerguteliau blink.gif

user posted image
Atsakyti
Na kaip ir reikia prieiti ispazinties, nes kaip ir sakramenta nauja prijami, bet melagystes testo niekas nejungs tam patiktinti, cia jau kiekvieno teise rinktis doh.gif
as ir viena karta gyvenime buvus, kai pirmaja komujija ejau ax.gif
Atsakyti
Kiek supratau....labai nedaug einanciu ispazinties pries vestuves..... ax.gif
Mes ir nezinia ka darysim, nes ta pati problema....abu gal pris kokius 10 m. buve ispazinties....net nezinociau ka sakyti blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 03 01, 13:05)
Kiek supratau....labai nedaug einanciu ispazinties pries vestuves..... ax.gif
Mes ir nezinia ka darysim, nes ta pati problema....abu gal pris kokius 10 m. buve ispazinties....net nezinociau ka sakyti blush2.gif  unsure.gif

O mes tai butinai eisim, nors irgi daugybe metu nebuve doh.gif bet man tai cia toks sazines reikalas, kad kitaip negalesiu...
Atsakyti